LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**194**
Raspunsuri - Pagina 8
simonapro spune:
LA MULTI ANI!
ANDREEA
si multe pentru mami!
Multumim tare mult pentru complimente si aprecieri la pozici!
V-am citit pe fuga, ca cea fost azi pe capul meu si ce v-a mai urma, a trebuit sa scot toate hainele din sifoner, ca ne schimbam mobila si zici ca ne mutam cam asa e in casa la noi, dar ma impac cu gandul ca o sa am un sifoner mareee, ca de cand astept.
La capitolul progrese, nu ma plang ca Lucian intelege de toate, ma i-a de mana si ma duce unde vrea la apa sau la papa, ne-a invatat pe toti din familie( cam 7 la nr. si cu toti de la mama ca stam foarte aprope):i-am dat un pix si ii spuneam cui sa-l duca si el se ducea la persoana respectiva, in seara asta a invatat un nou stil de dans: se invartea de mai multe ori si cand ametea cadea in fundulet era tare haios, cel mai tare e cand se trezeste si e foame si incepe sa trige papa in continuu pana vin sa-l i-au din patut. Gata cam atatea imi aduc aminte.
Luc doarme fara perna si spanac i-am dat amestecat cu legume multe si carnita.
Am vazut si copilasi dragalasi: Adela eleganta la petrecere, Alexandra la munte, Andrei mozolici, Iulia la mare cum savura scoici, sper ca n-am uitat pe cineva, daca da ii pe toti.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Monnvas spune:
La multi ani, Andreea, balerina ghidusa! Sa cresti mare si puternica si sa fiti o familie fericita!
Scuze, piticul meu a avut o criza de urlat si pana sa-l potolesc... am adormit langa el
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Iata si pozele mele. Nu-s asa experta ca Oli, dar macar va puteti juca de-a "guess who".
Faza. Cand a aparut Anca (by the way, surpriza am vazut-o, am pipait-o si am lasat-o pe caruciorul tau ), am crezut ca fata care era cu ea e... Vero, ca-l tinea in brate pe bb3 (nu prea semana cu ce stiam io din poze, da' se scuza, sunt mioapa, da?). Si intreb candida unde-i Tudor. Anca imi zice ca V+T sunt acasa. Ma mai invart p-acolo si aud... "Ana". Zbang! imi pica fisa. Anca impingea de zor la carutul cu Luca adormit, iar fata care-l tinea pe bb3 era Simplyana.
(7.03.2009)
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Iata si pozele mele. Nu-s asa experta ca Oli, dar macar va puteti juca de-a "guess who". Faza. Cand a aparut Anca (by the way, surpriza am vazut-o, am pipait-o si am lasat-o pe caruciorul tau ), am crezut ca fata care era cu ea e... Vero, ca-l tinea in brate pe bb3 (nu prea semana cu ce stiam io din poze, da' se scuza, sunt mioapa, da?). Si intreb candida unde-i Tudor. Anca imi zice ca V+T sunt acasa. Ma mai invart p-acolo si aud... "Ana". Zbang! imi pica fisa. Anca impingea de zor la carutul cu Luca adormit, iar fata care-l tinea pe bb3 era Simplyana. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Pai si unde sunt pozele?
Olga, mamica lui David iepurasul
Monnvas spune:
http://picasaweb.google.ro/monica.vasileanu/DCInHerastrau#5459693444184701954
Azi e ziua lui tati
(7.03.2009)
Monnvas spune:
V-as comunica impresii, da' lu' sarbatoritu' i s-a facut somn si tre' s-o sterg Ce sa va zic, am cel mai antisocial pici, toti se hlizeau la jocuri si al meu... cartografia parcul
(7.03.2009)
olishka spune:
Am urcat si eu "cateva" poze
http://picasaweb.google.ro/olgagireada/GhioceiHerestrau13042010#5459739422166345346
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas http://picasaweb.google.ro/monica.vasileanu/DCInHerastrau#5459693444184701954 Azi e ziua lui tati Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
LA MULTI ANI!!!
andiaroro spune:
La multi ani, Andreea-Micsunica!
Am admirat bebeii si mamicile din parc ...m-am uimit cand am vazut-o pe Anca in "kimono"(la maneca ma refera)...asa cald e la Bucuresti?
Altfel, noi suntem ok cu Anastasia mare palavragioaica si mancacioasa...o duseram la un spectacol de vulturi si fu aplaudaci de seama+ ca le croncani la pasaroaie pe limba lor...o catararam prin intuneric prin tot felul de turnuri si turnulete intr-o cetatate medievala si ii placu, asa ca noi o sa o facemturista...
KEA-cred ca mai am niste datorii, dar nu mai stiu unde am ramas cu povestile