Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 15
aelita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_vlad
Aceeasi demonstratie o au cei de la zeppter pt maionez, dar nu mi se pare ok albusul crud!(parere personala) numai ca se foloseste mixy aparatul cu care fac ei demonstratia! Anca +22s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
in rest,toata viata am mancat maioneza cu ou crud,cand nu sunt gravida merge.
21+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
rodyka spune:
katalina, cred ca e cel mai greu sa alegem numele bebelusilor nostri. asta trecand peste presiunile parintilor si socrilor si mosilor si stramosilor...
la printesita ne-am gandit doar la nume de fetita - Maria am vrut din start- iar Anca l-am adaugat mai tarziu, desi nu am stiut pana la 8 luni ce va fi...
acum ne-am dorit inca o fetita, se pare ca asa o sa fie. am facut o lista cu numele care imi plac mie si am cerut parerea sotului si a printesitei... a iesit Isabela cu cel mai mare punctaj. iar cand am iesit de la eco si mi-a spus ca o sa fie sigur fetita, printesita mea se grabea acasa sa nu piarda serialul cu Hannah Montana... a fost o sclipire: Hannah Isabela...
26+
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (racusor 2001)
http://picasaweb.google.com/rodyka.es
grety_niku spune:
fetele i-a ziceti si voi o parere... sanador-meclea sau iosup???
astia de la sanador m-au cam suparat ca m-au sunat acum 20min ca sa ma duc la 12 (in loc de 8) la programare, ca intarzie doctoru... si al meu sot nu poate s aplece la ora aia de la servici

21+ cu bebic (inca
) rusinos
Pozici
anca_vlad spune:
multumesc, omul cat traieste invata!
Auzisem ca nu e ok albusul pt maioneza! Dar daca zici ca e bine atunci te cred pe cuvant!
Anca +22s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
grety_niku spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katalina Aelita, multumesc ,si voi sunteti o familie taaaare frumoasa,cu cit mai multi copiii, cu atit e mai frumos.Grety, wow ce frumoasa ai fost mireasa...cum e Dusterul?? Daca tot vorbiti de mincare ,stie cineva cum se face GUACAMOLE??(salata mexicana),am mincat undeva si taare mi-a placut.. ![]() Catalina 21+ ![]() Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
multumesc frumos
21+ cu bebic (inca
Pozici

Dragaica spune:
| citat din mesajul lui katalina Aelita, multumesc ,si voi sunteti o familie taaaare frumoasa,cu cit mai multi copiii, cu atit e mai frumos.Grety, wow ce frumoasa ai fost mireasa...cum e Dusterul?? Daca tot vorbiti de mincare ,stie cineva cum se face GUACAMOLE??(salata mexicana),am mincat undeva si taare mi-a placut.. ![]() Catalina 21+ ![]() Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
Avocado copt, sa fie ai negricioasa coaja, ca sa-l poti toca, jalapenos, ceapa verde, 1 rosie, sucul de la o lima, cateva fire de coriandru.
Cojesti avocado, il pisezi, toci ceapa, roasia,sare, piper, sucul de la lima, coriandru tocat, jalapenos tocat si amesteci bine pana cand ai o pasta , secretul e sa pui samburele in pasta cand o tii la frigider ca sa nu se maroneasca.Aici se mananc cu hamburgeri, cipsuri

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
21+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam
Cris2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_vlad
Cris, spune-mi si mie reteta de humus! te rog ca mi-ati facut o pofrta ![]() ![]() !Anca +22s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
Hummus
- 250 g naut
- 1/2 cana apa plata
- zeama de la 1/2 lamaie
- 2-3 catei de usturoi
- 1 lg susan crud
- 1/4 l-ta condiment asiatic
- sare
- ulei dupa gust
Nautul se pune la inmuiat (eu l-am pus peste noapte)si se fierbe bine. Se pun toate ingredientele in blender si se amesteca pana se obtine o pasta. Eu n-am pus condimente orientale ca n-am gasit. Am pus deasupra niste seminte de susan si putina boia de ardei dulce. Pofta buna

.Cris
26+ cu
Dragaica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Cris2010
Hummus - 250 g naut - 1/2 cana apa plata - zeama de la 1/2 lamaie - 2-3 catei de usturoi - 1 lg susan crud - 1/4 l-ta condiment asiatic - sare - ulei dupa gust Nautul se pune la inmuiat (eu l-am pus peste noapte)si se fierbe bine. Se pun toate ingredientele in blender si se amesteca pana se obtine o pasta. Eu n-am pus condimente orientale ca n-am gasit. Am pus deasupra niste seminte de susan si putina boia de ardei dulce. Pofta buna ![]() .Cris 26+ cu ![]() |
Uite inca o reteta de tinut minte

Graviduta fericita
21+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam
Dragaica spune:
Vaiii.....ce-mi faceti fa bateti jos de papilele mele gustative.

Graviduta fericita
21+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui katalina Ah, Poze:saptamina viitoareCatalina 21+ ![]() Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
Katalina, salveaza-ma. Unde ti-ai facut rochita??? Poti sa-mi dai niste relatii
.
Cris
26+ cu

Poze:saptamina viitoare