LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**194**
Raspunsuri - Pagina 9
dyana27 spune:
neatza fetele
mama ce frumosi sunteti toooooti; m-am delectat asa la prima ora cu pozele de la intalnire
eu am facut ochi la 4 jumate... evident ca mutzu avea iar febra... o tinem tot intr-un 39 de grade de m-a zapacit; i-am recoltat pentru coprocultura dimineata si acuma doarme saracutul cu punguta pentru urocultura lipita de putzica; s-a trezit si el la 5 jumate (de fapt pe la 5 fara, cand l-am schingiuit eu in somn sa-i dau panadol... da' a mai motait asa agitat), si a adormit iar la 7 jumate, dupa ce a papat niste titi; mie-mi pica ochii-n gura de somn, am prins oricum vreo 3-4 ore si eu, pana a facut febra (ma rog, mai intrerupte de plimbarile la el in camera sa-l controlez); si acuma n-am vrut sa dorm langa el, ca daca nu suporta sa doarma cu cineva... mai mult il agit; l-am lasat pe el sa faca nanica linistit, ca eu bag un ness maaaaaaaaaare si ma pun pe picioare cumva.
acuma degeaba o sa faca el pisu in punga.... ca nu o sa am incredere in analiza; ideea e sa-l iau repede dupa ce-l face, ca daca sta o ora in punguta.... numai analiza concludenta nu mai e aia; pentru coprocultura am luat recipinet din ala cu mediu de cultura, si l-am si bagat la frigi dupa ce am pus kk, deci am rezolvat macar una din 2; la pisulica probabil ii pun alta punguta la trezire si-l pun pe olita ca acolo sigur face
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas http://picasaweb.google.ro/monica.vasileanu/DCInHerastrau#5459693444184701954 Azi e ziua lui tati |
La multi ani!!!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Pisik06 spune:
Neatza!
LA MULTI ANI! tati de Cristi!Sa fiti fericiti, sa va intelegeti si sa va bucurati impreuna de minunea din viata voastra! Si pofta buna a tortul Monti
Sa va zic ce mama idioata si denaturata sunt? Ana a facut febra si sunt convinsa ca numai eu sunt de vina ca am scos-o aseara si am tinut-o atat de mult, ca era totusi recisor afara. A facut aproape 40, e moale toata si lesinata.
O mare grija a mea erau ghioceii, dar nu cred ca a dat ceva cuiva, una pt ca nu a stat bot in bot cu nimeni, doi pt ca nu a stranutat/tusit/mucit deloc ieri (decat dimineata putin, cand am si scris pe forum, apoi a fost ok, ca doar nu eram nebuna sa o aduc sa va imbolnavesc picii) si trei pt ca tind sa cred ca Gianina a avut dreptate: a tras-o un curent ceva si daca aveam mai multa grija de ea poate nu ajungea sa se imbolnaveasca de-a binelea, ca doar e asa de o saptamana si nu a evoluat.
In fine, ma simt groaznic. Acum doarme, desi a dormit pana la opt, dar e lesinata. Si doctoritele nu imi raspund nici una. In mare, stiu ce sa ii fac daca nu devine mai grav. Problema e ca nu sta deloc nici la aspirat nici la aerosoli si mi-e teama ca ramane cu mucisorii si dam in alte alea. Cand spun ca nu sta am eliminat toate metodele prietenesti, cu lugu lugu si joaca si am ajuns la metoda tinut cu forta, care nici asta nu mai merge, pt ca se zbate si urla si mai rau isi face agitandu-se si plangand atat de tare.
Stiti cumva daca saruri de rehidratare se pot da si in caz de febra, sau numai cand e vorba de diaree?
DYANA, de unde ai luat borcanele de copro cu mediu steril? Si eu sunt "restanta" cu o copro, de dinainte de Paste, ca a tot avut Ana scaune moi si am zis sa o facem, dar la Synevo nu primeau decat dupa 8 aprilie si as vrea sa ii duc si eu.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
doranna spune:
HELP!!!
cand au avut pb cu burtica bebeii vostri, cate plicuri de hidrasec le-ati dat pe zi? 2? 3?
iulia a mai avut o singura data pb si atunci dr. mi-a spus sa-i dau 2 plicuri/zi si un plic enterol, dar uitati ce scrie pe prospect:
Sugari cu varsta de la 9 luni la 30 luni (intre 9 si 13 kg)
Prima zi: doza recomandata este de 20 mg racecadotril (2 plicuri Hidrasec 10 mg)de 4 ori pe zi.
Zilele urmatoare: doza recomandata este de 20 mg racecadotril (2 plicuri Hidrasec 10 mg)de 3 ori pe zi.
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +
doranna spune:
ana,
e delicios andrei
mergem cu el oriunde doreste :X:X:X
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +
Anaan spune:
citat din mesajul lui doranna HELP!!! cand au avut pb cu burtica bebeii vostri, cate plicuri de hidrasec le-ati dat pe zi? 2? 3? iulia a mai avut o singura data pb si atunci dr. mi-a spus sa-i dau 2 plicuri/zi si un plic enterol, dar uitati ce scrie pe prospect: Sugari cu varsta de la 9 luni la 30 luni (intre 9 si 13 kg) Prima zi: doza recomandata este de 20 mg racecadotril (2 plicuri Hidrasec 10 mg)de 4 ori pe zi. Zilele urmatoare: doza recomandata este de 20 mg racecadotril (2 plicuri Hidrasec 10 mg)de 3 ori pe zi. Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009) Poze - 1 an + |
Nu ma pricep, ca te-as lamuri cu mare drag
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
citat din mesajul lui doranna ana, e delicios andrei mergem cu el oriunde doreste :X:X:X Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009) Poze - 1 an + |
Anaan spune:
Am admirat pozele!Ce sa mai zic: bebei frumosi din cale-afara, mamici tinere si zvelte, tatici aratosi!
Anaan spune:
Chiscutza e om serios, are treaba, nu poate pierde timpul
David e foarte trendy si galant cu domnisoarele
Luca pare un cuminte si un visator
BB3 se-arata plin de energie si de temperament
Tudor e un blondut sobru
Nicky09 spune:
Hello, sunt eu o oaie ratacita....am ajuns si eu din urma, sper sa nu va suparati ca am lipsit la apeluri, am lipsit chiar din oras, nu am avut contact cu internetul, plus lipsa de timp....eeeee, "e grele" cu noi si vorba lui Aris, cu cat lipsesc mai mult cu atat parca ma simt mai in afara subiectului.
In sfarsit, am intrat sa va spun ca a decurs totul bine la aniversarea lui Nicho de sambata, multumim mult tuturor fetelor pe aceasta cale pentru urarile adresate ferchesului meu, de pe tava a fost ales,un ceas, un card si o bancnota de 50 de euro, in aceasta ordine....am tinut bine in stare de veghe si de veselie pana la 1 de noapte, cand credeam si eu ca o sa adoarma tun si nu o sa se mai trezeasca toata noaptea( contrar celor ce s-au intamplat in timpul noptii), nu a dormit deloc, pentru ca i se infundase nasucul, a facut imediat febra 38.2, am tinut bine pe baricade si noaptea intreaga, iar acum e totul bine.Mergem in 15 minute la vaccin...sper sa fie curajos ca de obicei si va multumesc ca ne-ati citit lunga noastra polologhie.
Pupici sarbatoritior si mamicilor.
Am schimbat si noi semnatura, sper sa va delectati cand aveti un pic de timp liber.Multumim!
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an