""Buburuze de 2009 in actiune (19)""
Raspunsuri - Pagina 10
DanaMi spune:
neata gagici
Alic nu stiu ce sa-ti spun eu nu am apucat sa il fac nici macar pe cel de 6 luni
Cris, nu trebuie sa te oftici, se zice ca cel care vede primul dintisor trebuie sa-i dea un cadou asa ca pune cumnatul sa ia cadou fetei
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009
DanaMi spune:
...era vb de dintisorul nr 3 ....sa-i ia cadou oricum
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009
alic spune:
Dana, de ce nu l-ati facut pe cel de 6 luni? din cauza ca bubu a fost bolnavioara? ce-o sa faceti? sariti peste el?
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
cris_82 spune:
danami pai sa stii ca bine zicica doar el l-a descoperit,nu????
uitasem a pun meniul de azi
7:00 formula 180 ml
9:40 painica prajita cu unt si crema de branza
13:30 orez cu carnita + lapte 120 ml
17:00 cereale bebelushesti
20:30 formula 240 ml
intre mese rontaim,morcov,para si nelipsitii pufuleti
si eu am in program o gramada..salata beouf,chifle cu masline si ceva dulce dar sa vad ce in rest joaca cu pitica ca curatenia am terminat-o de dimineata uitam ca mai am de facut si paginala forumul de la Mu..eeeee,dar asta nu inseamna ca nu o sa fiu prezenta pe aicea
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
emanouela spune:
neata fetele
cris, ia baga la je reteta de chifle cu masline ca am luat niste masline si nu ma incanta ca si gust
alic mie personal imi priesteeeeee, mi-am revenit cat de cat din starea de zombie, acu tre sa trec la lucruri serioase, respectiv franceza si condus...faza naspa e ca la franceza nu gasesc pe nimeni, profa cu care trebuia sa fac a suferit o operatie pe creier, la Centrul Cultural Francez cursurile au inceput de la 1 april, deciiii, caut....daca stii pe cinevaaaaaaaaaa da de stire, pleaseeeeeeeeeee
alic spune:
Ema, daca aud, dau de stire...
Cris, ce fel de crema de branza? ii dai mai mult de o felie de paine? eu uneori ii dau paine cu unt si masline si-i place mult!
meniul nostru:
dimineata (ora 10.30): un mar+juma de banana+suc de la juma de portocala
pranz (ora 16, cam asa): peste cu legume si suc de rosii la cuptor
seara (ora 20, max. 21): ??? daca aveti idei, va rog sa le afisati
in rest cat se poate
i-am luat lui Naty un tricou foarte fain, dar se pare ca la vara n-o sa-i mai vina, asa ca am pozat-o acum: http://picasaweb.google.com/103632009306565118149/11Luni#5462505652983404578
dani3lla spune:
Fetelor intru repede sa recuperez ca altfel raman rau de tot in urma Faza e ca sunt foarte prinsa zilele astea intre culcat copil,hranit copil,plimbat copil,facut curatenie,spalat,calcat,facut mancare si....violat sotDe parca nu erau suficient de multe pe capul meu s-a apucat si fratimiu,care sta usa in usa cu mine, sa renoveze baia...si cum e singur cu zugravul...care trebuie sa manance si el ceva toata ziua...am obligatia morala sa le fac si lor ceva de mancare ca in baza lui fratimiu ramane omul nemancat sau...mananca pizza in fiecare zi
Trebuie sa incep prin a va spune ca Denis a facut ieri primii pasi "seriosi" singurel si nesprijinit fapt pentru care sunt in al noualea cer si nu mai pot de fericire
ema fatoooo am intrat si eu sa recuperez si primul post pe care l-am citit a fost al tau acela cu tartaMa omori fatooooo,mai iesi si tu la plimbare si mai lasa dulciurile astea ca nu mai pot....mi-am inundat veciniiPupam cotrobaiciul mic si neastamparat
asa ceva nu se mai poateeeee....Annaaaaa lasati-ma fetelor ca mor aici cu capul pe tastatura...cake,capsuni,chifteluteeeeSanatate maxima si ai grija sa tii virusii aia doar pentru tine ca am vorbit eu cu Vladut si cica el nu vrea
mada Denis doarme doar cu fundul in sus...cand se mai intoarce pe o parte sau pe alta inseamna ca i-a amortit ceva Pup betivanca mica si fomista
auziti-o si pe cuscramea....si tocmai ce credeam ca am scapat de balit si dau de postul ei..."oprire la Mac ca sa ma alimentez un pic"...nu mai pot...jurStai linistita cuscra ca nu il atrage nici o fata din parc...doar se uita la ele si ofteaza asa de parca i-ar fi dor de Miru
picky pup pitica sa treaca toate si te pup si pe tine sa treaca durerea...am citit si parca am simtit pe pielea mea senzatia aia nasoala de cand am nascut si aveam sanii varzaMi-e cel mai frica imi e de urechi,pe alea incerc sa le protejez tot timpul pentru ca verisoara mea a facut otita cand era micuta si a ramas cu o sensibilitate nasoala la urechi...cum sta un pic in curent cum o dor urechile si ii curg.Bubitele eu cred ca i-au aparut de la supica daca i-ai dat si galuste si daca ai pus ou intreg in galuste
elena bine zis...doar prietena...ca iubita e doar Miru
lavi cu intarziere dar sa-ti traiasca matusica...carnatoi zici?cred ca vrei sa faci concurenta cu mine...stai asa sa termin si vedem care dintre noi e pe primul locMai am pana devin bunaciune....cam 15 kg de dat jos dar nu ma las...pana la vara vreau sa scap de ele ca nu mai am cu ce sa ma mai imbracAsa face si Denis...din 500 de jucarii si o sticla/flacon/carton alege sticla/flaconul/cartonulCred ca de alte sandalute vom avea si noi nevoie mai la vara dar sa vedemCe tareeeee si noi tot 28 de persoane avem pana acum pentru motSper sa ramana atat ca nu mai am in ce buzunare sa ma mai caut de baniNu stiu daca l-a vazut Miru dar cred ca o sa-l certe rau cand il va vedea in preajma altei fetite
lavi,cuscra sper cala noi nu mai e cazul sa va spunem cum facem cu pampersl ca ati vazut destul de bine in poze
andreea sa va traiasca tati respectiv soata sa fie sanatos.Vrem poze cu noile achizitii
simina nici eu nu i-am cumparat prea multe.Majoritatea sunt primite la botez si doar cateva am cumparat eu prin septembrie cand am facut comanda aia la Mark&Spencer sa-i cumpar finutei hainute pentru botez...eu abia peste o luna ma apuc de cumparat
cuscra daca te incalzeste cu ceva si fimiu are 3 zile de cand se trezeste la 6 fara 20 nici mai mult nici mai putin si ce crezi?tot pe mine cade sa-l iau din patCe ai mai cumparat in afara de baloane?Hai cu idei si pentru noi ca nu stiu ce sa cumpar...dar m-am hotarat...va fi Tom si Jerry si petrecerea va avea loc la socaramiu la curte in bermude si slapi e foarte tare tortul si se incadreaza perfect in tema petrecerii
carina sanatate multa la micuta sa se faca bine
lavinia pai voi ati avut noroc...la noi ploua de dimineata si dupa cum se vede nu da semne ca s-ar oprisa stii ca la cat de mancau e Denis sigur Mirunel va trebui sa gateasca mult....sau cine stie poate le da DD noroc sa aiba situatia de asa natura incat sa pape la restaurant
alic mooooaaaamaaaa ce fata frumoasa si cocheta ai si ce mare s-a facut...si tu unde umbli de nu ai mai intrat de 100 de ani?Marfa tortuuuuuSa stapaniti sanatosi masinuta si sa va bucurati toti 3 de ea
lavi multumim de cafelutasi pupam burtica sa nu mai doara
mada felicitari pentru primul pas singurica...asa cum ai zis si tu merita toate felicitarile ca la doar 8 lunite incearca sa o ia singurica la pas tzitzirica sa nu doara cand ies dintosii
cuscra pai e buna si intrebuintarea asta pe care a gasit-o pentru lingura...daca nu-si face Denis singur sa-l ia cu linguraLasa ca vb eu cu soata sa-l invete pe Denis bucatarie pentru ca tot are studii in domeniu ca sa o trateze pe Miru ca pe o printesa ce nora smechera am,si ce freza tare...se duce la acelasi salon de infrumusetare cu Denis?
anna oftot nu ti-a trecut raceala?Sanatate multa si rabdare
ema asa fato mai relaxeaza-te si tu ca asa imi place de tine sa stai linistita in pat nu la bucatarie...daca intrai si-mi ziceai iar de vreo tarta ceva cred ca te alergam
danaMi pai pe criza asta trebuie sa ne reprofilam si noi si daca tu zici ca ne pricepem ...ce zici cuscra ne facem ursitoare de mot/turta?Vai vai ce printesuca eleganta am vazut eu acoloSi Darius cata cavalerul s-a facut
carina important este sa se faca bine micuta ca in greutate recupereaza la fel de repede cum a pierdut
simina sumetrolim 5ml la 12 ore,hidrasec doar daca face caca apos(daca face moale - smecta),sfatul meu este cat ii dai sumetrolim sa-i dai si un pliculet de biotics pe zi(pentru refacere flora intestinala) iar ca si papica eu te-as sfatui sa nu-i dai numai alimente care sa o stranga la stomac.Daca e vreun microb e bine a-l elimine ca daca o strangi la burtica cu alimente e posibil sa ramana microbul acolo si sa bufneasca din nou dupa un timp.Noi asa am fost sfatuiti cand am avut probleme atunci cand ne-a luat pe toti din casasi sanatate
danaMi lasa fata in pace ca asa se vrea ea supla si matasoasa...glumesc...eu cred ca e normal sa mai scada in greutate cand incepe sa umble mai mult si sa se agite pe masura.Si Denis a mai scazut putin in ultima vreme.Daca nu are alte probleme eu zic sa stai linistita
Mirunelllll felicitari de no 3...
alic ...9... ce bogati sunteti fatoooo
alic eu stiu asa ca la un an se face rapel la vaccinul de la 4 luni(in cazul nostru infanrix penta) si la 1 an si 2 luni se face Priorix care este contra rubeolei,rujeolei si oreonului dar sunt medici care le fac invers adica la un an priorix si la 1 an si doua luni infanrix.Oricum priorixul e gratis de la ei nu trebuie cumparat de noi
cuscra de ce nu vrei sa faci ROR-ul...detaliaza si zi tot ce stii ca si eu sunt cam speriata
alic misto tricoul,sa-l poarte sanatoasa si sa stii ca eu cred ca o sa-i mai vina si la vara ca nu mai cresc ei asa repede,in plus bluzele raman scurte prima data la maneci dar daca este cu maneca scurta cred ca are toate sansele sa-l poarte si la vara
meniul nostru de astazi
7-tzitzi
9-fructe cu branzica cu iaurt(am gasit in supermarket o branzica de la Ehrmann care nu e cu smantana e cu iaurt)
13-ciorbica de perisoare de copil de vacutza
18- iaurtel cu cereale
21-tzitziricaaaaaa
Acest mesaj l-am inceput de ieri
alic spune:
Dani, cum de mi-am abatut gandul tocmai de la tine?
oricum vroiam sa te trag de urechi ca n-ai bagat meniul care te face supla si sexoasa...te rog, ajuta o saramana care n-are nici un pic de initiativa si ambitie
multumim pentru complimente!
cris_82 spune:
sunt la capitolul :mufat tero la bibe si culcat,acum sper sa adoarma repede ca e tare miorlaita si nici pe nato nu-l am prin preajma ca ajutor
ema esti in pofte ??????uite reteta de chifle maslinoase..
