LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**194**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Leeloo cu Tudor

merci. tare simpatica... nu am recunoscut-o

dragastoasa de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Fetelor, va pup in viteza,

http://www.lucamic.blogspot.com/

Ce bine c-ai mai aparut la orizont!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Fetelor,

PRIMA impresie de DUPA intalneala este... ca trebuie sa ajung la fel ca monvas, macar la subtirime... ca la style-ul indian nu am cum sa acced, doar una singura este Maitrey... Acum, pe langa frumoasa noastra gheisa, o avem si pe Maitrey...

Impresia nr 2 este... domnul Pisik06, are un zambet sagalnic si un talc pitit in coltul buzelor, cred ca Ana pe el il mosteneste la firea launtrica, 'geaba face zeci de cercuri pisik in jurul ei :).

Impresia nr 3 a fost mihaelacg, o privisem asa de mult in poze incat am salutat-o fugitiv si natural, si apoi am trecut cu privirea la scanat persoane noi, ca deh, pe ea parca o stiam de cel putin 1-2 ani, abia pe urma am realizat ca nope, EA este principala persoana "noua", si m-am reintors la ea, dar iar m-a frapat zambetul ei foarte cald si natural. E clar, oricand voi merge prin gl, voi fi ca si acasa :)

Impresia nr 4 a fost bossul, eu stiam doar ca facuse la un moment dat 2 pasi si apoi gata, nu mai repetase figura, si cand colo, m-am trezit cu un boss foarte sigur pe picioare, face lejer 5-6 pasi, poate chiar mai mult, am fost asa uimita, parca as fi lipsit de pe forum vreo 3 luni...

Apoi, m-am delectat cu Gazele, cea mare cu gropita si cea mica din privire, denisamada cu gimnasta Nellie Kim, foarte foarte comunicativa micuta, pilotul Maiuta si copilotul-tati-Adi, biiinee, fie, si cu sabisor prin preajma lor [preajma asa, peste 2 m, ca zau daca maia nu e leita doar tat-su], pe m_monique o stiam bine, cu vanjoasa si dinamica ioana, insa m-a cucerit total andrei, cum a tinut el minte perfect TOTUL despre mine, cred ca nici daddy nu ma mai tine minte asa bine ca andrei , Leeloo seamana perfect cu tudor la privire, si evident, cu simplyana m-am delectat si la dus si la intors, cum e ea delicata si la trup dar si la fire [DE ASTA nu putea fi Vero ], a stat bb3 lipit-lipit de ea, fara nici un problem, si...

... apoi m-am delectat cu pozele. Foarte, foarte, foarte reusite, acum cand le privesc ma mir cand au avut timp si inspiratie sa le faca, eu cand sunt la intalneala sunt asa preocupata sa vb cu toti, incat abia imi mai amintesc din cand in cand de bb3, d-apoi sa mai fac si zeci de poze minunate altora... asta este, credeam ca eu sunt pozar bun, insa, nu, pe langa fete, trebuie sa ma declar un simplu chibitz... Si spun asta pt ca:
1. bebeii apar in cateva imagini de-a dreptul superbe, ar trebui sa fie toti-toti pe coperte de reviste [bine, dupa ce lui bb3 ii stergem in Paint mucisorii din prim-plan] si
2. picioarele mele, in pozele lui monvas, intr-adevar sunt "cele mai frumoase" [si modeste ], dar in realitate, picioarele mele erau... doar cele mai la vedere .

Dau send acum, dar mai am ceva de comentat

Edit, ca nu ma prind unde am gresit bolduirea...
Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hellou !!!

Alexandra doarme deja ca de obicei asa ca ma pun la povesti ca altceva oricum nu pot lucra, apa nu avem si nici chef
Astazi i-am luat sange pt analize si a fost eroina adica a plans putin (da' tare !!) pana s-a lamurit ce si cum e cu garoul apoi doar cand isi amintea ce a patit

Am admirat pozele de la intalneala si sunt topita am vazut numai domnisoare frumoase, cochete si cu mutrite delicioase : Gazulina cu ochii ei fermecatori si falcutele pupabile , Maia frumusica lu' tata , Ana care face niste mutrite de-ti vine sa o mananci, Maria care are o privire angelica si mi-a placut gecuta la nebunie, Adelake cu privirea ei patrunzatoare si ghidusa in acelasi timp, Ioana simpatica foc cu caciulita pisicuta

Pe langa domnisoarele acestea ma mai vazut si baieteii super smecherosi: David the boss care m-a dat gata cu tinuta lui trendy si cu privirile galese aruncate d-soarelor , Chiscuta care zici ca are 2 ani si care seamana bine cu mami si sa nu uit sa-i urez si eu lui tati sau si sa fie fericiti impreuna !!, apoi Luca cel frumos si confundat adeseori cu o fetita, BB3 in miscare cum il stiu, nu i-am vazut dresurile ca sa-l identific mai usor ca pe mami am ochit-o din prima dupa picioare si Tudor linistit la mami in brate !!!

Ca o concluzie: abia astept sa vin in Bucuresti sa va cunosc si eu !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Ca intotdeauna, vine ANCA si ne "toaca" marunt pe toti. Ador comentariile tale

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

L-am mai admirat si pe fluturasul Nicho precum si pe Mara cu falcutele ei

Aditapop si la noi e distractie cu unghiile in general dar e in atributiile lui tati asa ca nu stiu detaliile operatiunii
PS- sper sa ne vedem zilele astea in parc !!

puiutii bolnaviori

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ilinca, sa stii ca si odiseea asta de fotomodele m-a impulsionat sa scap mai repede de kg (in juma de an am dat jos 10 kg; nu e spectaculos, dar sunt aproape de final).

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Ce mai vrei sa dai jos ??? ca acusica te ia vantul

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Cand e bebele bolnav nu-s buna de nimic

Offf, sa va faceti bine repede !!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am gasit si eu oleaca de timp sa intru sa va salut, macar oleaca.

In primul rind, la multi ani sarbatoritilor de zilele astea (ca daca am lipsit la apel...) si taticului : ratacit" printre ghiocei.

In al doilea rind, multumesc pentru laudele aduse Pisilincai; recunosc ca imi creste inima :D

In al treilea rind, inapreda, te pup macar virtual...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

S-a imbunatatit tonusul bebelusesc, ca atare am revenit si eu la viata!

Mergi la inceput