Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Luna9 spune:
girls, am gasit o lista interesanta de produse farmaceutice si medicamente necesare pt atunci cand il vom avea pe bebe acasa:
- pansamente si fase sterile - pentru buricut, dar si pentru curatarea ochisorilor bebelusului
- tinctura de iod 2% (asta nu stiu la ce ar folosi)
- pipeta
- seringa dozatoare pt medicamente
- ser fiziologic - pentru curatarea ochisorilor si a nasucului bebelusului
- BONNISAN (picaturi/ ceai) - pentru colici (bebe)
- ceai de fenicul, chimen si anason - pentru colici (mama) dar am inteles ca e bun si pentru stimularea lactatiei
- supozitoare cu glicerina - pentru crampele si constipatia bebelusului (se recomanda sa nu se foloseasca foarte des; bebelusul poate fi ajutat si cu termometru pentru cacuta)
- pudra de BANEOCIN - pentru buricut
- crema BEPANTEN - pentru iritarea funduletului bebelusului (poate fi folosit si la schimbarea scutecelor - cica ar fi mai eficient decat alte creme pt fundulet)
Acum mamicile cu experienta de pe forum (si nu numai) pot completa listuta mea.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
grety_niku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalina Aaaaa, felicitari Anca pt vestile bune. ![]() Si azi e o zi tare draga mie:acum 6 ani intr-o zi de marti 13 aprilie am adus pe lume un ghemotoc de baietel care mi-a adus o fericire imensa in clipa cind i-am vazut ochisorii negri imediat dupa nastere, si l-am simtit la pieptul meu, e o senzatie de nedescris pe care abia astept sa o retraiesc din nou.E fericirea suprema ! credeti-ma , si pregatiti-va pt acest moment unic in viata unei femei.Tin minte, chiar dupa nastere, am tinut si un jurnal in care scriam mult,mult, dormea,il sorbeam din priviri si asterneam pe hirtie toate acele simturi.Doamne, am luat-o pe aratura,sorry. Va trimit o feliuta de tort cu fructe ![]() Catalina ![]() ![]() Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
La multi ani flacaului!
![](birthday.gif)
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](surpriza.gif)
Pozici
![](foto.gif)
Victo spune:
Catalina, La multi ani pt feciorul..mijlociu..:)
Paula cu
Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)
grety_niku spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Fetelor sunt un pic suparata, doar un pic. Pe 29 suntem nasi la Iasi si fata la care vroiam sa-mi fac rochitele este foarte ocupata si nu poate sa ma ajute. ![]() ![]() ![]() ![]() Cine si-a luat rochite de ocazie sa-mi dea si mie un pont de unde. Sau poate fetele din Buc poate sa-mi recomande o croitoreasa priceputa ![]() ![]() Cris ![]() ![]() |
nu stiu ce sa zic... croitorese nu stiu. Rochii de ocazie gasesti multe in acelasi loc la magazin la Victoriei, asta ca sa gasesti cat mai multe intr-un loc.
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](surpriza.gif)
Pozici
![](foto.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dragaica/Dragaica.jpg)
Dragaica spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Dragaicooooo ne lasi asa pe uscat? ![]() ************************* Mihaela, ![]() ![]() Poze ![]() |
Neata.......stai bre ca abia m-am trezit la noi e abia 7 dimineata.
Nu mai asteptati sampania ca nu am luat examenul, azi ma programez sa-l mai dau o data luna viitoare, v-am zis ca-s dezastru la volan
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Tre sa mai fac practica, aici nu e ca in tara faci 20 de ore la scoala dupa care dai examenul, nu au poligoane si alte nebunii asa de rau imi pare ca n-am facut scoala in tara
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](baietel.gif)
laurika1982 spune:
La multi ani flacaului, Catalina!
Sa-ti aduca numai bucurii si mmultumire.
Laura 24+ cu
Cristian Alexandru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Katalina, LA MULTI ANI!!!!!!pt Robert. Sa fie sanatos si sa aiba tot ce isi doreste.
Luna, multumim, dar vezi ca pe gmail, gasesti listuta completa cu tot ce este nevoie...de fapt pe gmail gasesti f multe informatii, multe listute.
Dragaica, nu-i nimic, ai tot timpul sa-ti iei carnetul. Doar prin practica vei invata sa conduci.
Paula, 25+ cu
Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui Luna9 girls, am gasit o lista interesanta de produse farmaceutice si medicamente necesare pt atunci cand il vom avea pe bebe acasa: - pansamente si fase sterile - pentru buricut, dar si pentru curatarea ochisorilor bebelusului - tinctura de iod 2% (asta nu stiu la ce ar folosi) - pipeta - seringa dozatoare pt medicamente - ser fiziologic - pentru curatarea ochisorilor si a nasucului bebelusului - BONNISAN (picaturi/ ceai) - pentru colici (bebe) - ceai de fenicul, chimen si anason - pentru colici (mama) dar am inteles ca e bun si pentru stimularea lactatiei - supozitoare cu glicerina - pentru crampele si constipatia bebelusului (se recomanda sa nu se foloseasca foarte des; bebelusul poate fi ajutat si cu termometru pentru cacuta) - pudra de BANEOCIN - pentru buricut - crema BEPANTEN - pentru iritarea funduletului bebelusului (poate fi folosit si la schimbarea scutecelor - cica ar fi mai eficient decat alte creme pt fundulet) Acum mamicile cu experienta de pe forum (si nu numai) pot completa listuta mea. ![]() |
Luna, multumim. Vezi ca pe contul comunde email mai sunt cateva listute (pt spital, pt bebe, pt mamica).
Cris
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_vlad/anca_vlad.jpg)
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui Luna9 girls, am gasit o lista interesanta de produse farmaceutice si medicamente necesare pt atunci cand il vom avea pe bebe acasa: - pansamente si fase sterile - pentru buricut, dar si pentru curatarea ochisorilor bebelusului - tinctura de iod 2% (asta nu stiu la ce ar folosi) - pipeta - seringa dozatoare pt medicamente - ser fiziologic - pentru curatarea ochisorilor si a nasucului bebelusului - BONNISAN (picaturi/ ceai) - pentru colici (bebe) - ceai de fenicul, chimen si anason - pentru colici (mama) dar am inteles ca e bun si pentru stimularea lactatiei - supozitoare cu glicerina - pentru crampele si constipatia bebelusului (se recomanda sa nu se foloseasca foarte des; bebelusul poate fi ajutat si cu termometru pentru cacuta) - pudra de BANEOCIN - pentru buricut - crema BEPANTEN - pentru iritarea funduletului bebelusului (poate fi folosit si la schimbarea scutecelor - cica ar fi mai eficient decat alte creme pt fundulet) Acum mamicile cu experienta de pe forum (si nu numai) pot completa listuta mea. ![]() |
Listuta ti-o da neonatologul cand pleci din maternitate!
Faza cu termometru pt caca nu e ok-l avlad ii puneam cate 1/4 supozitor cu glicerina in fiecare zi pana am inceput diversificarea si si nu au fost probleme nu i-a facut rau chiar l-a ajutat!
Buricul se inchide cu o solutiepe baza de argint care se prepata in faramacie si aceasta operatiune o face medicul pediatru la cateva zile dupa ce a cazut buricul!
Seringa dozatoare gasesti in toate sticlutele u siropuript copii!
Bepantenul a fost si aliatul meu si am fost ff multumit, iar pt inceput la masajul lui Vladut am folosit ulei fiert de floarea soarelui completata cu vitamina A si E fiole!
am incercat si variantele din comert dar nu le-a suportat-cand a fost ok am folosit sanosan!
Pt fetele care fac cezariana e ff important ca dupa ce renunta la bandaj sa se dea pe taietura cu crema de galbenele!
In rest comprese, pipeta, (eu recomand batista bebelusului care se ataseaza la aspirator) ca este ff eficienta exista oricum in casa!
Anca +22s
![](fetita.gif)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Neata.......stai bre ca abia m-am trezit la noi e abia 7 dimineata. Nu mai asteptati sampania ca nu am luat examenul, azi ma programez sa-l mai dau o data luna viitoare, v-am zis ca-s dezastru la volan ![]() ![]() Tre sa mai fac practica, aici nu e ca in tara faci 20 de ore la scoala dupa care dai examenul, nu au poligoane si alte nebunii asa de rau imi pare ca n-am facut scoala in tara ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita ![]() ![]() ![]() |
Data viitoare o sa fie cu noroc
![](pupic.gif)
Cris
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)