LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**194**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

LA MULTI ANI!

ANDREEA

si multe pentru mami!

Multumim tare mult pentru complimente si aprecieri la pozici!

V-am citit pe fuga, ca cea fost azi pe capul meu si ce v-a mai urma, a trebuit sa scot toate hainele din sifoner, ca ne schimbam mobila si zici ca ne mutam cam asa e in casa la noi, dar ma impac cu gandul ca o sa am un sifoner mareee, ca de cand astept.

La capitolul progrese, nu ma plang ca Lucian intelege de toate, ma i-a de mana si ma duce unde vrea la apa sau la papa, ne-a invatat pe toti din familie( cam 7 la nr. si cu toti de la mama ca stam foarte aprope):i-am dat un pix si ii spuneam cui sa-l duca si el se ducea la persoana respectiva, in seara asta a invatat un nou stil de dans: se invartea de mai multe ori si cand ametea cadea in fundulet era tare haios, cel mai tare e cand se trezeste si e foame si incepe sa trige papa in continuu pana vin sa-l i-au din patut. Gata cam atatea imi aduc aminte.

Luc doarme fara perna si spanac i-am dat amestecat cu legume multe si carnita.

Am vazut si copilasi dragalasi: Adela eleganta la petrecere, Alexandra la munte, Andrei mozolici, Iulia la mare cum savura scoici, sper ca n-am uitat pe cineva, daca da ii pe toti.

Multa sanatate copilasilor bolnaviori!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La multi ani, Andreea, balerina ghidusa! Sa cresti mare si puternica si sa fiti o familie fericita!

Scuze, piticul meu a avut o criza de urlat si pana sa-l potolesc... am adormit langa el

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Iata si pozele mele. Nu-s asa experta ca Oli, dar macar va puteti juca de-a "guess who".

Faza. Cand a aparut Anca (by the way, surpriza am vazut-o, am pipait-o si am lasat-o pe caruciorul tau ), am crezut ca fata care era cu ea e... Vero, ca-l tinea in brate pe bb3 (nu prea semana cu ce stiam io din poze, da' se scuza, sunt mioapa, da?). Si intreb candida unde-i Tudor. Anca imi zice ca V+T sunt acasa. Ma mai invart p-acolo si aud... "Ana". Zbang! imi pica fisa. Anca impingea de zor la carutul cu Luca adormit, iar fata care-l tinea pe bb3 era Simplyana.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Iata si pozele mele. Nu-s asa experta ca Oli, dar macar va puteti juca de-a "guess who".

Faza. Cand a aparut Anca (by the way, surpriza am vazut-o, am pipait-o si am lasat-o pe caruciorul tau ), am crezut ca fata care era cu ea e... Vero, ca-l tinea in brate pe bb3 (nu prea semana cu ce stiam io din poze, da' se scuza, sunt mioapa, da?). Si intreb candida unde-i Tudor. Anca imi zice ca V+T sunt acasa. Ma mai invart p-acolo si aud... "Ana". Zbang! imi pica fisa. Anca impingea de zor la carutul cu Luca adormit, iar fata care-l tinea pe bb3 era Simplyana.

(7.03.2009)

Pai si unde sunt pozele?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

http://picasaweb.google.ro/monica.vasileanu/DCInHerastrau#5459693444184701954

Azi e ziua lui tati

(7.03.2009)

Mergi la inceput

V-as comunica impresii, da' lu' sarbatoritu' i s-a facut somn si tre' s-o sterg Ce sa va zic, am cel mai antisocial pici, toti se hlizeau la jocuri si al meu... cartografia parcul

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Noapte buna!

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Am urcat si eu "cateva" poze

http://picasaweb.google.ro/olgagireada/GhioceiHerestrau13042010#5459739422166345346

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

http://picasaweb.google.ro/monica.vasileanu/DCInHerastrau#5459693444184701954

Azi e ziua lui tati

(7.03.2009)

LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La multi ani, Andreea-Micsunica!

Am admirat bebeii si mamicile din parc ...m-am uimit cand am vazut-o pe Anca in "kimono"(la maneca ma refera)...asa cald e la Bucuresti?

Altfel, noi suntem ok cu Anastasia mare palavragioaica si mancacioasa...o duseram la un spectacol de vulturi si fu aplaudaci de seama+ ca le croncani la pasaroaie pe limba lor...o catararam prin intuneric prin tot felul de turnuri si turnulete intr-o cetatate medievala si ii placu, asa ca noi o sa o facemturista...
KEA-cred ca mai am niste datorii, dar nu mai stiu unde am ramas cu povestile

Mergi la inceput