Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Pianna multumesc pentru urari si pentru aprecierile pentru tort. Azi noapte l-am facut.
Maricicutz multumesc si sper sa-ti revi cu stomacelul.

16+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Pianna eu am facut ieri TT si mi-a zis ca vineri am rezultatul, ptr ca-l trimite la Bucuresti si sunt cei de acolo un pic cam aglomerati. Nu stiu cat ar trebui sa dureze in mod normal.

16+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Crina, La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!

Lora, mami de Iustina si 19+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Am facut eco+sange. La eco totul a fost OK, iar maine primesc rezultatul de la sange. O sa ma duc maine dupa rezultat si le intreb pe tantile de acolo cum de au fost asa rapide. Bun, puteam sa fac asta si azi dar m-am multumuit doar sa casc gura a mirare .

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Multumesc mult ca v-ati gandit la mine.....la 12 am avut o mare si emotionanta intalnire cu bebe care statea pe spate, la inceput putin agitat cred ca de la drum dupa care s-a relaxat si a putut dr sa-l masoare pe toate partile.....si ghiciti? E BAIAT!!!! . N-a scris pe nimic doar ne-a aratat ca e prea mic, dar ca 90% e baiat. Ea tot dadea inainte ca poate "ii cade putza pana data viitoare" dar si eu si sotu' "ca poate nu-i cade nimic".

Trebuie sa schimb semnatura, am 12 sapt, dar am intrat repede sa anunt ca mi s-a luat o piatra de pe inima si ca pana acum totul e in parametrii normali.

11+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Depinde de laborator...la cele mai "mari si cunoscute" din cauza ca sunt foarte aglomerate, dureaza mai mult, "stai la coada" cum s-ar spune.. Si la noi in oras este un laborator super dotat la care mi s-a spus ca-mi da rezultatul la DT in aceeasi zi...mai ales ca au nu-s ce aparat ce nu necesita strangerea a 10 probe pentru deschiderea trusei necesara efectuarii analizei in sine. Eu am preferat totusi sa fac la Synevo.
Daca as fi avut bani as fi facut SI acolo testul, in paralel...as fi avut un rezultat mai repede si apoi l-as fi comparat...

14+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Crina, vreau si eu o felie de tort ...sper ca e de cioco .

Mi-am adus aminte, DPN 25.10.2010 si un carucior albastru.....multumesc frumos pt modificari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Felicitari Lucianna pentru bebe cu putza si sanatos!

14+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Luciana, felicitari pentru micul print din burtica

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Felicitari Lucianna pentru bebe cu putza si sanatos!

14+ si mamica de Bianca

Multumesc

Mergi la inceput