-faina
-un praf sare
-1 plic drojdie Dr.Qetker
-1 lingura iaurt
-3 linguri ulei masline
-1 pahar apa(200 ml)
-masline taiate rondele
pentru uns pe deasupa ai nevoie de 1 lingura ulei masline si un galbenus ou
Se amesteca apa calduta cu drojdia,sarea,uleiul si iaurtul.Se adauga faina treptat pana devine o coca care se dezlipeste de pe mana.Se lasa la crescut cam 1 ora.Se fac bilute care se intind cu sucitorul si in mijloc de pun rondelele de masline.Se aduna marginile c a o bocceluta si se lipesc prin presare si s epun apoi in tava unsa cu unt.Se ung cu un galbenus si 1 lingura ulei si apoise cresteaza cu un cutit pe deasupra usor..Se baga la cuptorul incins in prealabil pana se rumenesc pe deasupra. Gata
Spor la gasit o profa de franceza si sa vi la mare sa ma plimbi o tura cu 4x4 al tau
alic ii fac eu branzica dulce si cu telemea de vaca si i le amestec bine si cu un fir de marar si oleaca de smantana si sa vezi ce bun e,si uneori papa si cate 1 felie jumate o data ..seara la culcare eu nu-i dau decat un bibe mare de lapte deocamdatadar sper ca in curand sa ajungem si noi la papica si lapticul sa fie doar asa de completaresi alint
tricoul mi se pare foarte fain si deloc mic,tinand cont ca a inceput sa se incalzeasca si acus vin si temperaturile alea cand transpiri si sub limba
cuscra am intels ca esti ocupata..mai ales cu partea violului si sa stii ca te iert ca ai absentatdar sa nu se mai repeta ca te las cu media neincheiata,da???bravo Denisuite cum vine el fuga la soacra-sa la mare..deocamdata am luat un pic din maruntisuri:baloane cu forme si culori,farfurii cu happy birthday din acelea cartonate si mai tari,paie colorate si tepuse din acelea sun forma de sabiuta,jeleuri pentru kinderi cu forme de broscuta si pestisori,si cel mai importanta..funda roza ca sa-i ia motzul ..iar ca meniu inca lucrez la el in fiecare dimineata la o cafea .Ce fain ca faceti petrecerea la curtela mine inca nu e totul terminat dar la anul sigur va fi in aer libereu propun sa-i dea cuscrul lectii de gatit lui Denis ca sa o impresioneze pe tero ca ata doarme cu mana pe ciul de la granada ..pai noaptea tu ce crezi ca fac copchii nostrii??se duc la acelasi stilist se pare..pai sigur ne reprofila pe praful astaba sa stii ca s-ar putea sa o concediem pe zana ai maseloasa ca e cam bagaboanta si intarzie la programari si ii luam noi locul;e o decizie personala sa nu-i fac ROR-ul..nu de alta dar prefer sa faca acum cand e mica bolile copilariei si nu cand o fi mare sa zaca la pat cum am vazut cazuri cand o banala rubeola a pus la pat un on de 30 ani ca nici la baie nu se purtea duce de rau ce-i era...si in pluseu am facut sigur vaccinul asta in tineretea mea de acum vreo 20 si ceva de ani si sa mor de am ratat vreuna ,toate s-au lipit de mine de ziceai ca am superglue
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
alic spune:
Cris, cand ai vreme, te rog sa faci poze la ce-ai pregatit, as pune si eu baloane, dar are cineva idee cum sa le prind? ma gandesc sa carabanesc o masa pe care sa pun toate alea si scaune separate...acu oare meege sa leg scaunele intre ele si de panglica aia sa prind baloane? cred c-am inceput sa delirez...
aa..inca ceva, cum ii legi lui tero funda? ca eu la naty n-am de unde