Sezatoarea canadiana (178)
Raspunsuri - Pagina 11
pitilache spune:
Multumesc pentru felicitari Asta toamna am mai plantat lalele luate din Olanda (dintre care si negre) si de abia astept sa le vad colorate afara.
Mamaana si noi am plantat acum 2 ani o magnolie cu flori mari www.daleysfruit.com.au/i/b/Magnolia-Soulangiana.jpg" target="_blank">roz inchis numai ca nu a rezistat. Am inteles ca era soiul mai sensibil (soulangiana). Si noroc ca aveam garantie la ea. Asa ca anul trecut am schimbat-o cu una mai putin sensibila care are flori albe. Mi-a parut tare rau dupa cealalta caci era absolut superba ca si colorit, dar asta e, decat deloc... Acum e in floare si cea alba si e frumoasa si ea, ca are florile destul de mari.
Ione am cumparat si eu bilete la www.cartiromanesti.ca/Bilete-spectacole/2667-Buzunarul-cu-paine-Admisie-generala.html" target="_blank">spectacolul de vineri cu Oana Pellea. O sa vin si cu Seba. Le-am luat online ( Diana) si mai erau 28 disponibile, pentru cine mai vrea sa vina. Si 29 pentru copii sub 12 ani.
nelia spune:
Si noi venim la teatru sau doar eu daca nu gasim cu cine lasa copiii.
Unde sa ma duc sa-mi iau pantofi... rosii? Chiar vreau!
Zavalita, drum bun!
Altfel, ...... da-mi trece.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
delia79 spune:
Zavalita, bafta cu avionul. Al naibii vulcan, acum si-a gasit de treaba
Ce gradini frumoase aveti fetelor, imi plac si mie florile foarte mult, poate apuc sa pun in balcon un ghiveci anul asta .
Ione, asta cu vinul si gastrita e o noutate pt mine . Sper sa-ti treaca repede, ce faza....
Dana, m-am mutat recent in Candiac, inca innotam printre cutii, vai de steaua noastra. Tare greu sa te muti cu bebe si fara o bunica sa ne ajute. Stam aproape, m-am holbat pe harta, doar ca ..... eu nu conduc INCA. Dar te invit pe tine pe la mine, daca ai timp si chef, binenteles .
Ana, as fi venit si eu la biserica respectiva, era ff aproape de unde am stat inainte, dar chiar nu am cum sa ma deplasez.
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
ankalaura spune:
Zbor lin Zavalita!
Aveti grija la Londra, sunt exagerati astia cu pusul chestiilor lichide in pungulite transparente si doar la nu stiu cate grame si ml...
Si vezi, daca iesiti la Londra, chiar si numai dincolo de border, ar fi bine sa aveti bani pe un card, daca schibi euro trebuie sa schimbi minimum 100 si iti ia 3 euro comision, apoi ramai cu lirele!
Iar aici, cursul de schimb la cash e mai prost decat cursul de schimb de la cecurile de calatorie, diferentele sunt chiar mari.
Noi a trebuit sa schimbam inapoi lire, aici, o aiureala.
ankalaura spune:
NELIA - daca vrei, adu copiii la noi! Pana vineri o sa avem mobila si ceva jucarii :D
columbiana spune:
Roxana, se vede mina, talentul si gustul artistului in gradina aceea ! Zavalita, acusi ajungi, drum bun! urmatoarea intilnire va fi in formatie completa :))
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
zavalita spune:
mama ce emotii am, se vehiculeaza tot felul de ipoteze prin capsorul meu acum...
oare o sa mai zburam marti?oare ne mai iau toate bagajele? oare nu-mi pierd bagajele cu nebuneala asta? si cea mai tare neliniste..oare o fi un semn? ca un semn mai colosal ca asta nu stiu de pot sa gasesc...
ia cititi perspective infricosatoare aici.
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Anul_1816-anul_fara_vara_din_cauza_eruptiei_unui_vulcan-_Se_repeta_istoria_0_244775692.html
delphin spune:
Eu urasc tara asta unde ma aflu, cred ca daca nu ar fii copii nici nu as iesi din casa. Visez la intoarcerea acasa, printre civilizatie, de numai...cand va aud pe voi cu mersul la teatru si la cinema...pt. mine asta e un suuuper lux...nici nu e un cinema unde sa ruleze filme noi ca sa nu va pove ce filme ruleaza la centrul cultural francez...
Cand vad cam ce se intampla in fiecare zi in lumea asta, imi zic ca totusi sunt "bine" aici, sunt oameni care au muult mai multe de indurat, nu ca mine...tinjesc dupa o plimbare linistita undeva unde e verdeata si aer curat si o briza...va imaginati cum sunt eu acum visand la Canada..La natura!
Mi-e asa drag sa va aud cu flori cu case cu scoli..parca as vrea sa fiu o musca(nu din'aia piscacioasa)sa ma alatur voua la fiecare eveniment!!!
Sa spun ca vreau si eu pantofi rosii si la film cu voi
Ma fac eu mare...poate pana atunci iese 3
Zavalita..GANDESTE POZITIV!!!!!!