Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 20
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Cam cate biberoane cumparati? Ca daca este laptic la mamica nu trebuiesc asa multe, nu? Cat timp dupa ce se sterilizeaza ceva poate fi folosit? Adica sterilizez suzi, cat timp o pot tine in sterilizator sau in vreun suport? Alina 24+ cu ![]() gargarita |
eu zic ca doua...mai ales daca ai laptic mult si te mulgi...il pui la frigider...sau daca doamne fereste patesti ca mine, ca am fost nevoita sa-i dau cu biberonul din cauza ranilor pe care mi le facuse la sani...cred ca minim 2 ar trebui...
cat despre sterilizare, scrie atat in instructiunile sterilizatorului cat si pe solutia de sterilizare Chicco cat timp si cum se procedeaza...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 Andreea, sunt ascunsa bine in spate, cu tricou portocaliu era prima ora de gimnastica dupa 5 luni de pauza...asa ca m-am ascuns Bulina 27+ cu poznas |
aaaaa...te-am vazut, gata....da ce slabuta esti....uauuuu...

28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
va las cu bine, o sa recuperez maine povestile de azi, tre sa merg cu printesita la oftalmolog, se plange ca nu vede bine. foarte tare nu m-ar mira sa-i fi obosit ochisorii de la Nintendo, PC, tele... daca e asa, o sa reducem si mai mult timpul ei liber... de ce fetitelor de azi nu le mai plac papusile decat cand sunt mici-mici?![]()
26+ http://picasaweb.google.com/rodyka.es
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (racusor 2001)
bumblebee spune:
Dragaica, eu cand fac ciorba de legume pun de toate de toate, de la radacinoase, ceapa, cartofi, o mana de fasole (pastai sau uscata) o mana mica de varza suvite. Cred ca daca pui tot ce iti place tie e perfect![]()
Alina
24+ cu 
gargarita
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui rodyka Dragaica, stii ce e cel mai fain aici? ca stai in august la plaja si vezi la 100 km zapada pe Sierra Nevada... 26+ http://picasaweb.google.com/rodyka.es Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (racusor 2001) |
Nu-mi mai fa in ciuda, noi vroiam sa plecam in Cuba da nu m-a lasat doctorul, adica mi-a zis sa merg da el nu si-ar asuma riscul plus ar trebui sa fac nu stiu ce vaccin de imunizare.....nu am cum sa-l fac gravida sa ca stau aici.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
21+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
Un articol aici despre biberoane (plastic versus sticla). Interesant de stiut. De ce nu incerci cu concediul de risc maternal, poate are alt regim in acte. Cris 26+ cu ![]() |
Cris, ziceam si eu la un moment dat pe aici de Bisphenol...poate nu s-a citit informatia...e bine ca revii cu ea...
chiar azi am intrat in farmacie si m-am uitat la biberoanele Dr. Brown...n-am vazut sa scrie ca nu au Bisphenol...hmmmmmm...
eu mai am si de sticla, de la Nuk...folosite la Eric...oricum pt pompa Avent e musai biberon Avent...apoi vom vedea la care ma hotarasc...

28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
Rodika, bafta cu printesa la oftalmolog. Intr-adevar, nu se mai rezuma la papusele, pt ca au de unde alege, probabil ca si noua daca ni se ofereau altele nu refuzam.
Alina
24+ cu 
gargarita
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Cris2010
Felicitari!!! ![]() ![]() Schimba repede semnatura, ca se supara bebe.Cris 26+ cu ![]() |
felicitari! sa creasca mare putzica...
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Florentina_C Fetelor, am si eu o intrebare... ![]() Pana acum am fost la un medic...din localitatea de unde sunt eu. Ideea e ca nu sunt multumita deloc: nu noteaza niciodata ceva depre sarcina si nici macar numele nu mi l-a cerut, nu ma recunostea, facea doar eco si imi arata bebele si spunea doar ca e bine si de vreo 2 ori tuseu vaginal... Ultima data cand am dat o copie de Bi si probabil urma sa ma inregistreze de data viitoare, ca nici ultima data nu m-a trecut nicaieri, a luat doar copia la ideea asistentei... Vreau sa merg la alt medic si am sunat acum la D-na Simionescu de la Spitalul Giulesti... Doctora asta m-a intrebat de triplu si bitest, de analize si de 4d cu morfofetala... Eu nu am nici Triplu si nici Bitest(medicul meu nici nu a pomenit de ele-stiu mai mult de la voi)...si a parut cam nemultumita, avand in vedere ca nici nu le mai pot face la 21 sapt... Mi-a spus totusi sa ma prezint luni cu analizele si 4D... Intrebarea era..voi toate ati facut Tri si BI TEST??? Fara ele sunt obligata sa raman la medicul meu incompetent???![]() ![]() ![]() Vreau si eu un medic mai bunnnnnnnnnnnn.... ![]() ![]() ![]() Scuzati ca m-am intins ca o placinta... ![]() "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 20+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
draguta mea, nu te obliga nimeni sa ramai la el...alegi ce medic doresti tu...cat despre dublu si triplu test...nu toata lumea le-a facut...asa ca nu te stresa...nu sunt obligatorii...
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Dragaica
Cine uita ![]() eu abia astept sa o schimb duminica, vad ca voi "trisati" http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam |
hihi..si eu de duminica incep noua sapt...
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
la DD sa am un bb sanatos si la termen