Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui aelita

va promisesem sa va arat cum se face maioneza cu ou intreg ,intr-un minut.am gasit un filmulet.
la fel,in loc de ou,puneti un deget de lapte,si iese maioneza alba fara ou !

http://www.youtube.com/watch?v=wbeK1-hc8qo&feature=related

pt alioli puneti un graunte de usturoi acolo cu totul la blender.

DRAGAICA,uite ACELGAS,si daca nu aveti frunzele astea,e cam cum e LOBODA,poti face insa ciorba de SPANAC,sau alte frunze pe care le aveti acolo,ca banuiesc ca stevie sau loboda nu aveti Cu mult ou !

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Aceeasi demonstratie o au cei de la zeppter pt maionez, dar nu mi se pare ok albusul crud!(parere personala)

numai ca se foloseste mixy aparatul cu care fac ei demonstratia!

Anca +22s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Anca,nu e ok cu tot oul crud,ca daca are ceva,are tot oul.de aceea am dat soi varianta cu lapte,sigura pt gravide.
in rest,toata viata am mancat maioneza cu ou crud,cand nu sunt gravida merge.

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

katalina, cred ca e cel mai greu sa alegem numele bebelusilor nostri. asta trecand peste presiunile parintilor si socrilor si mosilor si stramosilor...

la printesita ne-am gandit doar la nume de fetita - Maria am vrut din start- iar Anca l-am adaugat mai tarziu, desi nu am stiut pana la 8 luni ce va fi...

acum ne-am dorit inca o fetita, se pare ca asa o sa fie. am facut o lista cu numele care imi plac mie si am cerut parerea sotului si a printesitei... a iesit Isabela cu cel mai mare punctaj. iar cand am iesit de la eco si mi-a spus ca o sa fie sigur fetita, printesita mea se grabea acasa sa nu piarda serialul cu Hannah Montana... a fost o sclipire: Hannah Isabela...

26+ Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (racusor 2001)
http://picasaweb.google.com/rodyka.es

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

fetele i-a ziceti si voi o parere... sanador-meclea sau iosup???
astia de la sanador m-au cam suparat ca m-au sunat acum 20min ca sa ma duc la 12 (in loc de 8) la programare, ca intarzie doctoru... si al meu sot nu poate s aplece la ora aia de la servici

21+ cu bebic (inca) rusinos
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

multumesc, omul cat traieste invata!
Auzisem ca nu e ok albusul pt maioneza! Dar daca zici ca e bine atunci te cred pe cuvant!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Aelita, multumesc,si voi sunteti o familie taaaare frumoasa,cu cit mai multi copiii, cu atit e mai frumos.

Grety, wow ce frumoasa ai fost mireasa...cum e Dusterul??

Daca tot vorbiti de mincare ,stie cineva cum se face GUACAMOLE??(salata mexicana),am mincat undeva si taare mi-a placut..

Catalina 21+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

multumesc frumos... sa stii ca mie imi place mult de tot dusterul.... nu pot sa ma plimb cu eu ca sunt insarcinata si astia de la servici nu ma lasa... dar tot prind eu unul inainte sa intru in prenatal

21+ cu bebic (inca) rusinos
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:

Aelita, multumesc,si voi sunteti o familie taaaare frumoasa,cu cit mai multi copiii, cu atit e mai frumos.

Grety, wow ce frumoasa ai fost mireasa...cum e Dusterul??

Daca tot vorbiti de mincare ,stie cineva cum se face GUACAMOLE??(salata mexicana),am mincat undeva si taare mi-a placut..

Catalina 21+

Avocado copt, sa fie ai negricioasa coaja, ca sa-l poti toca, jalapenos, ceapa verde, 1 rosie, sucul de la o lima, cateva fire de coriandru.
Cojesti avocado, il pisezi, toci ceapa, roasia,sare, piper, sucul de la lima, coriandru tocat, jalapenos tocat si amesteci bine pana cand ai o pasta , secretul e sa pui samburele in pasta cand o tii la frigider ca sa nu se maroneasca.Aici se mananc cu hamburgeri, cipsuri

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Salutari si de-acasa

Humus am facut eu dupa o reteta de pe net. Mi-a iesit super bun, parca mai bun ca la Cora (de acolo luam de obicei).

Carmen, merci de sfat, dar din pacate nu au atelier in Bucuresti decat pt modificari. Sotul si-a luat costum de ginerica de la Agnes Toma si de atunci stiu.
Pana la urma imi iau ceva simplu si o personalizez eu. Deja am ideea. DE fapt o s-o modifice mama, a fost mare croitoreasa la vremea ei, din pacate n-o mai ajuta vederea. Impreuna incropim noi ceva.

Cris 26+ cu

Cris, spune-mi si mie reteta de humus!
te rog ca mi-ati facut o pofrta!

POZE VLADUT

Hummus

- 250 g naut

- 1/2 cana apa plata

- zeama de la 1/2 lamaie

- 2-3 catei de usturoi

- 1 lg susan crud

- 1/4 l-ta condiment asiatic

- sare

- ulei dupa gust

Nautul se pune la inmuiat (eu l-am pus peste noapte)si se fierbe bine. Se pun toate ingredientele in blender si se amesteca pana se obtine o pasta. Eu n-am pus condimente orientale ca n-am gasit. Am pus deasupra niste seminte de susan si putina boia de ardei dulce. Pofta buna.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Salutari si de-acasa

Humus am facut eu dupa o reteta de pe net. Mi-a iesit super bun, parca mai bun ca la Cora (de acolo luam de obicei).

Carmen, merci de sfat, dar din pacate nu au atelier in Bucuresti decat pt modificari. Sotul si-a luat costum de ginerica de la Agnes Toma si de atunci stiu.
Pana la urma imi iau ceva simplu si o personalizez eu. Deja am ideea. DE fapt o s-o modifice mama, a fost mare croitoreasa la vremea ei, din pacate n-o mai ajuta vederea. Impreuna incropim noi ceva.

Cris 26+ cu

Cris, spune-mi si mie reteta de humus!
te rog ca mi-ati facut o pofrta!

POZE VLADUT

Hummus

- 250 g naut

- 1/2 cana apa plata

- zeama de la 1/2 lamaie

- 2-3 catei de usturoi

- 1 lg susan crud

- 1/4 l-ta condiment asiatic

- sare

- ulei dupa gust

Nautul se pune la inmuiat (eu l-am pus peste noapte)si se fierbe bine. Se pun toate ingredientele in blender si se amesteca pana se obtine o pasta. Eu n-am pus condimente orientale ca n-am gasit. Am pus deasupra niste seminte de susan si putina boia de ardei dulce. Pofta buna.

Cris 26+ cu

Uite inca o reteta de tinut minte

Mergi la inceput

Vaiii.....ce-mi faceti fa bateti jos de papilele mele gustative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:

Ah, sunt atit de fericita, mi-a iesit o rochie superba pt botezul de duminica !Poze:saptamina viitoare

Catalina 21+

Katalina, salveaza-ma. Unde ti-ai facut rochita??? Poti sa-mi dai niste relatii.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput