Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Crina, foarte bun tortul tau. Am sa mai iau o portie, daca zici ca e pentru toata lumea suficient. Nu de alta, dar sa nu aiba vreo mamica pofta apoi. Si o sa mananc si maine, un tort de mere, ca-i ziua nepotelului meu, face 3 ani. Baiat mare, dar parca ieri eram pe holul maternitatii asteptand sa se nasca.
Mi-am adus aminte, ca tot era vorba de transformari fata/baiat/fata. Sora mea nu a vrut sa stie ce va avea, dar odata doctorita ia zis ca s-ar putea sa fie fata, asa ca noi stiam de fata. Si daca a apucat sa-i zica ca nu vrea sa stie ce este, nu i-a mai zis ce poarta in burtica.Sau poate nu a vazut . Asa ca noi la spital, asteptand sa vina pe lume si vine o asistenta si ne zice:"felicitari aveti un baietel". Acum eu: cum baiat, nu-i fata, saracul tata isi pierduse glasul , nu a zis nimic. Cumnatul isi dorea tare fata, sora un baietel.
Gata, , ca m-am intins cam mult.

mamica de fetita si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Multumesc de raspuns fetelor

Kiti, mi-ai adus zambetul pe buze cand ai zis ca mangaiem unde doarme bebe

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Oramona La multi ani nepotelului tau. Si sa te gandesti si la noi cand vei manca maine tort de mere.

16+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

oramona la multi ani nepotelului
Si mie imi place sa dorm pe burta...asa dorm cel mai bine dar acum nu mai pot ...mai mult pe o parte dorm

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

crina multumim pt tort, tre buna mai este.

Eu am fost astazi la DT. Sunt putin confuzata, mi-a zis sa merg mine dupa rezultate, parca citisem pe aici ca ar trebui sa dureze mai mult in jur de 10 zile. Am incurcat io borcnele sau doar?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

oramona nepotelului

si mie imi place sa dorm pe burta , dar dorm pe o parte de cateva saptamani bune. cam greu, dar revenim noi la normal

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

pianna eu am primit rezultatul de la DT in 48 ore. deci, depinde unde il faci

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Pianna, si eu stiu ca dureaza putin pana iti dau rezultatele. Mie mi-au zis de 2 sapt. Dar poate esti tu mai norocoasa, sau nu e doctorul aglomerat, nu stiu ce sa zic. Poate azi ti-a facut eco si sa te duci maine sa-ti dea rezultatele la ea si apoi sa te duci la un laborator sa-ti ia si sange. Pt DT trebuie eco+ sange. Te lamuresti tu maine si pt linistea ta intreaba cum au fost gata atat de repede.

mamica de fetita si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

La multi ani Crina, sa ai parte numai de bucurii, sanatate si un bb frumos si sanatos!
vreau si eu tort..noroc ca se apropie ziua lui Ilincuta si atunci sa te tii dulciuri (din pacate Ili s-a deranjat la stomacel asa ca stam numai pe grisine, banane, orez si supa de morcov cu albitura- si avem atatea dulciuri in casa...dar dupa ce ne facem noi bine...).Va doresc la toate bbici sanatosi, si cine merge azi la eco sa aduca numai vesti bune - ca si ieri..

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Si mie tot 10 zile mi-au zis pt rezultat la DT. Trebuie sa sun vineri sa vad daca a venit.

De ce in alte parti vine in 48 ore?

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput