LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**194**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Doranna - tot asa am auzit si eu, un plic pe zi , intreaba o farmacista...
In ceea ce rpiveste vecinu` zgomotos, am fost ieri la usa lui si i-am zis "sa ies cu bb afara sa doarma sau sa stau in casa ?" ... e un tip cu bn simt si il cred ca nu vrea sa deranjeze dar ca naiba dimi.nu s-a auzit nik.iar cand Stef a adormit a inceput show-ul. Se termina si nebunia asta... o mai pe nebuna ce socane, aspira si spala rufe la 23:30... dar e nebuna dupa curatenie, singura cu neuronu`.
Am vazut bobocei adorabili, acusica ma duc si eu in parc si facem grupa cu piticii pe loc. Cam bate vantul dar nu pot sta in casa.
Eu nu stiu cum reusiti cu bbii bolnavior, febra si altele...Stefan a facut o singura data febra si atat (ei, muci, ceva tuse dar nik grav). Multumesc Domnului ca singura cu prbl. de sanatate as innebuni.
Pup !

http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Adita, eu incerc sa tin piciorul fara sa ating talpa, prinzandu-l cumva pe laterale, sau tin doar de degetul respectiv. Si nu pot taia nici cu unghiera, nici cu foarfecuta de bebe, ci cu foarfecutza mea de demoazela. La noi mainile is beleaua, ca tot da sa prinda foarfecutza...

Doranna, io n-am dat hidrasec, ci alte saruri de rehidratare, nush cum se cheama, banuiesc ca fiecare marca e cu dozajul ei.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannnah

Am mai adaugat niste poze
Poze

Bebelusa Mara 23 martie 2009

Dannnah, eu acum am vazut-o prima data pe Mara. Nu stiu cum oi fi ratat-o pana acum...ce draguta este!Iar tortul buburuza m-a dat gata. Ce sa mai spun de tricoul lui tati cu "Mara rules my world". Suuuper!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Mersi de raspunsuri eu NUMAI in somn ii pot taia unghiile de la maini, dar cum v-am zis la picioruse esuez in primele secunde. Incerc sa il ating cat mai putin, cu forfecuta mea de demoazela, cum zice Monnvas, dar dumnealui simte imediat intentia si hatz, ridica piciorul...Deci, mai avem de muncit.
Va pup si va doresc o zi cu soare
Dannah, ti-a zis cineva vreodata ca semeni cu Stoiceasca?

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Dannah, ti-a zis cineva vreodata ca semeni cu Stoiceasca?

Nu!!!Seman? Cu vreo 15 kg in plus

Da, buburuza a iesit cam fioroasa la fata, in pozele de la cofetarie arata mai draguta. Oricum tortul a avut mare succes la copii.

Bebelusa Mara 23 martie 2009

Mergi la inceput

Hai sa va mai zic eu cum a fost ieri. In ultimul moment si-a facut tata liber sa ma aduca si a cartografiat el parcul cu fiu-meu, asa ca am apucat si eu sa schimb cateva vorbe cu fetele si sa ma joc cu piticii.

Pentru mine, jumate din fete au fost new-entry, mai bine zis eu pt ele, ca io-s aia scumpa la vedere. Cand am ajuns erau Oli cu Miha, Pisik si Denisa. N-am reusit sa-mi conving plodul sa socializeze, a refuzat marlaneste pupaturile de la Adelake (cred ca stia ca-l vede Ana), se ducea numai la fantana aia din zona cariatidelor, ca studiaza gravitatia .

M-a impresionat ca tati de Maria Cristiana a venit cu tricoul cu poze fetei si a stat dupa funduletzul ei nonstop. Miha e chiar asa de frumoasa cum o stiti din poze si scumpi si delicata. Si vesela. Iar Maria mi se pare toata numai obrajori buni de muscat (ca pana si tantarii au vazut asta). Dar pe mine m-a dat pe spate Adelake (asa cum Ilinca are pata pusa pe Gazulina, pe mine Adelake m-a vrajit). E un pitic umblator, plin de energie si foarte... pe faza, reactioneaza la orice, socializeaza, vorbeste cu tine... E chiar copilash-copilash. Si mie mi se pare ca are si ceva din mami, nu doar aerul serioso-jucaus, dar si ochii.

