Pepenasi de iulie-august 2008 (181)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!

Mada,condoleante .
Superbe spiridusele tale

Am vazut toate pozicile noi,si nu pot sa zic decat !Sunt asa de frumosi toti!Ma iertati ca nu sunt genul sa comentez pozicile,sai?

Mai,cu dieta mea,pot sa spun ca e tot mai usor de tinut.Parca nu mai simt foamea,m-am obisnuit foarte bine sa manc de 3 ori pe zi,nu mai simt nevoia de a ciuguli.Si cand mi-e mai groaza de urmatoarea masa,de urmatoarea fiertura,atunci imi tihneste mai mult
Vio,eu o recomand.Nu se slabeste uimitor de mult cu ea,dar eu zic ca nici nu e sanatos sa slabesti asa multe kg intr-un interval asa mic de timp.Eu azi sunt la a 8-a zi,si am dat 2,5.Foarte bine zic eu .Daca saptamana asta mai dau 1,5,sunt multumita.Si nu e foarte radicala,cum sunt multe alte diete,chiar se poate tine din nou dupa 2 saptamani de mentinere.Si mno,cum am mai spus,se poate manca destul de bine.Eu nu iau nici o pastila,nimic,doar tin cura asta exact cum scrie.Singura mea problema e .Aveam problema asta si inainte,si vad ca cu dieta asta e chiar mai rau.Azi am o saptamana in coada de cand n-am produs nimic .Deja ma gandesc serios la un laxativ.

Cu papaica lu` bebe,poate ca am parut disperata,dar de obicei nu sunt asa.Cred ca sunt prea obisnuita sa mance cam orice ,si eram eu mai frustrata,ca trebuia sa tot fac alte feluri,si eu nu puteam sa manc din ele .Pana la urma a papat cartofi prajiti de la tati.Mno asta e...decat s-o las nemancata,am lasat-o sa pape prajeala.
Sa vedem azi

Si Timi zice foarte putine cuvinte ,dar inca nu ma stresez.

Ieri ne-am cumparat biletele de avion,in 23 decolam

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Neatza si de la noi!

FLO 1980 eu am tensiunea mica si ma chinui cu 2-3 cafele/zi ca sa ajunga la normal,deci sin punctul asta de vedere ar fi ok!
Kilogramele se depun inapoi cand iei pauza? poti manca orice cand iei pastilele dar si in pauza? tre sa stai mai mult la wc?
eu sunt putin mai anormala in sensul ca am tensiunea mica dar pulsul rar cand e 100 ori fff putin sub 100!

SUNSMILE multumesc!

MARIANA eu cu Dilara vorbesc precum bunicile alea pisaloage si anume daca nu are chef sa spuna pe nume ori nu inteleg ce vrea atunci in timp ce ii dau repet de cel putin 5-6 ori cuvantul!
spre ex. daca vrea cana si ea nu spune ce e ,in timp ce intind mana dupa ea ii spun // cana?,cana Dilara?,vrei cana? da?,cana?uite cana! poftim cana! ca-na! cana!// si tot repetand asta des incepe sa rupa ceva ori chiar sa spuna corect!
si bafta!

si eu am invatat asta de la o vecina mai in varsta ca doar stiti ca eram stresata acum 1 luna ca Dilara nu prea vorbea si asa cupilu a prins drag si a inceput sa pronunte si ea dar mai sunt perioade care nu vrea sa spuna pt moment!

Mergi la inceput

VIOETA_m_tm ssi Dilara mai face asa si o mai tin fara pampers + ca ii pun plapumioara pe jos,patura.Chiar si in balcon are o bucata mare de burete pe care sta.Copii se mai incing,doar stii cum e si cu noi cand suntem la CM!si ce bine e cand scapam de CM ca nu mai tinem tampon!
si bafta!

Mergi la inceput

KIMMY pana cand sa intre Dilara la regim eu gateam de multe ori si de 5 ori/zi pt ca Dilara e tare mofturoasa si inercam orice numai sa aive ceva in stomacel! ii seamana Deliei tare mult si in privinta asta!Parca sunt surori
Si acum cu regimul ei gatesc de 5-6 ori ca e ceva diferit si nu ii prea place dar ce sa fac asta e! orice pt ai fi bine,nu???

De mine ce sa mai zic,nu mananc si nu beau nimic inafara de apa daca ea nu doarme ca intr o fractiune de secunda e langa mine si( nici nu ii aud pasii) pofteste si ii dau totul peste cap chiar doar si sa guste!
Mai bine stau flamanda si nu beau suc,cafea cand ea e treaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy

Mno asta e...decat s-o las nemancata,am lasat-o sa pape prajeala.
Sa vedem azi

Fraza asta cred ca ai scris-o ca sa te dezvinovatzesti . Si daca era ea satula si vedea carofii se repezea la ei. Iti spun eu sigur. Noi am facut intr-o seara cu mujdei. Maya era deja mancata, daar ea a fost prima care s-a asezat la masa, a inhatzat un cartof si l-a inmuiat in mujdei (cred ca ma vazuse pe mine cand ii faceam si mai gustam cate unu). Nu-ti spun ce a mai balotat. Daca ne vedea mancand legume crezi ca dorea??? aiurea....

Aaa cu constiparea, incearca sa iei magneziu. Face bine la tonus si ajuta si cu prob asta. Eu iau periodic.

Mada condoleante!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

MADA condoleante!!!
Nu am timp,sunt prinsa cu multe treburi.Va pup si va citesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Marina noi va dorim tot ce e mai bine si noi suntem aici daca vrei sa vb.
Sibylle acuma cred ca depinde si de persoana, ca sunt persoane care prefera sa tina pt ele, sunt persoane care prefera sa spuna ce si cum si de ex acuma eu inteleg ca e mai usor sa vb cu cineva care a trecut prin pb asemanatoare si care te intelege perfect prin ce treci, da eu nu cred ca e bine sa te inchizi si sa eviti sa vb despre pb.
Referitor la ce zice lumea in mesaje eu zic ca lumea trebuie si "educata" ca daca nu ai fost in situatia aia nu ai de unde sa stii, f bine ca ai zis ce nu ajuta asa invatam si noi.
Mai3 felicitari pt reusita cu suzeta.
Mada condoleante! Admirat printesa cu pietricelele in curte.
Anaco admirat burtica si printesa cataratoare ce scumpa e cum vrea inapoi la copii.
La noi de ex daca e cu plata nu conteaza daca vine sau nu copilul tot atata platesti, ca platesti pt loc si nu e vina lor daca lipseste nu se reduce si nici nu iti da inapoi, ca sunt destui care se bat pe locurile alea.
Diaruxule eus membru fondator la clubul cu copii fussy si nemancatori.
Violeta hang in there stiu cat e de greu cu dietele si ispitele si poftele. Ale mele au perioade cand nu stau la imbracat/schimbat si etc, acuma cu Ari am mai scapat ca invata sa faca lucrurile astea singura, Ami o mai apuca asa, dar eu de lasat le las cum vor ele in genere daca nu e iarna of course ca si noi numa parchet si gresie avem la parter si ele stau numai pe jos lungite si intinse si etc.
Ana macar bine ca vrea sa pape singur, Ami a avut niste tentative la mancat singura si mergea chiar bine si acuma nu mai vrea numai daca ii dau eu si atunci cu chiu cu vai trei guri. Ea la mers e independenta nu te-ar tine de mana nici s-o pici cu ceara numai daca trece peste prag acolo da mana in rest ea singura.
Cu dietele si slabitu' sa stii ca si eu cred ca este e secretul sa te relaxezi si asa vei slabi, da e greu al naibii sa reusesti sa faci asta, serios. Eu ma stradui da nu-mi prea iese.
Kimmy e bine ca incepi sa te inveti cu dieta. Legat de aici exista asa ceva am luat o sg data cand am avut nevoie si a fost super. Uite www.constipationadvice.co.uk/index.php" target="_blank">aici o pagina unde poti citi despre subiectul asta si www.constipationadvice.co.uk/understanding_constipation/how_senokot_works_plain.php" target="_blank">aici iti explica cum functioneaza pastilele astea care is pe baza de senna ceva natural cica.
Miky e tare greu cu regimul la astia mici. Si eu repet ca papagalul de nspe mii de ori cand cere cate ceva uneori mai zice uneori nu, da na incet incet or vb ei mai mult.
La noi tot vant nebun e, vremea asta se joaca cu noi e soare si fain da te ucide vantul asta rece, de stata afara stam da nu atre mult ca ne spulbera.
Pupam bostana.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

mada, stai linistita ca nici mie nu-mi iese Am si eu momente cand o iau razna cu kg mele ....

blog de mamica
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello!

Mada irl condoleante!

Miky poti sa mananci orice.... daca poti!
Am mai pus la loc dar dupa 6 luni cand au fost sarbatorile de iarna si am avut multe dulciuri pe care nu ma induram sa le arunc, sa le dau nu aveam cui....

La wc nu stateai mult...depinde si ce consumai...

Si mai e o chestie, cel putin asa s-a intamplat la mine...eu cam dupa 2 ani de la nastere am revenit cu organismul la normal.
Am avut si eu perioade cand aveam o pofta nebuna de dulciuri, acum mamanc la fel ca inainte de sarcini, putin si cam la ore fixe.

Anaco asa iau banii la gradinita, inainte.
Luna viitoare, automat sunt mai putini bani de dat in functie de cat a lipsit copilul, de aceea recalculare....noi la stat platim numai mancarea, obtionalele si produsele de igiena.
Am dat si 80 lei si 200 lei.... de aceea fac si prezenta. La noi au tabele in care tin evidenta.
Isi fac si ei provizii, meniul e dat pe toata saptamana la noi...

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Cred ca am descoperit de ce nu papa puiutu...Are pe limba ceva besicute miiici miiici.Nu sunt albe,sunt de culearea limbii.Sunt afte?Ca ea nu a avut niciodata nimic in gurita.Pot s-o sterg cu fasa sterila inmuiata in apa cu bicarbonat?Pana mai tarziu,ca o sa ma duc la farmacie sa cumpar glicerina cu nistatin...dupa ce se trezeste.

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput