""Buburuze de 2009 in actiune (19)""
Raspunsuri - Pagina 11
cris_82 spune:
alic ca baloanele sa nu atarne naspa daca le legi de scaun,indicat ar fi sa le umpli cu heliu,dar cred ca costa destul de mult o asemenea butelienu stiu daca e tocmai ok sa legi scunele intre ele..ma gandesc la faza in care cineva ar "pleca"cu un scun la plimbare si toate celalate le-ar urmadar poti de fiecare scaun sa prinzi baloanele si cred ca ar fi tare frumosasta cu legatul fundei e o intrebare de 1000 punctepai tu crezi ca a mea e mai pletoasa ca a ta???/fi serioasa..asta o sa fie proba de abilitate la nasicaca doar trebuie sa ne amuzam si noi un picoricum nu vreu sa o ciuntesc ca si asa are par putin,o sa vreau sa fie numai ceva simbolic cu un varf de ciuf taiat si gata
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
yioanna_s spune:
buna dragele mele
nu am scris de foarte m tp dar asta nu insemna k am uitat de voi sau ca cu rea intentie nu intru pe forum ce chiar deloc nu stau pe net sincer nu mi-am facut tp ce profit sa stau cu papusa mea care e le fel de mofturoasa si maraita....toata ziua in brate dak se poate si nu vrea sa pape nici acum.are max 8 kg.la 9 l avea 7600 g...promit sa punem si poze noi in curand.in rest bn,nu se ridica,nu merge:nici in 4labe nici singura...insa toate la tp lor e mai comoda
ne este f dor de voi..am vazut buburuze mari si mai frumoase si mamici sexy si fericite
va imbratisam cu drag si ne gandim des la voi
promitem sa intram mai des
multumesc de urari fetelor care nu ne-au uitat si de gandurile bn
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~
17.06.2009
cris_82 spune:
eu am terminat cu toata treaba,cel putin asa cred nu de alta dar i-am dat la terorista sa pape si ea o chifla mica-mica cu maslinoase si a facut dezastru in toata casaba mai si intinde bacatele din ea pe jos si apoi baga in gura si molfaie ca disperata..probabil e mai gustos asa
alic momentan nu am pregatit nimica ca mai am o luna la dispozitie pana la petreceredar nebunii din acele pentru copii ca farfurii cu animatii si pahare si servetele cu desene animate pe ele si absolut orice pentru asa ocazii gasesti la carrefour si banuiesc ca si la real imediat dupa menaj,sau cel putin prin zona aceea
Brotac Terorist
cris_82 spune:
bun venit yioanna ia vezi sa te ti de promisiune si sa ne pui neaparat pozici cu voi
Brotac Terorist
cris_82 spune:
ce tare e cum cotrobaie in plasuta de la caruciorsi foarte la moda ,dar sper la l-ai lagat la ochicuscra atunci cand au trecut fetite pe langa voi,da?
Brotac Terorist
carinablanca spune:
Seara buna,
In ceas de seara am intrat sa vad ce mai faceti. Maria mea a cazut lata la 9 ca e treaza de la 3 cand a dormit doar 15 minute.
Cris,. Sper sa recupereze la greutate, dar la cum mananca acum nu are cum.
Eumada, posibil sa ai dreptate cu aliementul nou, dar am observat la Maria 2 lucruri si anume, la masa de la 11 nu prea mai vrea nimic, nici macar fructele care le manca atunci cu placere asa ca nu aveam mare sansa de reusita cu grisul si am observat ca nu ii plac decat cerealele de orez.
SImina, multa sanatate la Razvan. SI Maria a patit asa acum vreo 2 luni si ca si medicamente i-am dat furazolidon 2/zi si lapte special de la Humana (care nu ii placea) si i-am facut o zeama din morcovi cu 1 l de apa si 10 lingurite de zahar. A si mai apoi lapte cu mucilagiu de orez si compot de mere cu orez.
Cris, felicitari pentru dintisor.
Alic, da scrie in carnetul de vaccinari de acel ROR.
Daniella, felicitari pentru primii pasi. AM vizionat minunate poze din parc. Voi deja sunteti in sandalute? Noi azi am luat o pereche de adidasi si una de pantofiori de fetite si da si 2 perechi de sandalute. Dar sunt cam mari.
Yoanna, nu v-am uitat.
Va pupam si noapte buna
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
alexa_love spune:
neata fetelor!iar am tras chilu,dar motiv intemeiet:neam pricopsit toti 4 cu o raceala banala dar care frate te ruuuuuuuuupe in doua;intai fu a mare de la camin dar ea........,mia pupato bine pe a mica,va spuneam ca ii curgea nasu numa dar sambata sa trezit cu o voce neneeeeeeee,de ziceai ca a cantat toata noaptea.multumesc ca totusi nu sa manifestat urat,nici febra nik;apoi tasuda asta din incapatanare ca de face treaba la tricou ca cica e cald,da el e si raude caldura ............si a doua zi era rupt si nu zici ca de el greu se prinde ceva....
ieri am inceput frumos si eu:stanutat.curge nasu,de cum era sa raman mai prejos dar o trece ea...........bine ca zuza mica e o.k.
frate da are scarpinici la buci,ca ieri cu soarele ala era lipita de geam si zicea :buuuuuuu,buuuuuuuuuadica plimbare..........si am dea treabaaaaaaaaaaca la noi se serbeaza sf.gheorghe,am 3 in familie:sotu ,fata si socru,deci munca la greu....ieri am facut sarmalele ,miezu si leam expediat la mama la impachetatazi am pus de salata beof,prajituri,..........curatenie plus una bucat strumf de alergat prin casa
eu imi revin binisor dupa toata povestea ceea urata,astept sa ma duc la control si pun ban pe ban sa pun un sterilet ca e scump si ma prins si rau cu banii ca intre sf si luat din mot luna viitoare.
apropo astept sfaturi ca nu stiu ce e cu torta ,colacu la noi nu se obisnuieste dar vrea nasica care e bucuresteanca si cea mai buna prietena a mea asa ca o las sa se desfasoare....
trebe cadou la nasa?merge sai iau ceva la nasica mica de doar 6 luni?sau ce?frate am uitat tot de la cea mare..........
puapam pe toata lumea,meniu nu pun ca azu furam din toatesi trecem.......dupa punem poze!
aaaaaaaaa!sa vedeti ce sunt:bun bazata dupa ceva cautari .iarna trecuta,ca am dat toate fasurile la cea mare de pomana(si erau de alea scumpeeeeee si bunee,luate dinadins sa fie pastrate pt nr 2!),am cumparat si primit altele cadou.........bun!ieri am urcat la etaj sa caut papuceii de la cea mare care avea o caruta de papuci ba de la mama ba nasa ba eu asa ca sunt aproape noi buni de purtat de zuza mica....si ce gasesc bine sigilat intro cutie?????fasurileeeeeeeeeeee,nene daca sunt cu capua ras si sotu de mine si mama ............dar bine ca inca pot fi purtate unele si la iarna
gata face scandal zuza,e pe olita......
ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
La Multe Lunite inainte
Maia buburuza de Hepilica sa cresti mare si frumoasahai mamico,aici nu mai vrei sa intrii????
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!! Darian Rafael buburuza de Deea_24 sa cresti mare si voinic puiule!!!!!!!!!
carina eu zic sa nu-ti faci probleme si o sa ma repet..fiecare copil e unic si nu e musai sa pape cat cel a lu' vecinica de la etajul 2 ai incredere in puiul taue posibil sa am probleme daca nu-i fac ROR-ul??ma refer la scoala,gradi..
P.S.: arata-ne si noua adidasii si pantofiorii
Meniu:
7:30 formula 180 ml
9:30 oainica cu crema de branza
13:30 supa rosii + lapte 130 ml
17:00 cerealele mele
20:30 formula 240 ml
Brotac Terorist
cris_82 spune:
alexa offf pacatoasa asta de racealamulta sanatate sa va faceti bine 3 sarbatoriti????pai ai de treaba nu glumaspor la bucatareala
Eu am scapat de steriletcica nu se pune la uter retrovers.dar oricum nu vroiam asa ceva nici daca eram "normala"asa ca iau anticonceptionale si sunt ok.
Referitor la obiceiurile legate de petrecerea de un anisor/luat de mot/turta...eu am o vorba "cate bordeie,atatea obiceie"cica la baieti se ia motul si la fete se rupe turtadar eu am sa fac cum vrea muschiul meuadica fara cozonaci deasupra capului s,ci o fundita minuscula si un ciuf taiat microscopic ca nu vreau sa-mi tund terorista ,ci am de gand sa-i las pletele alea putine sa creasca si ca si cadou,poate totusi ceva la copilul nasilor sa-i iei ceva ..o jucarie(dar nu cu fitze) si la nasi...la bucica doar e ziua stefaniei mnu a lor
Ha ha ha ce tare cu fesurile
Brotac Terorist