LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**194**
Raspunsuri - Pagina 7
mababei spune:
Si intrebari intrebatoare:
- copilasii vostri dorm cu perna?
- le dati salata verde si spanac?
Mai aveam ceva intrebari dar mi-e atacat neuronu' de ceva tanin asa ca mai revin!
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
Kea spune:
Miha, nu, le tinem numai in frau. In scutec ii apar 2 puncte, ii dispar cateva zile, iar apar. Pe fata e mai bine, numai ca nu-l dau chiar zilnic cu crema si faptul ca saliveaza groaznic i le intretine cumva, dar e mult mult mai bine. Il dau cu Bepanthen in ambele locuri. E cel mai bun din tot ce am incercat pana acum. De cele din zona scutecului nici nu mai sper sa scapam pana nu se incalzeste sa-l pot lasa in chilotel.
Floric, mie perioada cu mersul exclusiv in 4 labe mi s-a parut "trai neneaca". Nepoata mea si fata unor prieteni au mers in picioare si abia mai apoi au invatat ca se putea si mai simplu.
Kea spune:
Al meu nu doarme cu perna. Si cand doarme cu mine, il pun mai jos de perna. Spanac da, i-am dat, fiert si apoi amestecat cu un galbenus si cu o masura de lapte de-al lui pus in apa in care am fiert spanacul. A ras tot.
Salata verde nu i-am dat. O sa-i dau probabil cand o sa o poata rontai, noi n-avem decat 4 dinti, 2 mai mici si doi mai mari.
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doranna Ana, sa stii ca fata mea o sa vrea sa manance scoici in grand place din bruxelles Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009) Poze - 1 an + |
Doranna, teama mi-e ca inca nu detinem manierele necesare unui asemenea loc http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/RapsodiiDePrimavara2010#5459713776926801938 dar promit ca ne mai cizelam si noi!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
citat din mesajul lui doranna sa va povestesc cu ce ma topeste iulia de 1 saptamana ii las usita de la pat deschisa cand doarme in timpul zilei, iar cand se trezeste se da singura jos, deschide usa de la camera si ma cauta prin casa; are o mutrita simpatica de imi vine s-o pupacesc nonstop, e asa adormita, cu ochi mici si parul ciufulit Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009) Poze - 1 an + |
Doamne, ce imagine frumoasa trebuie sa fie...si ce sentiment
Anaan spune:
citat din mesajul lui mababei Si intrebari intrebatoare: - copilasii vostri dorm cu perna? - le dati salata verde si spanac? Mai aveam ceva intrebari dar mi-e atacat neuronu' de ceva tanin asa ca mai revin! mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009 |
Nu
Da:spanac in combinatie cu ou, smantana etc.,salata fiarta si amestecata cu cartof, carne...ii place foarte mult, mie mi se pare
olishka spune:
LA MULTI ANI MICSUNICA ANDREEA!!!! Sa fii sanatosa si voioasa!!! Multi pentru mami!
Acum ma bag la recuperat, caci nu vroiam sa treaca de 12 si sa ratez urarile.
Olga, mamica lui David iepurasul
mababei spune:
Cami
Kea
Spanac gatit cu ou mananca si Calin, am incercat sa-i dau asa crud in salata cu un strop de lamaie dar probabil nu-i place textura. Scoate frunzulitele din gurita, le priveste intrebator, le baga din nou in gurita iar le scoate, le priveste si mai mirat apoi si pe mine intrebator: adica chiar se mananca chestia asta?! Si invariabil sfarsesc aruncate. Dar mai insistam!
Calin doarme pe o lipiutza de perna de vreo 2 cm grosime dar noaptea mereu vine peste mine si-si pune capsoru' pe perna mea ( nu foarte inalta ca-i de puf si se turteste ) si mai doarme acolo ceva timp pana-si schimba iar pozitia!
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
olishka spune:
citat din mesajul lui dyana27 eu nu cred ca ma mai incumet sa scot mutzu azi... ca vad ca nu-i trece febra asta deloc; nu stiu ce sa mai cred.... chiar sa faca pusee de febra 3 zile de la dinti??????????????? nu are absolut nimic altceva, nu-i curge nasul, nu tuseste, nu rosu in gat, nu e schimbata culoare la pisu, nici mirosul,.... usor mai moale kk- ca de obicei cand ies dintii, adica nimic exagerat sau aiurea la miros.... habar nu am ce ar putea sa mai fie ... hai ca pana sa trimit mesajul a mai facut o tura de 39,1.... si un kk moaaaleeeee Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!! dezMOTZarea cum am venit pe lume |
Of, of....sanatate multa!
olishka spune:
Putin ati scris, se vede ca am fost multeb la plimbare
Am si eu poze, dar nu ma lasa piticul sa lucrez la calculator si nici somn nu-i este, desi Maria viseaza demult.
Revin.