Ati emigra in alta tara? (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren
Cred ca asta se cheama asa... cum sa spun? Scarpinatul porcului intre urechi?

Dar eu tot sunt curios sa aflu cum mi s-a elevat statutul de mascul din Romania, cand am plecat de acolo la 20 de ani (evident, traiti in cea mai abjecta bezna). Cu modele masculine in familie pe masura, desigur. Ah, la fel si toti colegii mei de liceu, care sunt si ei emigrati de multi ani. Probabil am devenit cu totii fair-haired cand am trecut granita... dar stai ca eu eram deja!

eu nu am cunoscut niciun barbat in romania care nu si-a inselat nevasta, prietena, amantele. absolut niciunul. prieteni, amici, cunostinte, vecini, rude, etc, toti au inselat la un moment dat.
sincer, ajunsesem sa cred ca asta e normalitatea si cand mi s-a intamplat si mie sa nu ma cred exceptia de la regula, ci norma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Maru, a fost o problema cu un anumit medicament pt Parkinson care a lipsit o perioada din cauza unui proces intre un producator autohton si unul din afara pt obtinerea licentei de fabricatiei. O perioada limitata. problema s-a rezolvat . Dar sunt numeroase alte medicamente la care n-au fost probleme. De aceea mi s-a aparut tare aiurea, cunoscand situatia, sa afirmi ca nu exista medicatie pt Parkinson in Galalti. Adica niciodata, nimic si fara sperante. Asta este o minciuna, sau ca sa zic o deformare a realitatii, pt ca acum, problema la acel medicamnete s-a rezolvat iar la altele n-au fost. A fost ca si o confirmare ca multe care s-au spus au fost exagerate, trecute prin prisma resentimentelor si a nevoii personale de refulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Iulia_b, ce urmeaza acum? Teoria ca e ok sa iei daca iei dupa? Sau aia in care pacientul fugareste medicul cu plicul? Imi plac amandoua, daca n-ar fi de plans ar fi de cel mai isteric ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Llaura n-am inteles care-i legatura. Am spus doar ca a fost o problema cu un medicament, care s-a rezolvat si acum sunt medicamente pt parkinson in Romania. Care-i problema totusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

editat. mi s-a reamintit ca "persoana" nu merita efortul, corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Sa ridice manuta cine mai doneaza lunar 10 la suta din venitul net
si apoi mai tinem o runda de lectii si dat ochii peste cap si hai sa dam mana cu mana.

eu

da' nu filfii drapelu' pe chestia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

ah denizel atitea plecaciuni stinga dreapta.. cu glumite cu tot si tot nu te accepta la sfat elita. te-au taxat dur pe cind umblai dupa trena conchitei.
primiti-o dom'le inapoi ca s-a saturat audienta.
sa-ti ceri iertare pt o parere inofensiva..? hai mai ce naiba.

noapte buna. gata interesul pt subiect...
auziti aici ..iarta-ma ca am gresit..telenovela nu alta

Ma rog, poti sa crezi asta in continuare, e chiar haios sa vad ce mai zic unu-altu despre mine .

O stiti pe aia cu : "frumusetea e in ochiul privitorului", da?
Later edit: si telenovela.

Tot acolo e.

P.S. Vikinga, dat fiind ca nu sintem pe forumul asta de ieri-de azi, nu ti se pare ca precocuparile tale pentru "(ne)re-acceptarea de catre elita" sint, intr-un fel, psihanalizabile?

Cit despre Denizel, eu zic sa nu-ti faci griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Tu nu vezi ce mirare in grup a fost ca Xeno vorbeste cu noi!! El e un tip f destept si instruit asta fara comentarii si chiar de treaba, m-a ajutat cu niste info pt baiatul meu si chiar am aplicat ce a zis, nici merci nu i-am zis c-am fost nesi..asa:), dar la fel de destept ramine si daca ar raspunde la un subiect despre placinte cu emigranti ori ba, ce-i asa mare lucru. Ce Xeno nu maninca placinte:)? De ce el adica sa nu se simta liber sa vorbeasca pe ce teme ar vrea. Mai ia si el o pauza de la atitea stele si uite-asa ne zice de placinte, ca le prefera pe alea cu brinza ori alea moldovenesti cu poale-n briu. Ce-i scade ratingu' pe DC?

Asta-i varianta on-line a susotitului la portita in asa fel incit sa auda tot satul, nu?

P.S. Super emoticonul asta: "". Nu-l sesizasem :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Conchita, nu-mi amintesc sa-ti fi rastalmacit rauvoitor vorbele in vreun post de-al meu.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita
eu nu am cunoscut niciun barbat in romania care nu si-a inselat nevasta, prietena, amantele. absolut niciunul. prieteni, amici, cunostinte, vecini, rude, etc, toti au inselat la un moment dat.
sincer, ajunsesem sa cred ca asta e normalitatea si cand mi s-a intamplat si mie sa nu ma cred exceptia de la regula, ci norma.

In schimb, norma mea si in care am crescut eu in Romania este diametral opusa la ceea ce scrii tu si cateva alte contributoare aici.

Bataile cu frisca au macar un iz clasic. Dar, cum n-am suportat niciodata show-uri precum Jerry Springer (in care vad ca a fost transformat subiectul asta), am sa schimb canalul acum.

Zap.

Mergi la inceput