Sezatoarea canadiana (178)
Raspunsuri - Pagina 9
nelia spune:
Delia, te rog frumos, la condus, ultima gaina sint eu...
Simi, ai fost simpatica, dar ai uitat cel putin vreo trei: a alapta sau nu a alapta, nastere naturala vs. cezariana, Quebec vs. Ontario...
Mimitete, tu pe unde umbli, sper ca sinteti bine. La fel si mQQm... macar Simona tot mai intra din cind in cind. Si mai sint fete, dar e lista prea lunga, parca si Donia a disparut...
Ana, imi pare rau, dar cred ca n-a fost sa fie. Dar tu voiai doar pozitie mai buna, nu ca ai nevoie de ea in sensul ca nu e bine aici sau nu e permanent... nu?
Si eu sint tuflita cu examenul de astazi, nu pentru ca nu am stiut neaparat materia, dar a fost atit de greu si de neasteptat... ma obisnuisem cu note foarte bune si excelente in ultima vreme, numai in A-uri si A+ ma scaldasem, acum pic de sus... abia astept sa vad ce nota va fi, ca nu pot sa ma evaluez, atit de complicat si interpretabil a fost. Am dormit toata dupa-amiaza de ciuda. Si ala de luni e la fel, m-am saturat sa tot interpretez, analizez, sa intorc pe toate fetele, oare de ce, dar de ce nu... mi-e dor si mie de un examen de genul ala intrebare si raspuns.
Intilnirea aia cu pantofi rosii mai e valabila? Ma tot tachineaza Octav cu pantofii, ca nu pot sa ma duc pentru ca nu-i am. Dar asta pentru ca i-am zis ca Dana a intrebat daca nu mergem la clubul ala pentru fete decit la crisma. Cind era evenimentul?
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
pitilache spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu Roxana, tu vrei sa-mi faci in ciuda cu lalelele,nu? Azi mi-am luat "lupa" si am descoperit 4 boboci mici in vreo 50 de tulpini |
Dana nici gand! ha ha ha! O sa apara si la restul, ai rabdare! Am vazut si eu la alte case ca sunt deja colorate. Iar la mine am remarcat schimbari de o zi la alta, azi parca aveau bobocii si mai mari, ca sa nu mai zic de zambile. Cand ies din casa (sunt plantate langa intrare), se simte imediat mirosul lor parfumat. O nebunie!!!
Mamaana intrebai de plante perene, eu am multe dar habar nu am cum se cheama majoritatea (am trandafiri, irisi, levantica, unele care au frunza mai lata, sunt ca o mica tufa si fac niste flori mov pe o tija lunga si altele...). O sa caut poze din anii trecuti si iti arat.
simi spune:
citat din mesajul lui mikiion Simi ai uitat ati emigra sau nu in alta tara www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> www.dropshots.com/mikiion2009" target="_blank"> Virsta Marc-Adrian |
Ca bine zici!
Si tu Nelia, cu restul de "contrari"
columbiana spune:
citat din mesajul lui mikiion Ana, eu nu cred ca se transfera rezultatul .Se tranfera cand il iei, nu cand nu-l iei.... www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> www.dropshots.com/mikiion2009" target="_blank"> Virsta Marc-Adrian |
Mihaela, as vrea eu, dar uite ce spune: Il est à souligner que les résultats obtenus à chacun de ces examens pourront être transférés, pour une période d’une année, à tout autre concours ou à toute autre réserve utilisant l’un ou l’autre de ces examens;
postul meu e contractual, mai am doi ani de contrat asigurati dar asta era la alta clasa, mai bine platita, si se recunostea si experienta anterioara (se pare ca cel cu care am intrat eu era printre ultimele care incepe cu clasarea la zero-incepatori); si ma enerveaza ca e genul de examen pe care ca sa-l treci nu trebuie decit sa ai cultura muncii de aici, sa stii sa raspunzi ce vrea ala sa auda in materii de decizie ce implica clienti sau subalterni, sau munca de echipa, ceea ce eu nu am si nu inteleg:((, nu-i o chestie logica, de inteligenta sau de invatat;
si cu asta inchei ca v-am impuiat capul destul, ocup tot spatiul pe aici :((
acusi deschid alta tema, cu preadolescenta si cum ati scapat intregi din asta ca parinti, ca incepe balul cu Tudor si deja ma iau de cap
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Ione81 spune:
Maru,
Unde este nine west outlet?
Podeanu,
Imi faci si mie o copie la Filatropica? Ahahaha, ma bucur ca ai gasit ce ti-a placut!
Eu mereu plang cand ascult a lu Ciobanu, doar o mama poate stii... puf, surprinde chintesenta! Si Irina Loghin tot pe acolo e...
Cred ca nu s-a mai anuntat nimeni SATC intre timp?
Au updatat trailerul si data! 27 mai e joi.
Abia astept sa il vad pe Aidan! Mereu l-am preferat!
Mai ales la balul ala alb negru, va mai aduceti aminte fanele? Eu as fi spus DAAAAA! :)
SATC 2 - 27 mai, 2010
http://www.sexandthecitymovie.com/
Participante: Doloress, Pitilache, Zavalita,
Provocare: put on your favourite shoes - c-or fi sexi, cu toc, fara toc, negrii, rosii, albi, cu bulinute, fundite, pietricele, sau fara!
Dupa SATC 2, cocktail
Participante: Simonna, Nelia, Podeanu (club 281?)
Intrebari:
1. Vreti sa mergem cand iese filmul pe joi pe 27? sau vineri 28, sambata 29...
2.La ce cinema preferati? Eu merg mereu la scotia Bank in centru.
3. Vreti la barbatzei sumar imbracati dupa? Alte propuneri in afara de club 281?
Ione81 spune:
Ah, ma duc si eu prima dat' in viata sa returnez la grocery shop - un vin made in Italy, Sassamia, sa nu luati ca eu am dat in gastrita dupa 2 pahare, acum sunt la regim!
Si ma duc la Provigo, Cote Vertu, si stiti ce imi spun? Ca fiindca mai este 1/3 din sticla, ei nu pot sa ma ramburseze! Ca am baut prea mult din ea, daca era jumate, mai era ceva!
Cica sa-i faca test, sa vada daca e tourné! Si apoi poate o sa faca recall! Ca parca asta ma intereseaza pe mine, si nici atunci nu mi-ar da banii inapoi ca vinul a fost baut!
Hello, a fost baut dar mi-a facut rau!
Ati sunat careva vreodata la protectia consumatorului? ca nu mi-e de 15 dolari, dar e principiu, daca mananci o pizza stricata de la ei, mori, si nu-ti dau despagubire ca ai mancat prea mult din ea!
columbiana spune:
Ionela, uite mai jos, e mai bine sa trimiti o plingere pe net pe tema, mi se pare mai eficace:
http://ville.montreal.qc.ca/portal/page?_pageid=2136,2655668&_dad=portal&_schema=PORTAL
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Ione81 spune:
Merci Ana, o sa le scriu!
Pitilache,
M-am uitat la martie, am modificat, merci de nota!!!