""Buburuze de 2009 in actiune (19)""

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Poftiti la !Pentru altceva trebuie sa o asteptam pe Cris ca ea stie mai bine!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ema, eu nu-i dau capsuni pana dupa 1 an, poate la toamna de la soacra din gradina. Nici kiwi nu i-am dat.
Si nu as amesteca ou cu branza. Mamaliga eu i-am dat Cezarei dupa 10 luni, dar nu cred ca e o problema sa-i dai mai devreme.
Bucura-te de ajutorul pe care il ai cu puiul, acum cat esti la mama.

Legat de dragoste cu sila ... nu cred ca mereu avem ceva de spus, sau chef de glume. Eu citesc mereu, dar sunt si lucruri pe care ma abtin sa le comentez. Si asta pentru ca doar din scris, fara tonul vocii, si fara sa ne cunoastem foarte bine, se poate interpreta gresit.

Am vazut poze frumoase foc!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

simina multam de cafeluta

..si va servesc cu o perfuzoaica,cubaneze cu gust de cioco. si vougue

Teroriciul meu e tare muciosnu mi-a racit toata iarna cat a fost zapada cat casa,si acum na ca avem zmei ..si colorati pe deasuprasi l-am trimis pe nato sa ia oscillococcinum ca nu se mai poate..Sper ca ati dormit bine azi nopate ca eu mi-am dat toata silinta
Am azi la treaba de nu-mi vad capul in special la bucatarie..adica ma chinuie talentul la inventat mancaruriacum sper sa-mi si iasa ceva comestibil

si sa uram si La Multe Lunite inainte

Darius Mihail buburuza de Emanouela sa cresti mare si voinic bestiuta noastra draga

avem si un meniu..
7:10 formula 180 ml
9:20 paine cu zacusca
13:30 orez cu carne +120 ml lapte
17:00 pere coapte
20:40 formula 240 ml
si ca de obicei intre mese rontaim tot ce ne pica pe mana

andreea daca ar fi cum spui tu..dar nu cred
ema mai bine decat tine nu puteam sa spun nici euai dreptate,dragoste cu sila nu se poate..inca nu am dat capsuni la piticanie,dar astept sa se coaca cele de la mine din gradina ca nu sunt stropite cu cine stie ce si au si gust pe deasuprasi nu mi s epare deloc deplasat sa-i dai mamaliguta cu ou si smantana..sa ne zici daca-i place
mada de cativa ani nu prea se mai sinte trecerea asta de la iarna la primavara ci direct in vara ne trezimsper ca de la 1 mai sa se incalzeasca si sa fie frumos ca si eu vreau sa-mi sciot brotacimea sa la plimbare in fiecare zi fara ca sa mai car si unbrela dupa noi
anna ce fain ca ati fost la zooii place lui vladut acolo???
deea trimite-mi linkul pe mess
lavi fericitoooooooooo,la noi cam bate vantul de cateva zile si nu e soare ca la voimultam de retetavai de capul meuuuuuuuuuu am ajuns la papanasivrei sa ma omori cu zile????ce fain ca aveti parculete asa frumoase,eu am fost cu tero si la leagane am gasit roti de dacie legate cu lanturice geangan misto,nu??dar termin eu locul de joaca la brotac si imi bag picioarele in parcurile lu' mazare
danami se vede ca a fost tare frumos,iar bubu s-a distrat nu deschide sertarele de pe la bucatarie???ca a mea cunoste tot ce e in fiecare sertar
alic pai si sta mult timp plecat???uite un sa nu mai fi trista
andreea de acord cu tine nu mereu sunt lucruri care ne fac placere,dar cred ca ema se refera la restul fetelor care nu au mai intrat de mult aici ,in schimb sunt foarte active la celalalte topice

Cum am putut sa uit tero a mea a mers singurica far nici macar un sprijin de 2 orideci cred ca la ziua ei o sa am o mica mergatoare si cataratoare pe propriile-i picioruse

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

La multe lunite inainte DariusicaMamicii un si spor la invatat(franceza si sofat).
Lavi-m-ai omorat cu ce ai gatit .Papanasii sunt preferatii mei....Nici nu vreau sa ma mai gandesc.
Eu sunt cam cheauna de somn-s-a trezit Andutu tipand la 4.30 si chiar nu stiu de ce-si ieri toata ziua a plans-cred ca sunt dintii ca altceva ce ar putea fi?I-am dat nurofen 2,5 ml ca altceva nu am stiut ce si nici nu aveam.Oricum in seara asta mergem la pediatra.
Intru mai tarziu ca am ceva de facut urgent!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata gagici cu pitici
sarumana de urari
mda andreea merci, mi-ai adus aminte ca noi suntem la faza de o singura proteina la o masa, uitasem...mai astept pana sa i le amestec. legat de capusuniiiii...eu mi-s alergica, faza e ca ies acusica alea de la mama din gradina care nu-s stropite cu nimic, bio 100%....e, dar pana se coc mai e. corect, nu intotdeauna e ceva de zis dar eu zic ca atata timp cat nu se arunca cu rosii sau se reproseaza sau mai rau ne judecam intre noi, ceea ce nu e fost cazul decat o singura data aici si nu ma apuc de nominalizat, se stie mai bine cine e, si nu esti tu, dar s-a trecut peste asta foarte frumos si civilizat, putem sa ne zicem parerea civilizat legat de orice si atata timp cat ni se cere..iar cine interpreteaza gresit problema ei...noi oricum te iubim
lavi...chiar asa, ia zi la mama daca i-ai dat ce reactii are, daca are....eu una nu ma bag la cumparat, nu ca am ceva impotriva lor....unele chiar sunt bune bune
cris asta astept si eu, alea de gradina, de la mama...am sa incep cu mamaliga si bramzica deocamdata....la ce mamaligos eeeeee sigur o sa-i placa...pt out in aceasta combinatie mai astept putintel...a ta ca e papacioasa papa mai mult de 200 gr de mancare la o masa???? ca al meu pitic uneori ma sperieeeeeeeeee.... baga si cate 300 si Doamne fereste sa ma opresc inainte sa se sature....ca e jaleeeeeeeeee si teroriciul
simina multumimmmmmm, cu cheful stam mai prost dar sper sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Pup toate fetele!

Ema, spor la invatat, pfff, cred ca ti-e greu sa te apuci, dar trebuie

Crism sanatate lui Miru! ce bucataresti bun?

Alice, cat sta sotul plecat? Sper sa treaca usor timpul

Lavi, sunteti 2 frumosi. Astazi e si la noi soare, dar ieri a fost tare urat afara.

Simina, spor la treaba. frumuselul tau

Noi am venit din parc si Vladut isi face singurul somn din zi. In rest...eu am o stare proasta....

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Neataaaaaaaaaa,

Darius Mihail buburuza de Emanouela!

Rares buburuza de Lavinia! ieri am uitat sa ma uit in lista [:((]

Sa cresteti mari si sanatosi!

o sa trimit link-ul pe mail-ul comun doar sa il gasesc in PM

Al meu sughite si tipa de zor Gaaa Gaaa Caaa Caaaa etc

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ema, si Cezara a avut o perioada ca ma speria cat manca, cate 3-400 ml la pranz si era grosut piureul. A si crescut in perioada aia, de nu am fost pe faza si iar am dat la mici hainute nepurtate. Acum mananca iar cam 2-300 ml. (zic in ml, ca nu cantaresc, dar caserola in care ii dau e gradata).

Cris, sper sa fie ok Miruna cu sanatatea. Noi am trecut de la muci curgatori la tuse, si se ineaca mititica. Bravo pentru mers! Noi tot in patru labe, cred ca pana se marita tot asa merge.

Am fugit sa ne pregatim de iesit. Pa!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

am gasit doar parola de la contul de pe dc... imi dati si mie mail-ul si parola? mersic

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea_24

am gasit doar parola de la contul de pe dc... imi dati si mie mail-ul si parola? mersic

ai PM

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput