""Buburuze de 2009 in actiune (19)""

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Am mai linistit un pic treburile.Deci:
Anna-ce te supara?sa treaca starea asta naspa.la Vladut!Mi-ai dat o idee cu gradina zoologica-sa-l duc si eu pe Andu de 1 mai-nu stiu cat o sa inteleaga el dar...
Lavi-am notat reteta de paste in straturi cu branzica.Dar cam complicat mi se pare.Ce parc frumos aveti voi acolo!Bine ca nici modelele nu sunt mai prejos!
Ema-eu i-am dat puiului mamaliga cu branza si ou!Si n-a avut nimic.Acum tu faci cum crezi!Ooo si ce bine papa Darius-al meu ne chinuie de mama-mama.Papa si el mai bine dar de la o vreme s-a invatat sa te rogi de el:ia o lingurita,mai face o tura cu premergatorul sau daca e in scaun mai trebuie sa te strambi un pic la el sau sa-i arati ceva nou.....
Alic-nici mie nu-mi place sa stau singura!Las ca sigur va aduce sotul ceva cand se intoarce.
Cris-felicitari ptr primii pasi singurica ai Mirunei.Oooo cu siguranta la petrecere va merge singurica!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

diseara sau la noapte se intoarce si... n-am auzit cand am plecat, deci am trecut cu bine noaptea
Cris, felicitari pentru primii pasi!

se pare ca mai toti copilasii au acelsi ritm, eu am filmat-o aseara pe Naty, nu m-am putu abtine, chiar daca era in tinuta de scandal...
va arat si voua ce harnicuta
http://www.youtube.com/watch?v=3Zx9nHX9KaQ

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Buna dragelor,

Am intrat la povesteala putin.

Alic am vazut filmuletul, super dulcica Natalia! Cam asa face si al meu doar ca inca tine manutele mai ridicate si mai departate putin, inca lucram la acest aspect.

Anna-mama multumec! vreau si eu un link cu poze de-a lui Vladut, pleaseeee.

Sambata a fost ok, ne-am distrat bine, Darian ne-a incantat de facea ture de gazon in picioruse atata timp cat vedea pe cineva in spatele lui ca daca ne oprim noi se opreste si el . Am scapat si de mot si l-am si tuns asa ca nu mai are bucle acum arata ca un baietel adevarat! Pare si mult mai matur. De pe tavita cu obiecte si-a ales o perie, o forfecuta si bani.

Ne intelegem tot mai bine cu el, e un scump, "vorbeste" tot mai mult, daca ajunge la calorifer sau la teracota spune "alsh" (ca noi tot ii ziceam ca face ars daca pune manuta), la minge si la ou ii zice gou, daca aude cuvantul pui sare ca ars ca a scos closca pui si i-a vazut si el si daca pomenim de ei trebuie musai sa mearga... mai zice tata, mama, baba, nana, caca (dar nu cand trebuie ) nah, ca oricare alt copilas. Daca nu ii place mancarea si il intreb "nu-i buna?" da din cap ca nu, daca e satul si il intreb daca mai vrea, la fel, da din cap in semn de negare. Am incercat sa il intreb daca nu-i buna si la ceea ce ii place si interesant dar nu a mai dat din caput ca nu.

Ieri am fost in parc si a vazut un catel si a inceput sa o ia dupa el si striga "Coco, Coco" (pe catelul nostru il cheama Poco si el ii zice Coco )

Va pupam si merg sa mai caut pozici pe la semnaturi!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

copila doarme in sfarsit dupa ce in prealabil a halitorez cu ciuperci si morcov la tigaie in loc de carne,si mi-a mancat sufletul cu maraiala ei fantastica si mi-a facut organele tochitura
intrebare urgenta...cine a dat pana acuma la pitici oscilo ca am luat si eu pentru tero dar ce scrie pe prospect m-a dat peste cap..cum puii mei sa-i dau un pagar de apa cu un sfert de ora inainte de masa si tot odata????

simina imi pare rau de noatea ratata te asteptam cu vesti de la dr.
ema traiasca telepatiakinderii astia cam la fel halesc..zici ca au burti de adultidar si cur pe masura,nu??
anna pai in prima faza la pranz am facut orez la tigaie cu morcov,ciuperci,si zeama de la o juam de lamaie si mirodenii..si a iesit beleasi dupa amiaza fac cubulete de vitel la ceaun cu ciuperci si lamaie si sos de rosii

va rugam sa nu baliti excesiv ca la mine se imnoaie asfaltul repede si iar am noroiul cat casa si pe voi va injur

andreea pai e bine si pana se maritasi eu sper ca pana se marita sa nu mai se kk exact sub nasul meu ca are un obicei tare prost..vine,se screme si imi planteaza cate un dudu de mori si nu alta
alic e tare dulce cu mersul ala al ei si curul mic pampersossi tati sa inteleaga si el ca era obosita fata

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Cris, eu i-am dat Cezarei oscilo, 3 zile, cate 1/2 de tubulet dimineata si 1/2 seara, in gurita turnat, inainte de lapte.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

am trimis adresa site-ului despre care va vorbeam pe mailul comun.

nu stiu cine a pus cartea Irinei Petrea dar vreau sa ii multumesc! Eu cel putin o admir foarte mult! Sooo, mersic

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)

Mergi la inceput

Anna gata am gasit link-ul pe mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare, vad ca trebuie sa schimb capitolul asa ca ma bag...

Dar nu inainte sa va spun ca Stefi din weekend merge oficial in picioruse si toata casa e a ei...cara toate jucariile si isi baga nasul peste tot...e tare scumpa si certareata.....

Voi incerca sa citesc ceva din urma, dar asta mai tarziu.

Va pupic

La mai multe lunite tuturor sarbatoritilor din ultimile zile

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Buburuza mea

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuze2009 spune:

Capitol nou AICI

Va pup si sper ca acum daca am trecut pragul la nr 20 sa avem mai multa activitate

Mergi la inceput