"Bravo Sabina,Artu!Flori liliac mai-iun 2010 (67)"
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana5255 spune:
Sorana pe 29 martie s-a vazut colul deschis la interior, era bine de tot deschis si pe 2 aprilie la 23.30 mi s-a rupt apa.
Crissy_C spune:
Corina, felicitari pentru micuta balerina! Asteptam pozele cu burtica!
Cristina, fericita
31+ cu
Patricia
AMR 8+ 

Virgi17 spune:
Hello burtici!!
Azi m-am invrednicit si eu dupa ataaata vreme sa cer si eu parola si username-ul de la pozulicile voastre (multumesc Sabina!!)
Artu,Sabina si Carla, aveti niste fetiteeee, dulci foc, sa va traiasca si sa va bucurati de papusele, ca tare delicate si frumusele sunt! ce bebei frumosi !

Cu ocazia asta, acu'...la "spartul targului" mi-am uploadat si eu cateva pozulici.Tot asa, mai pe ultima suta de metri am pozat si noi burtica, ca mereu caram aparatul dupa noi, dar ma trezeam ca am uitat sa il folosesc.![]()
Ar fi frumoasa si o sedinta foto insa i-am pregatit Ioanei o surpriza: i-am comandat blitz si obiectiv macro in SUA la un amic ce vine peste doua saptamani. Asa ca mami, obsedata de fotografie, o sa aiba cu ce sa pozeze detalii de piciulica, degetele,ochisori...toate cele.
Maine mergem si noi la eco de rutina, sa vedem cum mai e pozitionata fetita, sa vedem ce face colul, placenta...sper sa fie cumintica si sa mai stea acolo pana se face doctorita mea bine(e aceeasi cu a Sabinei).Burtica cresteeee!...
Virginia 33+ Ioana
Ioana5255 spune:
azi am fost mama eroina. ca tot intrebati ce fac cand plang amandoua. Le-am avut pe cate una la un san cu randul si apoi da-i plansete concert duo. le-am pus pe amandoua in carucior si cu cate un bibe la fiecare in gurita. Pacat ca nu a avut cine sa imi faca o poza. ![]()
arturicii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 azi am fost mama eroina. ca tot intrebati ce fac cand plang amandoua. Le-am avut pe cate una la un san cu randul si apoi da-i plansete concert duo. le-am pus pe amandoua in carucior si cu cate un bibe la fiecare in gurita. Pacat ca nu a avut cine sa imi faca o poza. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |

Ioana,
Philip, Yann, Sabina
R.Cata spune:
buna burtici!
Felicitari Sabina
. Tu oricum esti una din mamele eroine de aici 
Fetele....voi aveti cantar de bebei? Chiar este necesar? Pentru ca mie una mi se par cam sarite la pret. Am gasit unul de la Primii pasi care mi s-a parut mai ok....dar vroiam sa maia flu si alte pareri.
Eu simt ca intru in linie dreapta...dar tot mai sper sa mai stea in burtica inca 18 zile....Doamne ce putin....imi aduc aminte de mijlocul lui septembrie cd am aflat ca am un samburel in burtica...parca a fost mai ieri...of, of, mai, mai 
Catalina,
36+ cu domnisoara Miruna
NicoletaB spune:
| citat din mesajul lui flory_blanca Nicoleta de ce nu intri in prenatal si scapi de stres si oboseala. Asa macar mai ai timp sa te odihnesti. 31+ |
Pai sunt in concediu de odihna de la 1 aprilie, toata luna, dar e o vorba: "Omul in concediu face ce vrea" ( trebuie sa ajut si la aceasta inchidere si sa predau din analiza de trimestru, ca pe cea de luna am dat-o. M-am gandit ca asa ar fi frumos. Sper sa aprecieze gestul si sa-mi plateasca orele suplimentare sub forma de prima, ca m-ar ajuta tare mult acesti banuti)
29+
NicoletaB spune:
Pt fetele care fac Clexane sau au probleme cu coagularea sangelui, a aparut la Odisee, topic - Gravidute cu trombofilie!
29+ 
nikolett2445 spune:
| citat din mesajul lui flory_blanca [ Nicoleta felicitari pt eco si pentru analizele bune. Ce analize ai facut pentru coagulare? 30+ |
analize de coagulare,timp de sangerare,timp de coagulare,inr,timp heweel,timp qwelle...mai sunt cateva,recomandate de doctorul care face operatia
fetita mamei
NIKOL
35+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)AMR 4 saptamani
nikolett2445 spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 azi am fost mama eroina. ca tot intrebati ce fac cand plang amandoua. Le-am avut pe cate una la un san cu randul si apoi da-i plansete concert duo. le-am pus pe amandoua in carucior si cu cate un bibe la fiecare in gurita. Pacat ca nu a avut cine sa imi faca o poza. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
esti eroina oricum

poate au inceput colicii,daca alaptezi exclusiv la san,am o prietena care consuma 2 litri ceai pe zi din anason+fenicul+chimeon,iar bebe a fost super ok,nu a plans niciodata din cauza colicilor
fetita mamei
NIKOL
35+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)AMR 4 saptamani