Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 4
lorex spune:
Carmita, tu ma suni cu numar ascuns??? eu nu prea raspund la telefon ca-l tin pe "piu" (cum zice sotul meu) dar sun inapoi cand am "liber" de la bobitza. dar daca e nr ascuns....
Felicitari pt crestinare Ruxita, onita, crisites! noi joi...
si eu ma fardez singura ca-mi ajunge programare coafor si pensat, manikiura si buzele mi le fac singura ca si asa nush cum o sa fac sa plec de lg ea pt coafat si pt pensat!
Evyme, si mie mi-a placut tinuta!
Onitza, mi-a placut tare colierul tau!
Ioana fota, ce sa spun, te admir ca ai ramas singura sa-ti cresti copilul, n-ai avut incotro.Si pe tati il admir ca a avut puterea s aplece asa departe, nu cred ca ii e usor sa stea departe de bb atata timp, dar ce sa-i faci...daca a gasit acolo de munca e bine! tu o sa te descurci sunt sigura. Noi suntem aici sa te ajutam/sfatuim
Ce pot sa-ti spun deocamdata e sa te incurajez cu lapticul matern! trebuie sa eviti stresul cat mai mult! cand te simti deprimata, ia bb-le in brate, pune muzica si dansati impreuna! asculta cat mai mult muzica si priveste-o cat e de frumoasa cand simti ca "pici in butoi". Stresul reduce lactatia! Iesiti afara la soare sa va binedispuneti, poate te imprietenesti prin parc si cu alte mamici si mai schimbati o vorba, face bine la psihic.Ca io stiu ca esti singura si nu te ajuta nimeni.
Deci nu uita: 3 litri de apa pe zi, papa mult si ...danseaza!
Miremia, admirat poze! de alicredo am mai intrebat si eu pe aici, nu a mai dat nici un semn demult...
Marse- amuzante superstitii, insa unele n-as zice ba...de ex asta cu capushorul...trebuie intradevar sa-l tii pe toate partile ca sa aibe capul rotund frumos, ca e moale si daca-l tii numai pe dreapta de ex, se turteste pe partea aia. finuta mea a patit asa...si acu se mai cunoaste (la 8 luni!!).
Cris.D, multumesc ca ai ajutat-o pe Dastefa! Pe mine ma rapusese oboseala si atzipisem..
Sper sa gaseasca solutia cea mai buna pt Mirunica!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
cris.dogarel spune:
VI4I bine ai revenit pe la noi., vin, tigari, ce party. cum a fost cu mami acolo?
noi raportam puseu de crestere de 3 luni; non stop. . asteptam cu interes faza cu non stop. ca parca se zice ca cresc si-n somn, nu?
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
lorex spune:
Vivi
De Roco mai stii ceva???
Oani, ai spus ca ai nevoie de incurajari ca sa te abtii de la fumat!
REZISTA OANI, FII PUTERNICA, LASA TIGARA CA FACE RAU!!!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
Nik0le spune:
Neaparat vreau sa va spun cate ceva intai si pe urma, daca apuc, raspund si din urma:
1. Fii-mea a luat in greutate saptamana trecuta fix 90 gr. Nici mai mult, nici mai putin. Mama zice ca e din cauza vaccinului. Ati patit si voi asa?
2. Mi-e teama ca Irina se ataseaza de suzeta. Eu le-am oferit suzeta in mod egal amandorura, dar daca prima a respins-o sistematic si a preferat degetul (intre 2 si 8 luni, pe urma a renuntat singurica), se pare ca sor-sa e altfel. Marturisesc ca ma streseaza nitel ideea, io nu stiu sa cresc copil dependent de suzi. O sa ma intrebati de ce-i dau. Daca o calmeaza... si daca nu vrea sa-si suga degetul... ce sa fac?
3. M-am facut blonda. Sper ca doar la par. Nu prea blonda, dar destul de. Acum probabil o sa-mi cereti poze. Imi fac curaj sa pun niste poze mai noi cu Irina, mie nu stiu daca are cine sa-mi faca. Plus ca nu stiu ce efect va avea noua mea culoare de par asupra consoartei, n-am mai fost asa pana acum niciodata.
Edit ca am mancat o litera (cel putin).
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
Nik0le spune:
Am uitat de:
4. Am depus dosarul pentru indemnizatie (multumesc xela si larisel pt suport ). Rapid, frumos, nu era nimeni. Verdictul? Banii, peste vreo doua luni jumate... Sa vedem, n-as crede-o chiar pe cuvant pe tantia aia.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
lorex spune:
Tot imi mai aduc aminte cate ceva...sambata m-am apucat de calcat rusinata de gandul ca Cris.M face atatea si eu nimic...
Apropo, ce a crescut printesa ta cris! s-a schimbat!!
Azi am fost la pediatra, totul e in regula, am intrebat de ce trebuie sa dau 3 picaturi de vigantol ca toata lumea da cate 2 si a spus ca sigur nu ajung trei pic in stomacel ca el mai scoate cu saliva, mai ramane pe sfarc sau pe bibe, dupa caz!
A mai spus ca parintii care-si scot copii asa mici in locuri aglomerate sunt inconstienti (noi tocmai ieri fusem la mall)..veni vorba despre vaccinul TBC si a zis ca abia acum s-a trezit lumea ca e periculos sa duci copilul in locuri aglomerate, de cand nu se mai fabrica acest vaccin! si ca pericolul real nu e TBC care e rar, ci virozele.
A mai spus ca Miruna a avut un ghinion fantastic sa faca pneumonie stafilococica, ca e f rara!
Maine ma duc la gine, controlul de la 6 saptamani! a, operatia mea se mai vede o liniuta, roz pe alocuri.Sa-i fac o poza? in schimb inca ma mai doare putin ...
_
cris.dogarel spune:
NIKOLE, sunt convinsa ca iti sta beton, la okii tai. . eu nu o cantaresc deloc pe ema. doar lunar, la doctor.
eu i-as da suzeta, degetul si...orice ar calma-o. toate-s temporare, nu vad o problema reala
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu fetele va invit la orez cu gatut de puiut si tocanita de ciupercute ca mi-a facut lorex parca poftaacum cateva zile ca i-a facut soacra poze |
chiar azi ma gandeam.. ce-as mai manca un pilaf cu gaturi de curcan..
_
lorex spune:
citat din mesajul lui oani_2002 Mirela, e mai "compus" acum (cum zic portughezii), ii curg insa falcutele in jos si are vreo 3 straturi de barbitze Am pus vineri niste poze cu mutrite pe contul comun si am ami adaugat astazi 2 cu amandoi baietii Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
eu nu le-am gasit
_
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia Fetelor voua nu va vine sa-i mancati de scumpi ce sunt? Mie de ex cand o alaptez si ea vb cu titi si se uita cu o privire serioasa la mine si se apuca cu manuta de hainele mele, iar cu cealalta ma mangaie (asa imi place mie sa cred, ea isi misca manuta involuntar) imi vine sa-i rontai degetele, sa o strang si sa-i pap urechile. Da o mai las! Mirela fericita de Mara Ioana |
vai de mine...noi diminetza avem program de pupaceala, din doua directii (eu si ta'su) pana se enerveaza
ma topesc dupa ea! acu zambeste f des, tine manutza pe san cand suge sau se uita in ochii mei , zambeste la jucariile din carusel, ce frumos e sa le observi evolutia..
si cand plange imi vine s-o mananc
_