Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

iar mi-am facut o mie de nervi la birou

incerc sa stau calma, de dragul lui bebe....dar in zilele astea, vin asa obosita si epuizata de la birou....trebuie sa mai imi iau cateva zile de concediu, ca nu se mai poate...

acum ma duc sa pap ceva usor si fug la fitball....poate mi se imbunatateste starea de spirit

numa sa nu adorm cu capul pe mingile alea

michelle tu parca ziceai ca inceput sportul de la 14 saptamani...eu atunci abia am primit invoire sa nu mai stau doar la pat...abia cand am ajuns in luna a cincea am inceput sa fac si eu putina miscare...dar acum e tare bine

va

Bulina 27+ cu poznas

ofof...mai fetelor, joburile astea va mananca zilele...nu va mai stresati...e usor de zis, stiu...dar bb e cel mai important...incercati sa nu puneti la suflet toate porcariile...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Vorbeati de biberoane: da si eu as lua de sticla pt ca mi se par mai ok dpdv al toxinelor,gen BPA.
Dar dupa cum scrie in articolul legat de biberoane de plastic: cum ca nu e ok plasticul in micro,atunci inseamna ca nu sunt ok nici sterilizatoarele de micro nu???

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
23+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

denisa, citeam de biberoanele BPA free cum ca alea sunt sigure, adica le poti pune in cuptorul cu microunde, ca nu elibereaza crocobauri atunci cand incalzesti in ele...dar sigur, cele mai safe daca vrei sunt cele de sticla...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:

Vroiam sa va mai zic ceva de gatit.Eu nu prea am gatit inainte decat putin ca asa a fost filmul.Si am zis ca nu-i nimic,ne-am mutat la casa noua chiar cand am ramas graviduta,am bucatarie mare,aproape dotata cu de toate,si ca o sa am timp sa gatesc de toate in sarcina si sa invat ce nu stiu.Si ia uite ca acum nu pot pt ca stau la pat.Si sunt suparata pt ca ma gandesc ca dupa ce vin bebeii n-o sa am timp sa invat si ce-o sa ma fac????

Eu una, mamcare traditionala am invatat sa fac de la bunica (ce mai tare bucatareasa din lume) iar din bucataria internationala youtub-ul sa traiasca.
Asa ai sa faci si tu, dai drumu la youtube, iei laptopul in bucatarie si faci pas cu pas ce fac aia din filmulet, pentru mine functioneaza

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

denisa, nici eu nu prea gateam inainte...dar de cand cu diversificarea lui Eric...am cumparat o carticica de bucate pt copii...sa traiasca...zilnic poti face mereu altceva...o sa fie ok...cum zic fetele, la inceput e usor, e soft...apoi incet incet treci la alta etapa, dar f lin...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Capitol nou

Cristina 20 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:

Eu de ex am primit un sterilizator electric no name,ce sterilizeaza cu aburi,insa la fel e de plastic interiorul.Deci prin supraincalzire asta nu poate elimina acel BPA?

BPA se gaseste in plasticul numit policarbonat, prescurtare pe producte cu PC (eventual si numarul 7). Mai grav decit in biberon e sa fie in suzete, la unele dintre ele placutza care ajuta sa nu inghita copilul suzeta e facuta din PC si acolo s-a observat un mai mare pericol pt bebei, fiindca vin in contact direct cu saliva bebeului.

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Mergi la inceput