Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

mai fetelor aveti u spor la scris.
cristies ai pm.
avem si noi o problema: suntem constipati. stiu ca sa mai vb dar nu am dat prea mare atentie acestui subiect ca atunci nu eram constipati...
iese la 3 zile numai cu supozitor. acum ii bag la 2 zile ca deja a treia zi... e marait rau se chinuie dar degeaba. cu termometrul am incercat, dar el rade la mine...tare mai sunt stresata de constipatia asta. citesc cap asta si revin dak ma lasa gaza ca acu doarme..

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Ti-am raspuns la pm. Ce-i dai sa pape? LM sau LP? Fetele cu lp te pot sfatui cum au rezolvat problema (eu am retinut aptamil si lactogen??).

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna ziua si pe ziua de azi.Nu mai am sanse sa tin ritmul cu voi deloc bebelina mea e tot sfornaita desi ii tot scot mucii si am cam 22-23 grade in casa nu inteleg de ce respira greu ca in spital nu a mai sfornait cum am venit acasa cum ...iar sfornaie.Ii bolboroseste mereu burta oricat ar papa o fi de la foame sau de la colici ca nu stiu de ce plange asa rau dar e clar ca o supara burtica.Apel la fetele care dau si LM si LP cum faceti?vreau sa incerc si asa sa vad cum ii este am cumparat Aptamil ca am NAN 1 in casa si am vazut ca din ala nu mai vrea si am sunat-o pe mama si mi-a cumparat saraca.Vreau sa stiu cum se face completarea dupa san.Cat ii lasati sa suga la san si cat le dati si LP?ii dau si sab simplex si baby drink si calciu carbonic ca as mi-a zis din spital sa-i dau.Treb sa stau numai pe langa ea sau cu ea si mor de somn , foame treaba in casa e de facut....., acum ma chinui cu ea in brate si nu mai am laptopu ca e la sot , pe scaun nu pot sta sa scriu , si asa ca am chinui din picioare .Va pup si o zi buna tuturor in caz ca nu reusesc sa mai intru azi.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Daca nu mai vrea lp nu trebuie s-o fortezi. Poate s-a saturat...

Semnele foamei nu sunt plansul sau veghea ci deshidratarea si faptul ca nu ia in greutate.

Iar babydrink contine indulcitori, vezi ca la plafar gasesti ceai de colici fara adaosuri.

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

mai fetelor aveti u spor la scris.
cristies ai pm.
avem si noi o problema: suntem constipati. stiu ca sa mai vb dar nu am dat prea mare atentie acestui subiect ca atunci nu eram constipati...
iese la 3 zile numai cu supozitor. acum ii bag la 2 zile ca deja a treia zi... e marait rau se chinuie dar degeaba. cu termometrul am incercat, dar el rade la mine...tare mai sunt stresata de constipatia asta. citesc cap asta si revin dak ma lasa gaza ca acu doarme..

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

alaptezi sau praf??????????

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetelor,mi-au venit banii fetei,alocatia,200 lei pe luna martie...INTREBARE: nu trebuia sa vina si din urma pe febr????

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

ba da ca io asa i-am primit AZIIIIIIIIIIIII

Poze

ai primit si pe ianuarie?

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

400 am primit
apoi eu stiu pe ce era???????????

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Cristies de la plafar i-au dat mamei babydrink.Si eu cred ca ii e foame pt ca sta cu gurita cascata e f agitat si intoarce capu in toate partile si isi baga manutele si le molfaie in gura si urlaa...Eu orium beau ceai de lactatie de la afres pe care scrie ca e bun si pt colici si ii mai dau si sab simplex ca m-au pus in spital si laciu carbonic.Am incercat sa ma mult sa-i dau cu biberonu dar mai mult de 20-30 ml nu iese .si cand ne-am internat mi-au zis ca are 3500 dupa 4 zile cand am iesit avea 3.600 eu zic ca nu e bine ca si gramaj sa ia doar atata.?????

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:

Buna ziua si pe ziua de azi.Nu mai am sanse sa tin ritmul cu voi deloc bebelina mea e tot sfornaita desi ii tot scot mucii si am cam 22-23 grade in casa nu inteleg de ce respira greu ca in spital nu a mai sfornait cum am venit acasa cum ...iar sfornaie.Ii bolboroseste mereu burta oricat ar papa o fi de la foame sau de la colici ca nu stiu de ce plange asa rau dar e clar ca o supara burtica.Apel la fetele care dau si LM si LP cum faceti?vreau sa incerc si asa sa vad cum ii este am cumparat Aptamil ca am NAN 1 in casa si am vazut ca din ala nu mai vrea si am sunat-o pe mama si mi-a cumparat saraca.Vreau sa stiu cum se face completarea dupa san.Cat ii lasati sa suga la san si cat le dati si LP?ii dau si sab simplex si baby drink si calciu carbonic ca as mi-a zis din spital sa-i dau.Treb sa stau numai pe langa ea sau cu ea si mor de somn , foame treaba in casa e de facut....., acum ma chinui cu ea in brate si nu mai am laptopu ca e la sot , pe scaun nu pot sta sa scriu , si asa ca am chinui din picioare .Va pup si o zi buna tuturor in caz ca nu reusesc sa mai intru azi.

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Eu il las pe Sebi sa suga pana nu mai vrea sa prinda sanul. De obicei papa ce papa mai ia cate o pauza de 1 min, iar se mufeaza pana se satura si apoi incepe sa rada cu obiectul muncii in gura. La masa la care primeste completare face la fel, numai ca la un moment dat incepe sa urle, se face rosu ca racul , se face arc si nu vrea sa mai prinda sanul...asta e momentul in care primeste LP. Se intampla doar la masa de dupa baita, cand probabil e obosit si infometat si nu are rabdare sa suga.
Daca nu vrea lp nu ii da, daca i-ar fii foame cu adevarat l-ar manca imediat. Pe cat posibil nu ii mai da baby drink. Bea tu ceai de colici daca ea nu accepta ceai neindulcit.
Lasa treaba in casa ca nu se intampla nimic daca nu e luna.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Cristies de la plafar i-au dat mamei babydrink.Si eu cred ca ii e foame pt ca sta cu gurita cascata e f agitat si intoarce capu in toate partile si isi baga manutele si le molfaie in gura si urlaa...Eu orium beau ceai de lactatie de la afres pe care scrie ca e bun si pt colici si ii mai dau si sab simplex ca m-au pus in spital si laciu carbonic.Am incercat sa ma mult sa-i dau cu biberonu dar mai mult de 20-30 ml nu iese .si cand ne-am internat mi-au zis ca are 3500 dupa 4 zile cand am iesit avea 3.600 eu zic ca nu e bine ca si gramaj sa ia doar atata.?????

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

100 de grame in 4 zile e perfect!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Eu am un steamer Tefal Vitacuisine. Deocamdata "gatesc" biberoane la el ca nu am sterilizator si nici nu vreau sa cumpar. Dar se descurca excelent. In 15 minute e gata puiul si legumele isi pastreza gustul si culoarea.

e mai bun ala decat alea supraetajate?????????

aici
http://www.tefal.ro/All+Products/Cooking+appliances/Steamers/steamers.htm

Poze

Sincer nu stiu dar mie mi-a placut ca vasele sunt din inox si teflon nu plastic. Intr-adevar poti gati 3 feluri de mancare o data, sau un 2 feluri pentru 4 persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! io incerc sa recuperez, dar deh am fost 12 zile plecata ca tot plangeau ai mei de doru lui Yannis, au venit si au stat cu el iar eu am iesit si io la o cafea cu o prietena si pan la Cora Sun plaza sa iau pampersi, lapte si d-ale gurii ca era frigi gol si gasesc nu numa cap terminat da si 9 oag din cap nou nu va recuperez azi!

Am vazut copii superbi de mariucasara

cris dogarel felicitari ptr menajara! sa va fie de bine plimbarea! Ma bucur ca-ti place titulatura mea

decenula, onitza inca recuperez sa vad cum ati finalizat cumparaturile si respectiv botezul, decenula i-a placut lui jiji placinta? ...da ce baiat mare ai tu akl...se intretine singur, bravo!

LARISEL superbe feteleee ce bine seamana intre ele!!! Adorabile cu rochitele! niste scumpe ce sa mai...nu am cuvinte!

ma intorc la recuperat...ce o fii asa de fierbinte de discutat la ordinea zilei de umpleti paginile???

Aaa si poate apuc s aincarc poze de la prima petrecere-gradinita....ca altfel nu o pot numi: ziua sotului...13 adulti si 7 copii...am facut la noi in curte (la Atena) gratar mare sa poata veni lumea cu copii ca io nu am vrut sa il las p Yannis acasa ...MOara sotu ca ce? cu ai mei de ce il las si cu ai lui nu...dar s-a conformat

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ruxita, Cris.dogarel, Alexis prinde jucariile si pasul urmator e sa le duca la gura. Nu conteaza cat de mari sunt. Atat i-am ametit jucariile ca nu se mai stie cum arata locul de joaca... Uitati poza aici.

_

Cresc

apoi noi suntem mititei si nu putem asa ca voi, probabil tre sa-i dau jucariile sub nas ca are mainutele scurte, oricum al tau e si mai mare (diferenta de 15 zile!)

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput