Bazar (8)
Raspunsuri - Pagina 19
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
Da, apare Daria, care este o bomboana Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) Poti ajuta si tu! |
S-a culcat bomboana, phew... Multumesc, alex!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
gabi25 spune:
Acum am priceput si eu...cum sa confirm si aici ca am trimis doar pe mail copie dupa chitante.
Pentru - DAVID - A.C. - 21 ron
- BOGDAN - A.C. - 25 RON
Produsele deja sunt mutate, deci banuiesc ca e in ordine.
alexandrina spune:
Nu stiu, am impresia ca vorbim cumva in paralel.
De la inceput s-a scris ca plata unui produs poate fi confirmata prin chitanta sau de catre responsabilul de caz.
O rugaminte era sa nu fie confirmata prin ambele metode pentru ca ne incurcam, cautam unde nu mai este.
Deci, daca cineva nu poate trimite chitanta (ca nu are scanner, aparat foto, sau cablu de descarcat date), roaga beneficiarul cazului sa confirme (pe forum sau direct in album - dar cu verificare clara).
Rugamintea ar fi ceva de genul "Sunt X.Y. am platit ieri Z lei, te rog confirma suma de la mine" si daca beneficiarul raspunde pe forum scrie:
"userul vw intradevar a platit ieri Z lei", adica putem confirma produse de-atatia bani pentru el.
mamagiuliei la ce te-ai referit cand ai zis ca fiecare mama de caz sa fie prezenta zilnic pe forum? Sau alt tutore (ana_l).
Tutorele nu poate sa verifice contul (uneori nici beneficiarul nu poate sa-l aceseze zilnic), sau sa dea zilnic telefoane.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
szivarvany spune:
Alexandrina, io n-am inteles ce era gresit in tot sistemul.
Insa apoi s-a scris ca e musai mail.
Ok, acum citii de 3x si am inteles ca e ok sa se scrie si aici confirmarile de catre mamici
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
kriss79 spune:
raspuns pt.Maria(?)ref.produs L236:sunt 3/4, de altfel scrie lung.lor acolo, 69 cm.
Cristina, mamica de Alessia Stefana
Leditia spune:
Deci nu cred ca poate fi prezenta o mamica zilnic aici..Eu voi pleca in curand cu David la Timisoara pt evaluare,tratament,fizioterapie respiratorie...si voi sta in jur de 10zile,prin urmare nu voi putea intra pe forum.Asta,exceptand treburile zilnice sau alte probleme care apar.
Daria,nu te superi da?
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
pisellino spune:
multumesc ca m-ati iluminat si pe mine fetelor. tocmai am culcat si eu motanul, diseara mai pun niste poze la bazar sa se mai adune cate ceva pt robi. desigur ca pot confirma platile, cele care sunt in bcr le confirm de acasa ca am internet banking si cele de la brd ma duc sa iau extras de cont. fac si un test de semnatura am o vecina care va naste in curand si vrea sa liciteze cate ceva de la bazar dar nu are net acasa si am chemat-o la mine s-a uitat si ar interesa-o mai multe lucruri, o sa vina cu sotul sa se hotarasca.asa mai ajutam si celalti copilasi
va pup
[url=http://news.webshots.com/photo/2214753920103233562rHMLLj]POZE ROBI[/url]
[url=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150984&whichpage=1]BAZAR COPILASHI&ROBI[/url]
pisellino spune:
nu mi-a mers semnatura
[url=http://news.webshots.com/photo/2214753920103233562rHMLLj]POZE ROBI[/url]
[url=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150984&whichpage=1]BAZAR COPILASHI&ROBI[/url]
liliana83 spune:
Am anuntat ieri c-am platit tot in afara de colierul de la misha71(pe care il voi plati cand imi va raspunde la mesaj) si totusi vad ca produsele sunt inca in finalizate.Deci rog inca o data titularii de cont de la cazurile umanitare(Andrei si David) sa confirme intrarea banilor de la Liliana C. ieri in jurul orei 16. Mama Ionelei am vazut ca a anuntat.Eu nu pot poza chitantele deoarece chiar nu am cu ce pana sambata.