Pepenasi de iulie-august 2008 (181)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

marina big big hug

mada ai dreptate. de intepat am intepat-o si la glicemie e ok. ma agit io degeaba

-----

Mami de + 16 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

uitati un cantec superb...di la bambi 2



-----

Mami de + 16 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Marina, stiu ce inseamna sa-ti manance sufletul acele temeri. Deocamdata te asigur ca orice ar fi, fetita ta nu are nevoie de frustrari suplimentare.

Daca vrei o evaluare completa cauta un psihoterapeut bun, un specialist. Pt logoped deocamdata e prea devreme. Ea deocamdata inca nu poate intelege ca trebuie sa denumeasca un obiect pt a-l obtine, refuzul tau doar o frustreaza si poate agrava situatia.

Tu cand spui ca ai temeri eu te cred pe cuvant si te iau in serios. Presupun ca ele nu se refera doar la limbaj, nu? Cel mai bine te-ar ajuta o evaluare care, sper din suflet, sa-ti spulbere toate temerile.

Si Anna mea sforaie ca o purcica. Sforaie si noaptea ma trezesc cu o labutza in obraz, mor de dragul ei, v-am zis, nu?



Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA



Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

MIKYCRIS LA MULTI ANI cu intarziere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

baby s-a culcat pt prima data de noapte fara suzeta i-am cumparat de la difrax suzete care pt varsta lor sunt pline in interior si deci mai dure. pe cele vechi le musca si rupea bucati din ele. ei, astea nu ii plac DELOC! si vb de un bebe care nu a refuzat nicio suzeta pana acum indiferent de model cand le vede incepe sa se smiorcaie, le ia si le ascunde sub canapea sa nu le mai vada so...cred ca incepem sa scapam de suzi pt ca ori le accepta pe astea ori altele nu ii mai iau. evident ca si cele vechi le-am pastrat ca backup

-----

Mami de + 16 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:


Neatza!!...

Intru si io scurt ca vine berbatu' di la munci acusi acusi. N-am mai scris si nici nu am mai intrat pe mess pentru ca am primit vesti tare proaste de acasa. Ultimul meu unchi a murit vineri. Se lupta cu cancerul... L-au inmormantat ieri, eu nu am putut ajunge si uite asa m-am confruntat cu inca una din problemele emigrarii

Am intrat sa ii spui Marinei ca nu are rost sa se chinuiasca pana nu primeste un diagnostic de la un specialist. Asculta de Syb, Marina. Ea stie prin ce treci, din pacate. Eu insa am sa iti spun asta...Sonia abia pe la 2 anisori a inceput sa spuna mai mult decat mama si tata. Atata timp cat nu exista si alte semne, zic eu sa stai linistita. Nu e regula sa stie neaparat sa arate nasul etc. La fel ca si mersul, fiecare copil are ritmul lui. Capul sus ca ai un copil superb si-o sa fie totul ok!

Sun am vazut pozici noi da' n-am avut timp sa zic nik, asa ca zic aici. MINUNATILOR!! Mor de dragul vostru si de dragul copilului tau destept si frumos si dragalas si pupator si...si...si...

Am vazut si poze cu buclele Mariei care ma da pe spate cu ochii ei albastrii si dulci...

O sa pun pozici noi pe picasa mai pe seara sa apuc sa le descarc. O sa pun si un filmulet cu dialogul cu fii-mea de azi.

Noi am reinceput scoala azi (Sonia). Ne trezim deci la ora septe dimineata si moama inca-s dusa cu fusul orar, ma culc la 2 noaptea si am de facut o tona prin casa, ca na, n-a fost nimeni acasa si s-a asezat prafu' pi toate.

Va pupez cu drag

P.S. Syb sorry ca nu te-am mai sunat, daca mi-ai zis ca esti cu Ron am considerat ca esti in maini bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fete,

Citit ce-ati mai scris si m-am intristat!

Marina, Sib are dreptate, mai bine vezi un psihoterapeut, el o poate evalua complet si iti poate alunga grijile! Eu sper sa fie doar o ingrijorare mamiceasca si nimic mai mult!!! Chiar da! Logopedul e inutil la varsta ei, pur si simplu! Daca esti nelinistita, daca Sof nu face lucruri pe care i le ceri niciodata (ca asa, de incapatanare, pot refuza toti, in diverse momente), daca nu intelege cerinte, da, poate ca e mai bine sa o vada un specialist. Gradinita e buna, da, ideea ar fi sa ai o evaluare inainte de asta, as spune! Fruntea sus si Dumnezeu sa va vegheze pasii...te simt tare deznadajduita!

Sibule ce frumooooooos! Si sa stii, pentru mine personal, nici nu e nevoie sa fi spus cat "mori" de dragul lor, se vede in poze si se citeste in cuvintele tale! Esti doar o mamica ce-si adora puii, eu simt asta! Si-ti doresc sa ai si linistea de a te bucura pe deplin de ei, sa ai un diagnostic, stiu ca asta te-ar ajuta! Doamne Ajuta!

Iza eu nu ma pricep la nemancarea copilului din dotare, caci am un mancau la usa, care nu refuza mai nimic sau, daca nu are chef de o mancare, imi spune nu, Thea vea ou!...asta e scaparea ei pt orice:)). Dar, desi nu am copil mofturos, am fost eu insami un cosmar, dpdv mancare. Si stiu ca era ingrozitor sa ma imbie mama de 100 de ori cu ciorba (pe care o detest si acum) si cu altele, cand mie nu-mi era "a mancare", nah! As spune, desi inteleg ca nu-i usor, dar iaca, sor'mea Mada e un monument de indarjire, sa fii cat de zen poti. Ofera-i 2-3 feluri, lasa-i fructe/legume bastonase la indemana, lasa-i painica, biscuiti, cereale si ce-i mai place ei. O sa manance, au faze si acum, intre 2-4 ani, stiu eu ca-si definesc niste gusturi pentru diverse mancaruri! Fruntea sus si tie, mamiceala nu e neaparat usoara dar e cea mai frumoasa!

Ana-Maria esti hazlie! Hai, puiule, stii bine ca nu-i scade glicemia (la capitolul asta, ma pricep, fara voia mea)! Mie doamna noastra doctor mi-a zis (si poa' sa-mi spuna orice, o idolatrizam, as sta si in cap) ca ei, copilasii, au un sistem foarte performant si niste nevoi foarte bine definite si ca sistemul lor stie exact cat, ce si cand sa manance! Si eu o cred si mai cred ca noi, adultii, le stricam sau...tindem sa le stricam "mecanismele". Las-o, o fi mancat foarte bine + oboseala jocului; va manca ea! Felicitari pentru somnicul fara suzeta, e un mare pas inainte pentru suzetista voastra!

Ana(co), am uitat sa-ti raspund. Da, Mara e un copilas absolut perfect, asa energica si demolatoare cum e! Desigur, sunt parinti mai rabdatori, mai putin rabdatori, limite mai stranse, limite foarte largi, asta depinde de multe! Las-o asa, sa exploreze, sa fie un spirit liber, sa capete incredere in fortele proprii si in voi; sa...orice! Da, mai sunt pepenasi zurlii asa, care darama si fac si dreg (si mamici care lesina de ras cand au casa absolut daramata...sau na, io asa-s). Or sa creasca si vor fi adulti stapani pe ei, stapani pe situatie, curajosi si puternici, no matter what! Si oricum, mie personal, Mara mi se pare un copil extrem de inteligent!

Sorelixu...te iubesc ma! Doar atat!

Madut, condoleante! Of, e greu, e tare greu in situatii de genul asta! Iti multumesc pentru cuvinte, mereu ne zici ceva frumos! Noi nu suntem minunati dar ea da! Ea este, asa cum ii e numele, un dar de la Dumnezeu! Abia astept sa pui pozici si filmulet! Un inceput de scoala bun sa aveti!

Thea nu face fite la mancare sau somn sau etc; are, insa, o uriasa personalitate cand vine vorba de haine! Drept urmare, negociem...nu vrea un anumit dres sau body, imi zice: nu asta! alta! si iaca asa, copilu se impodobeste singur! Asa ca..daca ne intalnim pe afara si e imbracata mai curcubeiesc asa, rugam intelegere, inca invata ce si cum cu asortatul asta!

Acestea fiind spuse, ma retrag in intimitatea cabinei de dus!

Pupa baba batrana la voi, cu drag!


Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Seara buna...
a trecut week-end-ul si s-a mai animat atmosfera.
Multumim de comentarii la poze, sunteti tare dragute toate! vazut si noi pepenasi dulci dulci, o placere sa-i privesti!

Sun, multumesc de raspuns. Frumos mai vorbesti tu acolo!
Adevarul e ca si eu sunt genul ala de nu ma supara nimic (da da -- si fug repede la aparat in timp ce ea rastoarna samponul in chiuveta sau imprastie punga de grau sau pasta de dinti pe covoare!), iti impartasesc principiile. Nu stiu daca asa o fi, insa eu cred cu tarie ca libertatile lasate de noi pentru Mara au contribuit f mult pentru a fi un copil foarte atent, descurcaret, iubitor etc si etc. Inteligenta sau nu, pentru noi inainte de toate e un copil absolut minunat care nu ne-a dat nici un motiv de ingrijorare. Ne bucura ca este cooperanta, intelegatoare si in acelasi timp hotarata cand si cu ce trebuie, cu siguranta va fi si un adult pe masura.

Inainte de a face curat in filmele pe youtube, pun aici vreo doua cu piucul meu, www.youtube.com/watch?v=lbAB2cIrzLk" target="_blank">aici ca sa se vada cum sta ea la masa uneori, si ca a invatat in sfarsit sa zica si ea ca o cheama Mara, ca pana nu demult cand o intrebam zicea Ana:)
si www.youtube.com/watch?v=lHO09MR-OQk" target="_blank">aici un film care imi place mie si l-am vazut de un milion de ori sa ma incurajez cand o duc la gradi!

mai3, cum a fost din nou la gradinita? Voi oricum stiu ca nu aveati probleme cu adaptarea. Maine ajunge si Mara, nu de alta, dar trebuie sa platim taxa pe luna asta si cred ca de asta am vazut deja un apel pe tel de la manager
aa...si bravo la marmotel pentru somnic fara suzetel! Tot inainte!

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anaco a fost f bine, a recunoscut gradi, cupii, pi duamne insa a fost funny ca educatoarea o ia de mana si ii zice "spune-i pa lu' mami" la care ea ma ia pe mine de mana si indreptandu-se spre usa ii zicea ei pa-pa cate parale le duci maine ca si eu vreau sa le duc si mi-a zis ca imi calculeaza in caiet da' n-a adus bona si hartiuta respectiva

sun multumesc

-----

Mami de + 16 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

mai3, ce bine de voi ca e asa simplu la despartirea de tine! Pe mine iar ma iau palpitatiile cand ma gandesc la ziua de maine, ca sa fac, greu e sa o vad asa in disperare cum striga dupa mine! (nu vrea sa priceapa ca ma intorc dupa ea, of, ca toate le intelege numai asta nu vrea)... Nu stiu cat sa le duc la taxa, iau mai multi bani cu mine si vad acolo. Oricum, pt martie am achitat toata luna si mara n-a fost decat 4 zile. Sunt curioasa daca recalculeaza. Ciudat cu plata asta la inceput pt luna in curs, de unde sa stiu cat lipseste?
O seara buna in continuare!

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput