LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**194**
Raspunsuri - Pagina 11
saby spune:
Mai fetelor Diana, Piosikutzo asa rau imi pare de puiutii vostri mi se rupe sufletul cand va aud si ma apuca groaza de ce va urma si la noi , asa de rau e cu nenorocitele astea de masele???
In alta ordine de idei, va multumesc mult de complimentele adresate Maiutei si sa stiti ca vorba Ancai ieri in parc, daca se ducea Adi la maternitate singur fara mine sigur o recunostea pe fica-sa din prima, atata de bine ii seamana, bine eu asta mi-am dorit toata sarcina, sa fie blonda cu ochisorii albastri ca ai lui .
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
saby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dannnah Am mai adaugat niste poze Poze Bebelusa Mara 23 martie 2009 |
Vaiiii Mara este delicioasa cu mutritele pe care le face si are niste obrajori sa-i mananci nu alta .
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
Pisik06 spune:
DYANA. Pup Mutzu sa treaca si la voi. Daca e de dinti tot e ceva, ca macar stii ca nu e grav, la noi nu e de dinti, a racit clar
SABY. Nu la toti copii se manifestan urat maselutele. Ana nu a facut chiar urat la maselute, la canin insa daaaa
DANNAH, frumoasa Mara. Ce rade ea cu gura pana la urechi
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
doranna spune:
citat din mesajul lui doranna HELP!!! cand au avut pb cu burtica bebeii vostri, cate plicuri de hidrasec le-ati dat pe zi? 2? 3? iulia a mai avut o singura data pb si atunci dr. mi-a spus sa-i dau 2 plicuri/zi si un plic enterol, dar uitati ce scrie pe prospect: Sugari cu varsta de la 9 luni la 30 luni (intre 9 si 13 kg) Prima zi: doza recomandata este de 20 mg racecadotril (2 plicuri Hidrasec 10 mg)de 4 ori pe zi. Zilele urmatoare: doza recomandata este de 20 mg racecadotril (2 plicuri Hidrasec 10 mg)de 3 ori pe zi. Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009) Poze - 1 an + |
N-A MAI DAT NIMENI HIDRASEC?????
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +
aditapop spune:
Hello
Dyana, Pisik, multa sanatate puiutilor, sa dea D-zeu sa se refaca repede!
Am vazut poze de la intalnirea ghioceilor, sunt superbi toti si e extraordinar ca reusiti sa faceti asemenea intalniri!
Noi suntem bine, mai nou avem o problema cu somnul de zi in casa. NU vrea si nu vrea sa adoarma ca de obicei, doar scos afara si plimbat in carucior... bine ca e frumos si nu ploua
O sa va intreb ceva, dar sa nu radeti! Cum reusiti sa le taiati unghiile de la picioruse ca al meu se gadila si in somn, nu pot pur si simplu sa i le tai! Cand simte vreo atingere pe degetele, incepe sa danseze si adio!
POZE NAZDRAVAN
aditapop spune:
Doranna, doctorita mi-a zis ca se da un pliculet pe zi, dizolvat in ceai. Eu am incercat, dar Razvan nu l-a baut, cu Smecta insa am avut succes.
POZE NAZDRAVAN
Monnvas spune:
citat din mesajul lui dannnah Am mai adaugat niste poze Poze Bebelusa Mara 23 martie 2009 |
Ce haioasa e cand se stramba la voi
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Dyana, Pisik - vai ce belele pe capul vostru. Noi am avut cam 3 zile de 39,5-39,9 la incisivii de sus, cum a crapat gingia, cum a scazut febra. Sa se faca bine puii vostri!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
dannnah spune:
ADITAPOP - si ptr mine e un chin cu unghiile de la picioare! Nu ptr ca se gadila, dar ptr ca le misca intr-una...le tai numai daca ii distrage sotul atentia, si nici atunci nu prea pot...MA gandeam sa cumpar o unghiera mica, eu nu am decat o forfecuta de bebe. Nici la maini nu e mai usor!
Bebelusa Mara 23 martie 2009