Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mai fetelor sa-mi spuneti si mie care mixer vertical e bun si ce brand ca eu folosesc metode clasice nici robot nu am decat masina de prajit painea dimineata, si toate le toc la mana s.a.m.d!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata si de la noi

Am vesti de la eco: bebelina e in grafic ca dimensiuni, doar diametru abdomenului e mai mic (cu 2 zile), are 1069g; cica ar fi in grafic. IRurile sunt tot mari.
AM gasit pe net valorile normale pentru IRuri; poate va folosesc

Valori normale IR artere uterine:

sapt 20: intre 0.36-0.71 (media 0.53)
sapt 28: intre 0.35-0.63 (media 0.49)
sapt 34: intre 0.31-0.59 (media 0.45)

Valori normale artera ombilicala:

sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)

Din pacate din 30 poze cate ne-a facut doctora, ne-a pus pe CD doar 10; asta e!

27+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mov..ha ha ha..mai, si eu la a doua sarcina nu pot spune ca astept nasterea chiar cu nerabdare.. tocmai ca acum stiu exact ce ma asteapta..dar singurul lucru bun ar fi ca..cica..a doua oara merge mai repede, nu neaparat mai putin dureros.
dar in ziua cu pricina o sa vezi, ca vei avea putere si vei trece cu bine. haideti ca mai avem 3 luni de burtoseala, las ca ne ingrozim in luna a 9a, ok?

Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

CarmenAlbu esti o curajoasa

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Subscriu si eu pentru durerile de spateee...daca apuc sa ma intind in pat...siiiigur ma ridic ca o baba , ce ne facem mai incolo...vreau acasa ...hai odata luna mai...sa stau si eu acasa...

Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nici mie nu mi-e frica de nastere, poate si pt ca refuz sa aud povestile horror despre nasteri...stiu in mare la ce sa ma astept, dar cand incepe cineva sa-mi zica ca doare rau, ca ea nu mai vrea sa nasca niciodata, prefer sa o rog sa-si tina parerile pt ea, si o sa vad eu la timpul potrivit ce si cum.Nu sunt nici prima , nici ultima care naste si vad ca exista femei cu mai multi copii, deci sunt femei care au nascut de mai multe ori. Acum sunt viteaza...o sa vad eu atunci cat de tare ma voi tine
Carmen, epidurala lungeste travaliul? Si despre epidurala am auzit povesti...cum ca dupa, ai putea avea pb mari cu durerile de spate, ca poti paraliza, etc. Se poate intampla asa ceva?

Paula, 25+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

adrianaBuc felicitari pt bebelina

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Adriana felicitari pentru bebelina grasunica...deci ai al meu flacau ar trebui sa aiba tot in jur de 1000g...vom vedea miercurea viitoare daca ne zice dr.

Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Paula dubleaza timpul de travaliu! Dar e fara dureri si se face de la dilatatie 5, deci pana la dilatatie 5 ai contractii normal fara anestezie! Eu vreau sa vad care imi este gradul de rezistenta la durere si sa pun in stand by anestezistul la nevoie sa imi faca!
Mai am putin si intru in luan a 7 a asa ca ma gandesc ce si cum

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput

Felicitari si de la mine pt bebe 1 kg!!
Paula, au fost cazuri foarte rare, 1 la zeci de mii cu paralizia cand doctorul a fost foarte rau si nu a facut bine injectia, ca si operatia de apendicita gresita!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput