LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**194**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Stiti cumva daca saruri de rehidratare se pot da si in caz de febra, sau numai cand e vorba de diaree?

Sigur ca poti sa ii dai ori de cate ori exista risc de deshidratare. Pupam Ana bolnavioara si mamik grijulie.

Gaza, studiai la manual, cea mai cumsecade metoda de imobilizare mi se pare cu fasha in 8, peste umeri, cu tamponele de vata axilar si pe fata anterioara a umerilor... dar acum... nu-sh ce sa zic... cred ca tot mai bine mai merge o data la ortopezii pediatrici, sa-i arate cum sa o infese...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Of, scuze c-am inceput cu domnii

Ana e pur si simplu o scumpa
Gaza mica e mortala cu mutritzele ei
Maria este ca o pictura in miscare
Adelake tare-i expresiva si plina de personalitate
Ioana e simpatica foc
Maia e o dragalasa ( si mi se pare ca seamana mult de tot cu tati al ei)

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

DENISA, multumesc. O sa ii fac un plic de Humana Elektrolyt si incerc sa ii fac si un ceai cu lamaie si mere, sa vedem daca vrea.

ANAAN, esti o scumpa cu descrierile tale

DORANA, nu te pot lamuri, ca eu cand a avut Ana diaree i-am dat Humana, dupa instructiunile de pe plic, iar Hidrasec am fost asa bolunda ca l-am dat in lingurita cu putina apa. habar nu am avut ca sunt tot saruri de rehidratare. Eu i-am dat sarurile de la Humana un plic intr-o zi, adica vreo 250 ml. Bine, nu a baut ea chiar atat, dar na, am incercat.

M-am uitat si eu la poze, desi imi merge f greu conexiunea. Sunt tare dragalasi toti copilasii, iar Maia clar e copie fidela tati, asa cum Chiscuta e copie fidela mami.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Azi e ziua lui tati

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

La multi ani!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Of, imi vine sa omor niste vacini , sunt 3 sapt.de cand sparg peretii, isi pun centrala, darama tot... chiar cand l-am adormit pe Stefan a inceput concertul... a venit la usa sa imi spuna ca dureaza 2 ore. Ieri am fost afara ca nu se putea dormi in casa, saracutu` nu a dormit afara ca deh, e de joaca iar aseara era rupt de oboseala si nu putea adormi. Acum i-am pus dopuri in ureche si doarme si cu zgomot,mai stau langa el si il tin de mana...ma innebunesc astia, nu stiu cat naiba mai dureaza

http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

mi s-a parut interesant articolul despre cele mai populare nume de fete/baieti din Romania in anul 2009:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2072
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2071
ei spun ca datele sunt de la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date de la Ministerul Admininistratie si Internelor

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Doamneeee, ce draguti sunt toti piticii! Au avut meeting in parc Si aproape toti merg, sau???

Bebelusa Mara 23 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Maiculitzaaa, da' 80% din club a fost in parc?! Super tare!
Intai: Olishka si Monnvas, sunteti niste manechine!! (bine, Monica fotomodel, ca ea e din categoria mea, cu lipsa cm). De tufetele celelalte nu zic nimc ca pe ele nu le-am vazut cu fluctuatii, dar pe voi v-am vazut si mai dodoloatze si acum sunteti...jos palaria!!
Apoi...am vazut pe Gazulina Sa nu ma ntelegeti gresit, admir si ador toti ghioceii, ma distreaza la culme mutrele lui Adelake si Ana (cred ca ele au mimica cea mai diversa!- si Ariana, dar ea n-a fost la intalnire), Maria are o privire...infinita, cea mai serafica figura, Maia-copia-lui-taticu' e asa finutza si dulce, Ioana dop-modela e o scumpa, de baieti ce sa mai zic,toti unul si unul, n-are rost s-o lungesc!!! Dar va zic, cand dau de mutra Gazulinei e ceva ce nu pot controla, simt ca ma topesc...ce mi-ar placea s-o smotocesc un pic in realitate, s-o dragalesc de numa!!
Ramona, macar vecinul tau a venit sa-ti spuna; io am un nesimtt de-asupra pe care-l apuca bormashinuitul si la 10 seara, brusc; iar intervalul lui preferat de bocanit e 12-15...Iar cercopiteca de fii'sa, cum pleaca parintii de-acasa da manelele la maximum si camera ei e deasupra celei a lui Phiphi, efectiv vibreaza zidurile, nu stiu ce draci de boxe are!! Io-s genul prea intelegator, de 10 ani de cand s-au mutat aci suport, tot astept sa se auto-sesiseze, sa le creasca bun-simtz etc...nimic nu le-am zis veci...dar si cand oi izbucni!!!...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ramo, imi pare rau! Si eu ma mai enervez ca se mai aude cate o bocanitura (rar, e drept) cand doarme fiu-meu, dar n-am ce face ca nici el nu doarme fix in orele de liniste (13-15).

Ana, eu eram la rand, dar Keutu cred ca e in faza aia in care mersul e pe primul plan si dormitul pe ultimul. Pica de somn si nu-i chip sa-l adorm. Cand reusesc sa o fac legan la el si 40 de minute. Si apoi imi doarme 30 de minute.

Am vazut si eu fetele frumoase cu bebei si mai frumosi! Bine ca a zis Anaan de Maia, ca eu pe saby n-o recunoscusem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Sa va zic ce mama idioata si denaturata sunt? Ana a facut febra si sunt convinsa ca numai eu sunt de vina ca am scos-o aseara si am tinut-o atat de mult, ca era totusi recisor afara. A facut aproape 40, e moale toata si lesinata.

DYANA, de unde ai luat borcanele de copro cu mediu steril? Si eu sunt "restanta" cu o copro, de dinainte de Paste, ca a tot avut Ana scaune moi si am zis sa o facem, dar la Synevo nu primeau decat dupa 8 aprilie si as vrea sa ii duc si eu.

of pisik, multisa se faca fetita bine; stiu cum e, ca si mutzu e la 39-40 grade... in pusee asa, complet aiurea... de vreo 4 zile deja; si al meu e la fel, se inmoaie tot si sta lesinat pe umarul meu si cand il simt cum arde....; am fost la Medlife si am dat probele; si borcanele cu mediu de cultura tot de la ei am luat, si pusesem pe la 6 in el ceva kkutza din pampers- ca facuse foarte putin; dar cum mutzu s-a trezit la 9 jumate si a facut din nou la olita.... am luat kk proaspat si l-am pus in recipient steril, m-am dus cu el la medlife si acolo am transferat in recipient cu mediu- iti dau ei pe loc; si am dus si pisulica, ca a stat saracutul cu punguta lipita de putica pana a facut la olita- abia atunci a facut pisu; dar sincera sa fiu sunt convinsa ca nu iese nimic, si totul e de la masele ca zic de 3 zile ca sparge una din ele, e umflata ca naiba si el sta cu degetelul numai pe ea, si daca se atinge mai tare acolo incepe sa urleeeeeee..... si pe aceeasi parte e umflata si cea de sus.... plus unul din incisivii laterali de jos.... distractie mare in gurita lui, ce sa mai zic..
si am profitat ca era super soare afara si am stat putinel sa ne aerisim si noi, ne-am jucat cu 2 fetite in parculet, am venit acasica si acuma doarme iar; e lesinat saracutul de oboseala.... vad ca doarme de rupe; bine, si eu nebuna ca toata noaptea l-am tot deranjat sa-l pipai si sa-l caut de temperatura.... (ca doar nu degeaba sunt zombi acuma, da' chiar nu pot sa ma potolesc, ca tare-mi e frica de temperatura mare)

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput