Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Fetelor sunt un pic suparata, doar un pic. Pe 29 suntem nasi la Iasi si fata la care vroiam sa-mi fac rochitele este foarte ocupata si nu poate sa ma ajute.. Trebuie sa iau la pas magazinele sa caut rochite de nunta.
Cine si-a luat rochite de ocazie sa-mi dea si mie un pont de unde. Sau poate fetele din Buc poate sa-mi recomande o croitoreasa priceputa. Merci

Cris 26+ cu

nu stiu ce sa zic... croitorese nu stiu. Rochii de ocazie gasesti multe in acelasi loc la magazin la Victoriei, asta ca sa gasesti cat mai multe intr-un loc.bafta la cumparaturi!

21+ cu bebic (inca) rusinos
Pozici

Merci, Grety. E o ideee buna cu magazinul Victoria. De acolo mi-am facut comanda pt pantofii de mireasa.
Ti-am admirat rochita de la cununia civila. Ceva in genul asta vreau si eu, dar sa fie mai creata la burtica.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mousel spune:

care este contul de pe gmail si parola ca m-ar interesa si pe mine acele listute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mousel

care este contul de pe gmail si parola ca m-ar interesa si pe mine acele listute

Mousel, activeaza-ti PM (mesaje private) din profil ca sa-ti trimitem contul si parola.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

e activat din cate stiu eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Dragaicooooo ne lasi asa pe uscat?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Neata.......stai bre ca abia m-am trezit la noi e abia 7 dimineata.
Nu mai asteptati sampania ca nu am luat examenul, azi ma programez sa-l mai dau o data luna viitoare, v-am zis ca-s dezastru la volan
Tre sa mai fac practica, aici nu e ca in tara faci 20 de ore la scoala dupa care dai examenul, nu au poligoane si alte nebunii asa de rau imi pare ca n-am facut scoala in tara

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

nu-i nimic iubita ca ai timp sa il dai... vb cu al tau sot sa te duca undeva cu masina sa exersezi

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna9 spune:

Cris vreau si eu listutele.
Am PM activat. Mi le poti trimite te rog?

Mergi la inceput

gata am activat si eu PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

Citat:

Fetelor sunt un pic suparata, doar un pic. Pe 29 suntem nasi la Iasi si fata la care vroiam sa-mi fac rochitele este foarte ocupata si nu poate sa ma ajute.. Trebuie sa iau la pas magazinele sa caut rochite de nunta.
Cine si-a luat rochite de ocazie sa-mi dea si mie un pont de unde. Sau poate fetele din Buc poate sa-mi recomande o croitoreasa priceputa. Merci

Cris 26+ cu

nu stiu ce sa zic... croitorese nu stiu. Rochii de ocazie gasesti multe in acelasi loc la magazin la Victoriei, asta ca sa gasesti cat mai multe intr-un loc.bafta la cumparaturi!

Pozici

Merci, Grety. E o ideee buna cu magazinul Victoria. De acolo mi-am facut comanda pt pantofii de mireasa.
Ti-am admirat rochita de la cununia civila. Ceva in genul asta vreau si eu, dar sa fie mai creata la burtica.

Cris 26+ cu

mersic, am avut mare noroc cu rochita... nici macar nu am fost prin magazine sa ma uit am o cunostinta care aduce haine zara de afara, si a venit la mine cu ele si mi-a dat sandalutele si rochia sa o probezsa vad cum imi sta...... si m-am indragostit... prost a fost ca am slabit vre-o 2kg inainte de nunta si cam cadea dupa minedar pt o juma de ora a fost super ok. (acum niu mai cade neam, avand in vedere noile bidoanesi burtica)

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ce dragi imi sunteti cum va agitati voi pt listute si tot pt bb, asa eram la primul bb acum sunt mai relaxata cam stiu ce imi trebuie si cum sa ma organizez!

Anca +22s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mousel

gata am activat si eu PM

Mousel, ti-am trimis. Verifica PM.

Luna, nu iti apare iconita de PM.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput