Ati emigra in alta tara? (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005
Citat:
Ei aici eu nu vazui atita moda asta cu intretinutul amantelor de 20 de ani si barbati cu bani si afaceri is destui in jur.
Pai daca acolo nu mai faci parte din "lumea buna" normal ca nu vazusi. Sau te pomeni ca si acolo iesi cu coafeza?
da ce mai asa jena e sa iesi la o cafea cu careva care are venit mai mic? ce chestie, nu stiam. adica daca eu nu am isaura in casa doamnele bine cu isaure nu ies la cafele cu mine, aaaahaaa....bun de stiut cum e cu viata sociala.nu-mi intreb pretenele nemtoaice de venit mai pai ce e treaba mea, sunt si cu bani si cu venit mai modest, nu-i nici una mai doamna ori mai putin doamna in fct de asta. aaah si una chiar e coafeza aici. atit de buna ca si-a cumparat ea un salon al ei si-i merge brici!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Greseala mea -uitai sa pui ghilimelele la coafeza

Corectez :

<Pai daca acolo nu mai faci parte din "lumea buna" normal ca nu vazusi.
Sau te pomeni ca si acolo iesi cu "coafeza"?>

Ups... acu ca citii mai bine na ca e "cosmeticiana" in asteptarea unei masini de fite de la amant.

Mergi la inceput

Bun am aflat cu ocazia alegerilor ca-s forumiste in campanie de pe la partide, am aflat acum ca-s multe forumiste cu soti afaceristi barbati bine ca altfel nu-mi explic reactia in lant, dar cred ca tre sa fie si vreo forumista care lucreaza la cablu si mi l-a taiat ieri. ca nu mi-a mers digi-ul romanesc si uite asa am dat la nemti.si ce sa vezi? dan bursuc. cum au astia mania documentarelor de la cum se fac cirnatii lor iubiti pina la cougar woamn in america, termen nou pe aici(care apropos a fost f bine apreciat si primit de doamnele nemtoaice cind erau intervievate pe strada, nu ca at cind erau intrebate de crese, adica cresa nu ar vrea neaparat dar un iubi tinerel naja warum nicht) ei acum au vrut sa-i dea de cap manelei. si au luat-o cu ce e aia, au tradus versuri, nu prea le-a iesit "minca-ti-as" dar ma rog inchidem ochii, au filmat la petreceri unde se aruncau cu bani, au numarat si banii pina la ultimul euro si in permanenta dan bursuc in prim plan imbracat trendy de am jurat ca-i botezatu la inceput, avea fular din ala ferfenita de jur imprejurul gitului de abia i se zareau ochelarii de soare, doar basca mai dadea contur imaginii.nu a fost prezentat fenomenul manea la misto ori cu superioritate, deloc. doar cu interes si curiozitate. asta in caz de sunt intrebari de gen.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Multa lume si guestus nu se poate lupta cu toti in acelasi timp. Cred ca trebuie pe rind....dar apoi ma baga la hartuire.
Va las un pic sa va analizati si sa felicitati pt faptul ca banii au fost indeajunsi sa luati primul avion..
Nu uitati...la fiecare saptamina apar subiectele cu "ne pleaca elitele" si cu putin noroc si ceva autofelicitari chiar voi sinteti elita

oricum nu dorm...sint in viata si va urmaresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

Citat:
Ei aici eu nu vazui atita moda asta cu intretinutul amantelor de 20 de ani si barbati cu bani si afaceri is destui in jur.

Pai daca acolo nu mai faci parte din "lumea buna" normal ca nu vazusi.
Sau te pomeni ca si acolo iesi cu coafeza?

Asta-i alta mentalitate romaneasca des intalnita pe meleagurile mioritice.

Adicatelea daca tu esti "managera" la multinationala ce o mai cunosti pe colega aia cu care erai prietena in liceu de s-a facut coafeza? NUUUUU, my god, ce naiba, o avea aia creier in cap poate chiar mai mult decat altii dar asa ceva nu se face, te vorbeste lumea mai frate.

Aici rar am vazut asa ceva, cumnatul meu este mare manager la o banca aici si sotia lui sterge mesele la cantina unei scoli, ba nu stai nitel, ca a schimbat jobul, acum sterge copii cu disabilitati la fund la o scoala speciala, dar nu l-am auzit pe barbatu-su o data sa o trateze diferit ca vezi Doamne el are creier si ea nu. Si sincer, cred ca e mai culta ea ca el. Si exemple mai am.

Prietenele mele: una este vanzatoare in magazin, una este exec la o mare firma, eu pe undeva pe la mijloc, munca de birou dar nu mare title, alta infirmiera dar nu ne categorisim dupa titluri.

In Romania acum 5 ani (ca sa puteti sa imi ziceti ca lucrurile s-au schimbat intre timp) stateau mamicile pe titluri, directoarele la directoare "pleava" impreuna, prin Herastrau... Plus ca se laudau si bonele care are "sefa" mai shmechera.

La faza cu barbatii infideli, ce sa zic puteti arunca cu rosii si judeca dupa steguletul de la semnatura. Insa eu in Romania ma intelegeam binisor cu barbatii, ei si asa le stiam toate invartelile, cum inseala, cu cine, ce noutate si-au mai tras. Si cand vorbeau intre ei la locul de fumat mama ce se mai laudau. Si ce mai vorbeau intre ei de cuceriri desi aveau copii acasa.

Si aici or insela, nu zic nu, dar atitudinea asta n-am vazut-o nici la femei nici la barbati. Barbatii nu i-am vazut sa discute intre ei pozitiv de asa ceva iar pe femei nu le-am auzit sa afirme "eh toti mai calca stramb cateodata" cum aud frecvent pe aici pe forum sau prin Ro.

Aici daca calca stramb rar auzi de inchis ochii, valea si la gara. Si cu buzunarele goale.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

"[]...Gândim în extreme pentru ca: 1.nu ne recunoastem defectele(pretindem ca; suntem “buricul civilizatiei europene”, “patria primilor europeni” ca sa nu vorbim despre ceea ce e gresit si rau la noi) sau 2. pentru ca ne consideram cea mai nasoala tara din lume si dorim sa o parasim cât mai repede posibil. Sa emigram unde ne-or duce ochii.
Noi nu cunoastem expresia “Nie ma wolnosci bez Solidarnosci” (Nu exista libertate fara Solidaritate). Noi cunoastem expresia “Cine pleaca ultimul din tara, stinge lumina”. Pentru noi, solidaritatea nationala e o tema de bascalie, e mai devalorizata decât o flegma împrastiata pe podea.
Suntem Mitici goliti de mit. Ne demitizam reciproc. si asta ne place la nebunie.[...]"
De la Nu exista libertate fara solidaritate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

si in timp ce puneam vasele in masina ca n-am isaura asta e, mi-am dat seama de ce natalitatea e scazuta in germania! rezolva o casnica in germania ce tot discuta astia la tv in sute de emisiuni si nu- dau de cap, cu natalitatea lor mica a si a frantuzilor mare. am zis initial ca-i de la brinza si vin rosu, ca totusi nu se leaga chiar perfect explicatia cu lipsa creselor. aia e doar partial, credeti-ma pe cuvint.
e din cauza bordelurilor.
ca de cind cu criza si falimentul astuia de aici a crescut natalitatea pe insula si inca cu 30%. si stiu ca nu s-a luat curentul cum a fost atunci in olanda cu pana aia de curent de 4 zile si boomul de copilasi de peste 9 luni.
asa ca guestus vin aici si pune pe roti iar bordelul ca sa fie natalitatea nemtilor sub control ca de se-nmultesc astia nu se stie ce nenorociri mai ne paste. poate or invada Romania! razboaie ca razboaie dar poate se apuca sa stringa ei nemteste taxele. nici o poseta nu o sa mai ia barbatul bine amantei tinere. GROAZNIC! romancele bogate vor da cu aspiratorul! OHHHOOO...nici nu vreau sa mai continui pe ideea asta..

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

vikingo...acum nu sint yo mare scriitor dar tu ma depasesti cu 3 clase.
sorry....ce vrei sa spui? ....sari de la bordel la taxe la nemti cu bani si coafeze din ro.
1 rind clar e mai bine decit 10 neclare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
Multa lume si guestus nu se poate lupta cu toti in acelasi timp. Cred ca trebuie pe rind....dar apoi ma baga la hartuire. Va las un pic sa va analizati si sa felicitati pt faptul ca banii au fost indeajunsi sa luati primul avion..Nu uitati...la fiecare saptamina apar subiectele cu "ne pleaca elitele" si cu putin noroc si ceva autofelicitari chiar voi sinteti elita oricum nu dorm...sint in viata si va urmaresc
asta-i din categoria huo capsunarii huo casnicele, inteles.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
Citat:
citat din mesajul lui vikinga
si in timp ce puneam vasele in masina ca n-am isaura asta e, mi-am dat seama de ce natalitatea e scazuta in germania! rezolva o casnica in germania ce tot discuta astia la tv in sute de emisiuni si nu- dau de cap, cu natalitatea lor mica a si a frantuzilor mare. am zis initial ca-i de la brinza si vin rosu, ca totusi nu se leaga chiar perfect explicatia cu lipsa creselor. aia e doar partial, credeti-ma pe cuvint.e din cauza bordelurilor.ca de cind cu criza si falimentul astuia de aici a crescut natalitatea pe insula si inca cu 30%. si stiu ca nu s-a luat curentul cum a fost atunci in olanda cu pana aia de curent de 4 zile si boomul de copilasi de peste 9 luni.asa ca guestus vin aici si pune pe roti iar bordelul ca sa fie natalitatea nemtilor sub control ca de se-nmultesc astia nu se stie ce nenorociri mai ne paste. poate or invada Romania! razboaie ca razboaie dar poate se apuca sa stringa ei nemteste taxele. nici o poseta nu o sa mai ia barbatul bine amantei tinere. GROAZNIC! romancele bogate vor da cu aspiratorul! OHHHOOO...nici nu vreau sa mai continui pe ideea asta..Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
vikingo...acum nu sint yo mare scriitor dar tu ma depasesti cu 3 clase. sorry....ce vrei sa spui? ....sari de la bordel la taxe la nemti cu bani si coafeze din ro. 1 rind clar e mai bine decit 10 neclare.
nu te-ai incurcat tu in urmarirea casnicelor, in maracinii si ghetarii de ici colo prin america, de nivelul elitei romanesti tot din america si drept la bordel te-ai fisticit. pai tu l-ai adus in discutie ce atita roseala.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu inchid subiectul. Daca doriti sa continuati discutiile, va rog sa deschideti subiect nou.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput