Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

totu suna delicios dar am sa ma rezu la salata de orez, mi-e sila sa ies la supermarket .......

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

va promisesem sa va arat cum se face maioneza cu ou intreg ,intr-un minut.am gasit un filmulet.
la fel,in loc de ou,puneti un deget de lapte,si iese maioneza alba fara ou !

edit:m-am uitat acum si vad ca reteta ar fi o cescuta de lapte si dublu de ulei.eu faceam din ochi,cantitate mai putina de lapte.

http://www.youtube.com/watch?v=wbeK1-hc8qo&feature=related

pt alioli puneti un graunte de usturoi acolo cu totul la blender.

DRAGAICA,uite ACELGAS,si daca nu aveti frunzele astea,e cam cum e LOBODA,poti face insa ciorba de SPANAC,sau alte frunze pe care le aveti acolo,ca banuiesc ca stevie sau loboda nu aveti Cu mult ou !

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Ah, sunt atit de fericita, mi-a iesit o rochie superba pt botezul de duminica !Poze:saptamina viitoare

Cris, beluistef,Michelle,Georgia(succes la examene),Luna9(chiar sunt f mindra ca am 3 baieti),Grety,Victo,Laurika,Paula,Bumblebee,Crissy(succes cu hirtoagele),Bamboletta,Carmen,Eladea,va multumesc din suflet pentru urari,sa aveti si voi copii frumosi si destepti!

Grety,ti-am trimis PM!Sorryyyy,am intrat la 6 pe Forum, am avut musafiri la Robert.E 450 ron morfo .

Luna 9,multumim pt listuta.(pt noi crema de galbenele a fost sfinta,le-a batut pe bepanten si altele la c_r)Si succes,colul sa fie acolo luuung

Andreea, sa nu fii suparata, o sa iei si carnetul de sofer,nu te stresa.

Aelita, tare bine le zici (despre superstitiile romanilor in general)

Laura,,o sa fie bine,ai sa vezi!

Anca,felicitari pt locul 3 pe tara

Rodyca, asa ti-au spus spaniolii, sa stai acasa linistita pina ti-o veni sorocul>?Bravo lor.Apropo, imi place mult numele pe care vreti sa-l puneti bebelinei.

Catalina 21+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Ah, sunt atit de fericita, mi-a iesit o rochie superba pt botezul de duminica !Poze:saptamina viitoare

Cris, beluistef,Michelle,Georgia(succes la examene),Luna9(chiar sunt f mindra ca am 3 baieti),Grety,Victo,Laurika,Paula,Bumblebee,Crissy(succes cu hirtoagele),Bamboletta,Carmen,Eladea,va multumesc din suflet pentru urari,sa aveti si voi copii frumosi si destepti!

Grety,ti-am trimis PM!Sorryyyy,am intrat la 6 pe Forum, am avut musafiri la Robert.E 450 ron morfo .

Luna 9,multumim pt listuta.(pt noi crema de galbenele a fost sfinta,le-a batut pe bepanten si altele la c_r)Si succes,colul sa fie acolo luuung

Andreea, sa nu fii suparata, o sa iei si carnetul de sofer,nu te stresa.

Aelita, tare bine le zici (despre superstitiile romanilor in general)

Laura,,o sa fie bine,ai sa vezi!

Anca,felicitari pt locul 3 pe tara

Rodyca, asa ti-au spus spaniolii, sa stai acasa linistita pina ti-o veni sorocul>?Bravo lor.Apropo, imi place mult numele pe care vreti sa-l puneti bebelinei.

Catalina 21+

mersi mult, am vazut raspunsul, ti-am mai trimis o intrebare...

21+ cu bebic (inca) rusinos
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Aceglas, adica stevie, nu? Eu tocmai am facut iar un bors numai cu verdeturi, nu ma pot satura, si cat se gasesc proaspete bag la greu.

Eu mi-am bagat un crap cu usturoi, ceapa verde, rosii, ardei, patrunjel, taiate la cuptor (pestele intreg si eu am gatit asa si pastravul si salaul si carasul si imi place f mult in felul asta)

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Salutari si de-acasa

Humus am facut eu dupa o reteta de pe net. Mi-a iesit super bun, parca mai bun ca la Cora (de acolo luam de obicei).

Carmen, merci de sfat, dar din pacate nu au atelier in Bucuresti decat pt modificari. Sotul si-a luat costum de ginerica de la Agnes Toma si de atunci stiu.
Pana la urma imi iau ceva simplu si o personalizez eu. Deja am ideea. DE fapt o s-o modifice mama, a fost mare croitoreasa la vremea ei, din pacate n-o mai ajuta vederea. Impreuna incropim noi ceva.

Cris 26+ cu

Cris, spune-mi si mie reteta de humus!
te rog ca mi-ati facut o pofrta!

Anca +22s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

KATALINA sa iti traiasca flacaul,sa iti creasca mari toti puii !!!!sa fiti fericiti,o familie asa frumoasa mereu !!!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

va promisesem sa va arat cum se face maioneza cu ou intreg ,intr-un minut.am gasit un filmulet.
la fel,in loc de ou,puneti un deget de lapte,si iese maioneza alba fara ou !

http://www.youtube.com/watch?v=wbeK1-hc8qo&feature=related

pt alioli puneti un graunte de usturoi acolo cu totul la blender.

DRAGAICA,uite ACELGAS,si daca nu aveti frunzele astea,e cam cum e LOBODA,poti face insa ciorba de SPANAC,sau alte frunze pe care le aveti acolo,ca banuiesc ca stevie sau loboda nu aveti Cu mult ou !

21+

Aceeasi demonstratie o au cei de la zeppter pt maionez, dar nu mi se pare ok albusul crud!(parere personala)

numai ca se foloseste mixy aparatul cu care fac ei demonstratia!

Anca +22s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

M-a mancat in fund sa va cer retete, acum as manca de toate neuroni de gravida ce sa-i faci

Aha...am priceput, loboda din pacate nu avem asa ceva pe aici, sau cel putin nu stiu eu

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Aelita, multumesc,si voi sunteti o familie taaaare frumoasa,cu cit mai multi copiii, cu atit e mai frumos.

Grety, wow ce frumoasa ai fost mireasa...cum e Dusterul??

Daca tot vorbiti de mincare ,stie cineva cum se face GUACAMOLE??(salata mexicana),am mincat undeva si taare mi-a placut..

Catalina 21+

Mergi la inceput