Ati emigra in alta tara? (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC
Si io n-am zis ca-i infidel berbantul roman am zis ca schimba nevestele cu variante mai tinere.

corect, tu nu ai zis de inselaciune. beren a zis ca el nu cunoaste pe nimeni care a inselat, iar eu am zis ca eu am intalnit o gramada, toti barbatii cunoscuti aveau istorie de una sau mai multe tradari. de ce le-or fi casunat pe tine?

Nelia si Laura25, am spus exact acelasi lucru ca si voi, ca e mai usor prin alte parti, sunt mai multe optiuni. ma bucur sa vad ca am ajuns la consens.

nimic

cauti aliati....este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Si yo ma mir ca de ce sint asa ofuscate cu casnicul asta? yo sa fiu casnic as fi f happy ....dar in acelasi timp bunul simt ar spune ca nu merge sa fac pe inteligentul pe forumuri.
imi pare ciudat cind vine ala care nu face nimic si da lectii despre ce inseamna viata buna. ca aia saracii care fac nu au timp sa dea lectii...aia sint cu circa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu ma pot abtine!

Voi va dati seama ce a iesit, daca ar fi sa sintetizam? Conchita, Vikinga si AB cunosc barbati care inseala in Romania, eu si Beren nu, Guestus stie cum sta treaba cu casnicele din America, dar asteapta raspunsuri de la ele despre Las Vegas, Maru, eu, si Ana stim ca nu sint medicamente in farmacii, chiar daca sint compensate, dar Iulia stie ca mintim si ne spune in gara... si cea mai tare: XIO nu cunoaste doctori care iau spaga, dar toata lumea, si de o parte si de alta, cad in consens si spun ca ei stiu o gramada! Halal discutie, dar macar am ajuns la o concluzie: Viviana scrie frumos si ar trebui sa-si publice Jurnalul de calatorii!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
cauti aliati....este?

nu, de fapt le reaminteam ca exact pentru aceleasi opinii m-au admonestat pe mine.

aliati contra ta?! spune-mi, ce-ar putea sa faca doua femei, dintre care una moderatoare, unuia ca tine care declara nestingherit in public ca el altoieste o alta femeie? altceva decat sa-i declare respectul si amuzamentul coplesitor. guestus guestus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

nu as putea din urmatoarele motive:
1. am parintii aici, m-au ajutat toata viata, s-au mutat la 58 de ani din Braila in Bucuresti ca sa-mi fie alaturi.
2. copiii mei sunt fericiti aici: au prieteni, s-au atasat de locuri, de oameni. Cea mare a trait experienta dezradacinarii si inca are nostalgia Brailei. Sunt convinsa ca i-ar fi greu sa se adapteze.
3. mi-e teama de un nou inceput. In 2001 am schimbat oras, casa, servici, gradinite si am simtit ca am imbatranit 5 ani.

ar trebui sa pot pentru ca:
1. mi-e sila de cel putin doua ori pe zi;
2. mediul in care lucrez (invatamant) e beteag si pare fara sanse de insanatosire.
3. ma apuca disperarea cand ma gandesc ca hotia a devenit o a doua natura iar copiii mei vor fi viciati oricat as incerca sa ma opun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Si yo ma mir ca de ce sint asa ofuscate cu casnicul asta? yo sa fiu casnic as fi f happy ....dar in acelasi timp bunul simt ar spune ca nu merge sa fac pe inteligentul pe forumuri.
imi pare ciudat cind vine ala care nu face nimic si da lectii despre ce inseamna viata buna.
ca aia saracii care fac nu au timp sa dea lectii...aia sint cu circa.

mesaj raportat la moderator. daca si de data asta se permite deversarea de insulte la adresa mamelor din diaspora, eu imi arog libertatea sa consider ca guestus verbalizeaza opiniile corpului de moderatori si admini, de aceea nu este moderat. caz in care eu v-am salutat din mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Guestus, eu te dezamagesc pentru ca sint casnica, dar acolo unde stiu ce spun, vin si dau cu inteligenta pe forumuri, in ciuda ta! Unde nu stiu, tac si citesc! Dar tu ai in minte o imagine gresita, compari casnica de pe vremea ciumei bubonice din Romania si de peste tot din lume, cu casnica din epoca televizorul conectat la internet, ultima inventie a japonezilor... Pai nu se face, dom'le, nu se fa-ce! Si nu se pune in plus! Pariezi cu mine ca am timp mai mult sa citesc ca stau acasa decit ai tu ca te duci la munca!?! Inclusiv DC-ul, pe care tu il citesti numai de la munca, caci acasa nu-ti da voie consoarta (nu da, n-am spus io!). De aia nici nu cunosti barbati care inseala, pai daca nu iesi?

Conchita, dar io nu reprezint dom'le nici un interes pentru cele care te-au atacat pe tine, sint sigura ca nici macar nu au citit mesajele mele, desi m-au bagat rapid in oala... desi au avut timp sa disece fiecare rindulet scris de tine.

Of, si tu! Cum poti tu sa te superi pe Guestus, care altoieste alta femeie cind nici nu stii daca are una... sau daca nu e el femeia altoita!?!

Stiti, la mine e noapte, si m-am trezit de linga sotul (care nu ma-nseala, clar?) care doarme dus si nici nu stie ce face nevasta-sa de la 3 la 5 noaptea, sa invat pentru examenul la interventii interculturale... si eu intervin la greu pe forum. Sa vezi tu, Guestus, cu ce facaletz virtual iei tu de la mine, daca nu iau nota buna la examen.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_ACChestia cu amantele si infidelitatile nu-mi apartine .----------------------OspitalitateaGaiei
prezent. am zis de mult intilnitele amante tinere intretinute de domni "bine" care pe aici nu-s. ca e bordel cum zice si guestus, asta e tot pe acolo si totusi altfel.de unde sa stiu eu ca-s pe forum atitea neveste de afaceristi. acu' zic imediat, cum sa fie dom'le nu-i nici o amanta, mai ales tinare.. ooooh povesti. am zis si eu asa in ton cu mistourile.problema e ca am invitat acum citiva ani chiar eu pe DC o amanta, era amanta de mare avocat, barbat "bine" si cine stie o fi invitat si ea poate chiar vreo 2-3 alte amante. Le chem la subiect si le zic ca-i Guestus mare afacersit barbat "bine" in cautare de tinere talente, ori ba? Macar sa se aleaga careva cu ceva pe aici, sa nu fi fost subiectul degeaba.Amanta asta a mea era cosmeticiana mea in ro de multi ani si venita in vizita de Pasti acum citiva ani si fara prietene de socializat pt ca toate plecasera am iesit cu ea a doua zi de Pasti samai vad si eu ce-i nou in oras si ea a venit cu alte 3 prietene. Toate amante si io intre ele:) Amanta mea era deja cam trecuta la cei 27 de anisori intre timp avocatul barbat bine a schimbat-o cu una ma tinara.Sa vedeti discutii acolo, uneia ii luase barbatul bine o masina si celelalte deja isi faceau planul cu masina visurilor. Am aflat si de reguli cum e cu petrecutul Craciunului care e in familie, dar Revelionul dupa 1-2 noaptea cica vin barbatii bine la ele zicind acasa ca merg cu clienti, colegi, asa la ciocnit un pahar etc. ele amantele se cunoscusera intre ele prin intermediul barbatilor bine care erau prieteni, pt ca inafara ca erau barbati bine mai erau si gentili si ofereau o viata sociala si amantelor. complicat rau.Primul meu iubit, tinar afacersit ma lua si cu nevestele si cu amantele prietenilor lui. Cind a incetat sa ma ia si la chefurile unde erau amantele m-am prins si dusa am fost. A cedat la mistouri si apropouri.acum imi pun si amantele in cap.Ei aici eu nu vazui atita moda asta cu intretinutul amantelor de 20 de ani si barbati cu bani si afaceri is destui in jur.mai stii, e topic cu interes pe emigrare, poate or vrea amantele sa emigreze, cu criza asta saracele. nu stiu sa fie poate domni suedezi bine care sa doreasca amante tinere ori domni austrieci bine, dar la nemti slabe sanse de domni "bine". ca asa de vrut o vrea toata lumea dar la intretinut tinere talente nu se baga lumea. mai simplu le e la bordel probabil. avem si noi pe insula unul zici ca-i casa de gospodine cu geamurile lustruite si peredelute albe, dar a dat faliment anul trecut. guestus e afacerea de vinzare, poate o pui pe picioare ca vad ca te pricepi la toate.iar de placinte sa zic de spagheti ca sa ma exprim in ton.ieri la tv lucia serra ce incinta sufletele la Scala a gatit la un post nemtesc niste spagheti. o nebunie pareau fac si io neaparat zilele astea. cu siguranta biletele la opera se vor vinde la fel de repede si scump chiar si dupa asa o filmare in care serra e vazuta cu miinile in usturoi.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Citat:
Ei aici eu nu vazui atita moda asta cu intretinutul amantelor de 20 de ani si barbati cu bani si afaceri is destui in jur.

Pai daca acolo nu mai faci parte din "lumea buna" normal ca nu vazusi.
Sau te pomeni ca si acolo iesi cu coafeza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

si in timp ce puneam vasele in masina ca n-am isaura asta e, mi-am dat seama de ce natalitatea e scazuta in germania! rezolva o casnica in germania ce tot discuta astia la tv in sute de emisiuni si nu- dau de cap, cu natalitatea lor mica a si a frantuzilor mare. am zis initial ca-i de la brinza si vin rosu, ca totusi nu se leaga chiar perfect explicatia cu lipsa creselor. aia e doar partial, credeti-ma pe cuvint.e din cauza bordelurilor.ca de cind cu criza si falimentul astuia de aici a crescut natalitatea pe insula si inca cu 30%. si stiu ca nu s-a luat curentul cum a fost atunci in olanda cu pana aia de curent de 4 zile si boomul de copilasi de peste 9 luni.asa ca guestus vin aici si pune pe roti iar bordelul ca sa fie natalitatea nemtilor sub control ca de se-nmultesc astia nu se stie ce nenorociri mai ne paste. poate or invada Romania! razboaie ca razboaie dar poate se apuca sa stringa ei nemteste taxele. nici o poseta nu o sa mai ia barbatul bine amantei tinere. GROAZNIC! romancele bogate vor da cu aspiratorul! OHHHOOO...nici nu vreau sa mai continui pe ideea asta..Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput