""Buburuze de 2009 in actiune (19)""
Raspunsuri - Pagina 12
Serialbastre spune:
Cris, eu stiu ca ROR-ul e printre vaccinurile obligatorii pentru a putea fi primit copilul in colectivitate. Acuma ce sa zic, s-or fi putand face ceva invarteli, dar nu ma pricep.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
cris_82 spune:
nu-mi prea place chestia aia cu obligavitatea pentru a intra in colectivitate,mai ales ca am tot intrat pe net si am cautat si cica e te protejeaza partialdar daca e vorba ca se pot face invarteli ,ader cu draga inima
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
Simina1980 spune:
Neata!
la toata lumea!
Cris azi ne-ai lasat fara cafea?
Puiul meu e mai bine-ii dau lapte fara lactoza si vad ca nu-l refuza,face in continuare moale insa de 2 ori pe zi.Ne-a zis doctorita sa continuam cu antibioticul 5 zile.Multumesc tuturor de sfaturi .Andu merge de-a busilea,nu mai vrea in premergator deloc,daca ii zici ca nu e voie sa se duca undeva exact acolo se duce.
Alexa-spor la treaba si distractie placuta maine!
Dani-e un mare smecheras Denis!Felicitari ptr mersul singurel!
Carina-cate kg are Maria?Al meu are 8.300 la 8 luni si nici el nu prea mai vrea sa pape.E tare mofturos,bine ca are si cu cine semana.
Yionna-te mai asteptam sa ne mai spui ce mai faceti.la Stefi si la ginericu' tau Rares!
Mai intru mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
DanaMi spune:
hello, gagici
ce lenese sunteti astazi , se vede ca a dat caldura, si eu astept sa se trezeasca pitica si plecam afara.
sa aveti o zi buna
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009
eumada spune:
Cris sunt mai periculoase vaccinurile pe care le face la doua luni....decat astea....
Eu am optat sa-mi protejez chiar si partial copilul.....in ideea ca de ce sa se chinuie ea cu oreion rubeola si altele?Nu afecteaza nimic....pe cand eu am facut rubeola batrana la 25 ani si era sa mor...am scapat doar cand m-am dus cu gatul paralizat si ganglionii cat pumnul la urgente.Si nici nu cred ca tie ca mama ti-ar conveni sa vina in grupa de la gradinita un copil care s-o imbolnaveasca pe a ta...eu as turba,sincer.Bine asta e doar opinia mea......si nu vreau sa dau nastere la polemici dar as face foarte urat daca in colectivitate ar veni copii care ar putea s-o imbolnaveasca pe a mea..plus ca stiu ca nimeni nu-si mai risca acu` pielea...e painea omului in joc...asta apropo de aranjamente,mama e asistenta medicala de 39 de ani si nu si-ar risca pielea dand un aviz epidemiologic pentru inscrierea la scoala/gradinita care sa nu fie pe bune...
va pup......
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
cris_82 spune:
Sunt suparata fleasca tocmai ce am postat la vechiul topic.Ideea a fost sa intru sa mai citesc despre nazbatiile si progresele celorlalti bebici si gasesc acolo barfa ..si tocmai la adresa mea si nu m-as fi suparat daca macar era vreo afirmatie adevarata
simina multam de cafeade dimineata intrasem pe fuga ma bucur sa aud ca razvanel e mai bine
mada nu as vrea sa fac rau medicului pediatru,departe de mine gandul acesta...numai ca ar fi super daca as gasi o gradi care sa treaca cu vederea lipsa acelui ROR stai linistita ca nu creezi polemicieu mi-am spus parerea mea personala vizavi de acest vaccin si ca eu nu am ratat nici macat o boala ci le-am capatat pe toate chiar daca am vaccinul facut.Iar daca face bolile astea cat e micuta,o sa fie imuna la ele pe viitor(adica atunci cand va fi adult)
danami plimbarea placuta
Brotac Terorist
anna-mama spune:
Buna,
Stiu ca va e dor de mine si am facut tot posibilul sa scriu. Mie mi s-a stricat incarcatorul de la laptop si nu mai am acces la el pana nu-mi cumpara sotul altul, adica azi. Asa ca acum scriu de la mama. Am citit pe diagonala si am zis sa va dau si de veste, ca mai traim. Inca mai sunt racita, dar ceva mai bine.
Am vazut ca vorbiti despre petrecerea de 1 an si ROR. ROR-ul este obligatoriu, noi l-am facut la 1 an si o luna si nu a avut reactii adverse.
Legat de aranjamente, Alice, daca vrei sa-ti faci idee cum am facut eu pot sa-ti pun link cu poze diseara sau maine cand o sa am acces la laptop, sa-mi spui.
Simina, cum mai e Andu? Sanatate multa!
Am vazut si ca ati pus poze, dar ma uit de pe laptopul meu la ele, abia astept!
Va pup pe toate!
e simplu, doar sa vrei!
LauraOana spune:
cris ma bag si eu ca musca in lapte... multor fete de la "topicul vechi" le este dor de tine si de miruna (si mie muuuuuuult muuuult mult, mai ales ca noi am nascut aproape deodata) si nu au inteles de ce ne-ai "parasit"..eu am citit la buburuze ce si cum si ti-am respectat decizia si nu am comentat NICIODATA pe tema asta dar te rog din suflet nu ne arunca pe toate in aceeasi oala doar din cauza ca unele comentari de la unele fete (care sigur nu au facut-o din rautate) nu ti-au picat bine
pickysi de tine si stefi mie dor
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
cris_82 spune:
laurao...activeaza-ti PM pls nu va arunc pe toate laolalta,am scris separat cate un paragraf celor care sa zic asa "m-au calcat pe bataturi" cu afirmatiile facute care sunt total neadevarate
anna.....pai iti zic de pe acuma sa stapanesti sanatoasa noul laptop si sa intri repede ca ne e dor de tine si vladut
Brotac Terorist
LauraOana spune:
cris eu credeam ca activat deja de 1 an acu cred ca apare si la mine un "PM" hihihi
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian