cu ce ne jucam in curte?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ckristina, buna ideea cu pictatul pietrelor, dar ar trebui sa folosesc o vopsea care sa nu pateze hainele, nu? Multumesc.
Roli, uite ca se mai si plictisesc. Cel mic se mai joaca cu lopatele si pietricele, dar cel mare nu mai e asa incantat decat daca e sa-i toarne celui mic nisipul in cap. Zilele trecute a ramas o vreme singur afara si la intoarcere mi-a zis ca s-a distrat f bine, stand de vorba cu un... pastor pe care l-a bombardat cu intrebari despre oi. Asa a aflat ca e bine sa stea departe de berbec daca nu vrea sa fie impuns.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Cu ... mingea ?
Noi suntem mari amatori de fotbal, acum nu stiu daca Bogdanel nu e prea mic ca sa intre in jocul celui mare. Sotul meu trebuie sa iasa cu Dragos la "fotbal" si nu se plictisesc prea usor.
Deasemenea noi trebuie sa ne jucam cu el diverse jocuri inventate de Dragos in care suntem masini, ne urmarim unii pe altii si facem curse cu diverse reguli stabilite de pitic. De fapt pune in practica cate ceva din jocul pe calculator cu Cars. Ma gandesc ca poate Matei ar reusi sa il cointereseze pe Bogdan in "a fi" diverse personaje. Acum totul e sa nu fie Tom si Jerry si sa face cine stie ce nazdravanii, dar cred ca urmeaza si asta...

Mergi la inceput

Lali, de regula sunt ca Tom si Jerry baietii mei. Ne mai jucam si cu mingea, dar destul de putin pt ca B nu face exact ce-i spune M si asta il enerveaza. Cu mine se joaca fotbal, cu taica-sau mai deloc...

My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Lali, de regula sunt ca Tom si Jerry baietii mei. Ne mai jucam si cu mingea, dar destul de putin pt ca B nu face exact ce-i spune M si asta il enerveaza. Cu mine se joaca fotbal, cu taica-sau mai deloc...

My Family

De asta imi era teama, ca atunci e fix ce nu-ti doresti, adica Tom si Jerry trebuie musai supravegheati non stop, asa ca... Mingea va fi OK peste un pic de timp, cand mai creste cel mic.
Probabil ca tot o groapa cu nisip e solutia, se murdaresc dar macar stau relativ cuminti. Mama mea i-a facut lui Dragos una din scanduri de lemn (doar pereti), patrata si cu un capac tot din lemn, un fel de zabrele, ca sa nu dea iama pisicile sau cateii prin ea. A baituit-o si arata chiar dragut in curte. Cand nu o foloseste mai mult timp pune pe ea ghivece cu flori si e chiar frumoasa. Si previne imprastierea nisipului peste tot, o puteti face impreuna ca o activitate de familie, o puteti vopsi/picta, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Liviana si eu zic de nisip. E singura solutie sa-i stii in siguranta! SI musai sa le spui ca-ti lasi ochiul magic sa-i supravegheze. SUnt mici, zic eu. Tu ai sa fii oricum mai mult cu ochii pe ei decat amestecand prin cratite! Stim, stim, avem si noi numai experienta asta.
Eu i-am lasat pe ai mei la nispip, insa ochiul magic i-a surprins escaladand gardul! Noroc ca nu-i inalt gardul (1,2 m) care separa curtea de gazon si gradina.
In rest, vor sa faca tot ce facem noi: gradina, gatit, curatenie. Din ce vad eu la noi, poti tu sa le pui orice in curte, ca se vor plictisi rapid.
Ai mei se mai joaca ascunselea singuri.
Si in plan am sa pictam si noi ceva lemne! Cred ca le-ar place. Dar ma ia groaza: vopsea......brrrr.
Si eu visez la o trambulina, sa sara. De sarit nu s-ar plictisi niciodata, dar la asta chiar trebuie bine supravegheati.

Mergi la inceput

Aoleu, Bee, la voi cred ca e si mai si, cu 3 copii... O sa cumparam nisip special pt ei si-l vom pune intre lemne cum zici tu, desi mai avem cateva lopeti in fata casei si in care scurma cel mic. Multumesc pt raspuns.

My Family

Mergi la inceput