La locul de joaca a inceput competitia in 4 labe dupa minge, dupa cum s-a vazut din poze, s-au alergat, s-au pupat, si-au furat jucariile unul altuia... S-au catzarat pe jocuri... Cand a venit vorba de mancare bb3 mi-a apreciat talentul culinar (si Cristi pe-al Ancai). Am vazut un David umblaret. A, si ce m-a distrat, fiu-meu incepuse sa se gudure ca o pisica pe langa Cristi, ca deh, Cristi la Cristi trage Io m-am jucat de-a cucu-bau cu Ana, habar n-aveam ce ras cristalin are nora-mea. Gazulina mi-a shutit o bratara si m-a distrat mami cand mi-a varat-o discret "repede, ca nu-i fraiera s-o lase". Dupa care domnisoara l-a agatat pe Cristi si s-a giugiulit un pic cu el. Pe Maia am reusit s-o intimidez un pic (si s-a alintat pe langa mami ).

Bineinteles, cele mai frumoase picioare din poze sunt ale Ancai, sa nu existe vreun dubiu. [si cele mai haioase&pline de miez remarci idem, ca sa mearga cu picioarele]

La sfarsit, ca sa marcheze teritoriul, fiu-meu a facut un kk si l-am schimbat pe o masa de sah. Cand a vazut ca aruncam pampersul la gunoi si-a aruncat si el biberonul cu apa in cos

Cu Leeloo si Bubu_tea ne-am vazut f putin, ele ajunsesera mai repede si au plecat cand abia ne incalzisem

De Simplyana v-am zis ca am crezut ca-i Vero... Ma si intrebam de ce e un copil in plus.

Dop-modelul Ioana avea caciulita crosetata de Dodo foarte haioasa. Si cand o vezi pe M_monique cu copiii, zici ca i-a imprumutat de undeva.

A, si mai mor dupa Pisik+husband, nush, se vede pe ei ca-s tare happy impreuna, o superpereche!

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Ilinca, sa stii ca si odiseea asta de fotomodele m-a impulsionat sa scap mai repede de kg (in juma de an am dat jos 10 kg; nu e spectaculos, dar sunt aproape de final).

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Si intrebari intrebatoare:

- copilasii vostri dorm cu perna?

nu doarme cu perne
- le dati salata verde si spanac?
eu nu i-am dat pana acum salata, spanacul nu ia placut

dragastoasa de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

MONNVAS, esti o draguta. Mai fetelor, nu va luati dupa ea, ca eu am vazut-o si anu trecut si acum. Nu se compara, a slabit enorm si arata belea de belea. Pe mine una m-ai cam complexat, ca eu nici nu ma gandesc la o cura de cand am nascut, d-apai sa mai si tin una. Si inca p-aia a mai complicata, cu glucide bune si rele, cu calcule si nebunii, numa'cand am citit regulile am ametit. Din partea mea

Eu sunt asa prezenta pe aici o data ca Ana mai mult doarme azi si a doua ca e mama la mine asa ca profit. E mai bine piticuta, cand s-a trezit avea iar 40, dar am bagat repede novocalmin, impachetari cu prosop inmuiat in apa semi-rece si Panadol. A si papat si a baut pe nerasuflate 260 ml de saruri de rehidratare, mititica.
Diseara aveam planuri de film, dar evident ca s-au dus. Mama tot se tine de mine sa mergem, ca sta ea oricum cu Ana, dar chef de film mai am eu? Cand am simtit-o cum arde si cum se lasa moale in bratele mele mi-a venit sa mor. Abia in momente de astea cred ca ne dam seama cat iubim puii astia mici.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea
Floric, mie perioada cu mersul exclusiv in 4 labe mi s-a parut "trai neneaca". Nepoata mea si fata unor prieteni au mers in picioare si abia mai apoi au invatat ca se putea si mai simplu.

Keutu cheliutu

stai asa... sa vezi cand incepe sa mearga si isi da seama ca poate si vrea si mai mult sa mearga... faci mersul piticului ... bafta

dragastoasa de

Mergi la inceput