LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**194**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am dat send ca m-a fugarit Motanu ca sa se uite la meci pe computerul ala... Asa ca m-am mutat pe altul.

Asaaa...deci inapreda te pup si sper din suflet sa fie bine pina la urma. Am tot vrut sa te sun, da n-am apucat deloc, am avut aventuri cu tabloul electric care facea un scurt sau ceva, ca o chestie din plastic din el era topita si afumata (cind am schimbat-o) si mi-a pirlit becuri in toata casa si facea niste fisiieli de am zis ca luam foc...

Noi noutati nu prea avem, dar am vazut din urma ca cineva zicea ca nu face ROR-ul; nici eu nu-s 100% decisa dar cred ca o sa optez sa ii fac doar vaccinul antirujeolic ala vechi, pentru ca totusi am citit ca rujeola e naspa rau la astia mici, si cum din toamna o duc in colectivitate...

Altfel...bintuim pe afara cit mai mult, ca am vazutca s-au anuntat vreo 3 zile de ploi, in care o sa-mi iau cimpii probabil, dat fiind ca Pisilinca vad ca a optat pentru un somn pe zi, deci oboseala, plus dinte-miriiciosogen... Dar trecem si peste asta.

Multa sanatate bebe-copiilor raciti si/sau cu masele nevricoase!

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Andrei a fost la o plimbare cu tati, dar au venit repede, ca bate un vant...Eu am avut traditionalele meditatii. Cred ca problemele lui Andrei vin de la ceva masea buclucasa, care vrea neaparat sa intre in functiune. Ma inscriu si eu in clubul celor care urasc maselele!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Acum odrasla a decis ca e momentul sa-si exerseze talentele artistice si bantuie pe aici cu o tamburina; rezultatul: muzica sferelor, nu altceva...

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Noi asteptam apa in continuare ,a venit deocamdata afara printr-o ploaie !

Alexandra de la 19.50 !! tare bun programul asta al ei: se trezeste la maxim 8 apoi mai baga un somn de frumusete de la 11 pana pe la 13 si pauza pana seara cand pica lata !!

Mababei, am uitat sa-ti raspund: perna mica i-am pus in patut doar ca sa se inghesuie in ea din laterala deci doarme tot fara; spanacul la noi e in top, salata nici nu am incercat asa ca nu stiu

Karina, ieri m-am grabit la reteta de spanac si am uitat sa zic de cartoful fiert pe care il adaug ca sa-i dea o consistenta faina

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Fetelor, va pup in viteza,
[b]La multi ani, Saya!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Multumim frumos!!!

Facem cinste la toata lumea cu o felie de tort si-o sampanie rece.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

La multi ani bebe de Gessy!

Mergi la inceput

Vaiii am uitat de sarbatoriti

SARAH IOANA

1 AN

Timi

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Oau, NOVUS, un singur somn pe zi si ala asa devreme? Pai si Ana doarme pe la 10, 10:30m cam o ora, o ora jumate, uneori si doua, dar pe la 15-16 obligatoriu mai trage o tura.
Bine, azi a fost program special, ca mai mult a dormit. Al treilea somn il face de la 18:30 si inca nu s-a trezit. O apuca pe la 2 cred
Dar am intrat la ea si am controlat-o de febra. Nu mai arde asa, slava Domnului ca am zis ca mor azi

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Novus merci

Abea acum am si eu un pic de liniste ca am pus fetele la nani.
Sarbatorita mea s-a gandit sa-si schimbe azi lookul si si-a tras un cucui frumusel in frunte

Mergi la inceput

Pisik, ma bucur ca e mai bine Ana cred ca ai tras o sperietura !!

Da asa avea programul si Alexandra pana acum vreo luna, inca un somn de pe la 15 sau 16 max 1 ora, dar mai nou de cand s-a schimbat ora mai precis, a trecut la 1 somn si culcare devreme !
Sper sa-si schimbe programul pana la vara

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput