Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna dimineata

Doamne mult ati mai povestit ieri...pana acum am recuperat

O zi placuta, in ciuda vremii de afara..ca la noi sta sa ploua si bate un vaaaant...iti vine numai sa stai in pat si sa dormi, nici decum sa mergi la lucru...iar ca dovada, eu dorm cu ochii deschisi .

Alina bine ca a fost doar alarma falsa, ai grija in continuare.

Bafta celor care merg azi la eco si sa auzim numai de bine

Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ma doare spatele de moor..nu mai vreau..
paula, ce insitutie cauti? mi-e cunoscuta strada, dar nu vreau sa vb aiurea...sau poate mi-e cunoscuta numa din hartii, de fapt.. e vreun Minister pe acolo, asa/i?

Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Victo, subscriu, deja ma ridic ca o baba din pat, daca ma aplec, la fel, ridicarea e horror

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Victo, da...e Ministerul Finantelor Publice

Paula, 25+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

sunt si eu pe aici, dar mor de somn

multumim de micul dejun

azi sper sa plec la timp de la birou si diseara sa merg la fitball e o gimnastica cu mingi..cica e relaxanta pentru spate, vedem diseara

e ziua unei colege si a facut muuulte feluri de prajituri de casa va dati seama ca azi o sa fiu numa langa platouri de asta trebuie sa ajung la gimnastica diseara

am vazut la stiri dimineata accidentul de care va ziceam aseara cu motociclistul, nasol...

va o zi minunata!!

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fetele, si aici ploua si m-am trezit cu noaptea'n cap! Victo cu spatele te unteleg, eu trag un scaun la serviciu si pun picioatele pe el , ma ajuta!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata!

A inceput o noua zi de munca, ce bine de fetele care stau pe acasuca!

Am ceva trebi dar va urmaresc!

Va doresc o zi buna!

Anca +22s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Neatza delfinariu
ieri am fost la primul curs pt gravidutze, unde s-a vorbit despre travaliu si nastere si M-AM INGROZIT
cand ne-a povestit de clisma...tipurile de anestezie....ce se intampla si cum in timpul cezarienei.......gata, m-a lovit frica cred ca e mai bine gravida
va o zi faina

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

racusor mie gimnastica pe mingi mi s-a parut grea si cand nu eram gravida.. ma solicita destul de mult. Sa ai mare grija!

Ieri am fost la piscina, azi am program de Pilates

aelita intersanta metoda de a face maioneza. Oare chiar asa simplu sa fie? Eu am avut un mixer vertical dar nu il prea foloseam (il folosesc pe cel de la robot) si l-am dat unei prietene. Acum nu o sa i-l mai cer, imi iau altul, cel vechi a fost 20 lei :)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mie nu mi-e frica de nastere, ca sunt la primul copil, si sunt gica fara frica, chiar ma gandeam si ii spuneam sotului ca poate epidurala o facem doar daca durerea e prea mare ca lungeste travaliul, sotul s-a speriat a zis ca o sa ne doara prea tare (pe el urechile), si am vazut si casete video cu nasteri ale unor fete cand mergeam in vizita!
Ma gandesc ca oricat de mult doare , trece!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput