Bazar (8)
Raspunsuri - Pagina 18
kid spune:
Leditia Am vazut mesajul tau, insa nu cred va functiona, decat poate pentru platile efectuate online. Cel putin, la ghiseu, nu se prea obosesc doamnele de acolo sa treaca detalii, la mine nici macar numele nu mi l-au trecut, cu toate ca le-am dat buletinul si le-am spus sa treaca datele; asta la brd; iar la transilvania, cu toate ca am scris pe cererea de depunere plata kid, iar nu a aparut nimic pe chitanta.
Si mie mi se pare ok asa, sa se treaca in mail de confirmare ninkul de pe dc, produsele pt care a platit si chitanta/ link catre pagina unde se confirma plata respectiva.
Am trimis mail mamicii care doneaza scaunul si bicicleta.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Mercedes spune:
Eu in schimb zic ca este ok cel putin pentru mine care nu am scaner pe birou si nu platesc online ci direct la ghiseul bancii.
Prefer sa scriu aici initialele mele data si suma cat am achitat si pentru cine astfel incat cel caruia ii intra in cont sa verifice mai usor in cont.
pisellino spune:
fetele cum sa pun si eu la semnatura "poze robi"? am linkul dar nu stiu cum se procedeaza.
multumesc
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
Leditia spune:
kid,asa e,nu contest asta.Eu am fost pe la bazare,ca si donator sau cumparator inca de prin 2003 sau 2004,dar nick-ul meu e numele meu si intr-adevar era simplu,iar cand nu depuneam eu si nici nu puteam scana,scriam pm cu numele depunatorului sa stie mamica respectiva ca banii sunt de la mine.
Eu voiam sa ajut cumva cu o idee,nicidecum sa se supere alexandrina,pt ca de fapt voiam sa stiu cum e mai bine sa fac dat fiind faptul ca ma cita pe mine sau imi scria numele meu,deci facea referire la mine,ca si celor care administreaza bazarul sa le fie mai usor,dar si mamicile care nu pot scana/fotografia chitanta sa nu fie in incurcatura.
Insa cumva trebuie gasita o solutie si pt aceste cazuri,astfel incat sa fie bine pt toata lumea.Si nici fetele sa nu caute prin sutele de produse,dar nici mamicile care liciteaza sa nu astepte.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisellino fetele cum sa pun si eu la semnatura "poze robi"? am linkul dar nu stiu cum se procedeaza. multumesc ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576 |
Pisellino, ma bucur ca ai scris si tu.
Poate citesti in urma si ne zici daca ai putea ajuta la confirmarile platilor
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
kid spune:
Mercedes Am spus ca este ok si confirmarea, dar sa se trimita si acel mail la adresa generala, cu numele userului dc, linkul la produsele platite si pagina unde se face confirmarea. Userul X plateste ceva si nu are cu ce face dovada platii(si au am fost in situatia asta, caci nu aveam nici un aparat foto functional), cere confirmare de la titularul contului, de preferat pe PM, ca sa se poata da numele intreg, sau in topic cu initiale, acesta confirma, iar userul X trimite mail cu numele userului dc, linkul la produsele platite si pagina unde se face confirmarea.
pisellino Intra aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53222
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Mercedes spune:
kid- pricep ce spui dar de ce tb sa trec pe mail sau pe pm cand pot pune aici transparent initialele mele data si suma pentru produsele castigate iar de la cine am licitat sa fie sigur ca am achitat desigur si dupa ce confirma persoana caruia i-a intrat in cont.
Selene_Bunny spune:
Multumesc pentru confirmare, fetelor!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
szivarvany spune:
Deci nu ma-njura, da ?
Uite, dau exemplul de azi: am platit un produs pt Dodo, i-am lasat ofline, astept sa-mi zica daca e ok pt ca a platit altcineva cu alt nume. Acum astea sa le trimit pe mailul comun ?
Sau sa scrie mamica respectiva in mail ?
Sau unde sa anuntam exact ?
Mai ales ca e vb de trioul mamagiuliei-dodo-mercedes - adica nu stem de ieri aici
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny crisis, katty, astept adresele! Fetelor, va rog si eu ceva, daca dati clic la mine la semnatura, pe Daria pe coperta! se deschide o pagina cu o poza cu Daria? Ca am avut probleme de ordin tehnic cu sectiunea respectiva a forumului, vreau sa fiu sigura ca s-a rezolvat... Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! |
Da, apare Daria, care este o bomboana
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!