petrecere copii mici

petrecere copii mici | Autor: ralu_t

Link direct la acest mesaj

salut mamici/tatici
juniorul nostru face in curand 2 ani si am vrea sa marcam cumva momentul. datele problemei sunt asa:
copii prea multi nu avem in cercul nostru intim de prieteni, sunt doar 2 fetite de 3 ani, inca vreo 2 de seama lui fi-miu, vreo 2 de un 1an, care nici nu merg inca si 2 bebelusi de 2-3 luni (7 todleri+2 bebei). iar adulti, 20 parintii celor descrisi mai sus + inca alti buni prieteni, fara kinderi, care stiu ca si-ar dori sa vina.
si acum vine intrebarea?
eu ce fac? ce organizez? pt ce varste??
mi-as dori un loc in aer liber, unde sa alerge micutii, si parintii-jumatatea care nu alearga dupa kinderi sa poata bea o bere/cafea/shpritz si sa manance o felie de tort. eventual ceva gustari si pt copii si pt parinti, dar nu ceva pompos ca nu ne tin buzunarele.
m-am tot uitat dupa locuri de joaca pt copii dar aici nr minim e de 10 copii, nu-mi plac meniurile pt copii care sunt toate cu prajeli (cartofi prajiti, fish fingers si altele) si sunt in special destinate copiilor de la 3 ani in sus....
eu ma gandeam asa...la o terasa de bar, fix langa un parc, eventual chiar in parc langa un loc de joaca pentru copii micuti, nu neaparat ceva organizat ca nu cred ca e cazul inca la datele problemei pe care le avem. aduc eu coifuri si baloane pt pitici ca sa fac petrecerea iar de la bar sa luam bauturi/pizza si gustari pt copii, iar eu sa aduc tortul/torturile...
ieczista asa ceva? cunoasteti?
aveti alte sugestii, cei care ati organizat asa petreceri cu date oarceum asemanatoare cu ale noastre?
astept cu nerabdare....orice sugestie

ralu- de bebe albastru
i believe in miracles...povestea noastra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Buna Ralu .Si io ma gandesc unde sa ii tinem ziua Saratzinei,pe 30 mai.Si tot gandindu-ma(exclus McD )am zis gata......la ferma animalelor in Pantelimon.In we o sa mergem in recunoastere si daca ne place o sa rezervam pt perioada aceea.Incercati si voi,nu aveti ce pierde .Pupici de la o mladita pt un muguras

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu spun sa nu te faci acasa sau la un club de cartier daca i doar asa de putini. Mergeti si va dati un toate jucariile si apoi mancati un tort si gata. Te costa minim 10 copii la un club, meniu, ....si daca ai puti nu se merita. Acum mai ai timp sa studiezi terenul si sa vezi ce-ti convine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Ralu, noi am organizat ziua lui Dudu la gradinita Bambi pt ca ni s-a parut una dintre cele mai flexibile oferte. De la ei trebuie luate doar meniurile pt copii (gratar / snitel de pui + piure / cartofi prajiti - noi am optat pt snitel cu piure). Restul poate fi adus de acasa. Au si curte cu leagane (si un foisor unde se poate aranja masa, daca vremea este ok). Pretul platit (40 ron de copil) include meniul mentionat + inchirierea facilitatilor + taxa pt 3 persoane din cadrul gradinitei care ajuta la partea organizatorica (1 educatoare + 2 doamne de la bucatarie). Dpdv al locatiei noi am fost foarte multumiti, noi am avut probleme cu faptul ca nu ne-au venit invitatii (dar am putut lua mancarea ramasa la pachet).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetele pt raspunsuri
alex@sara mersi de info...din nefericire nu se poate. noi vrem sa facem seara (in timpul zilei mai avem un botez), ma gandeam undeva intre 17:30-20:30 iar la ferma vad ca la 19 inchid..deci iese din discutie. va doresc insa o petrecere pe cinste acolo
paula...putini sunt copiii, insa unde bag eu 20 de adulti pe langa ei in 3 camere? plus ca e eterna problema a fumatului, la noi acasa e exclus, de aceea cred ca doar o terasa e viabila.
adriana nu prea ma aranjeaza genul club pt ca au de obicei, asa cum am scris mai sus, jucarii pentru copii peste 3 ani, iar sarbatoritul face 2, marea majoritate fiind mai mici ca el....insa suna bine ca au loc de joaca afara, eu sper ca va fi vremea buna si vom serba outdoors. o sa intru pe site sa studiez oferta
revin cu intrebarea : un loc de joaca, langa o terasa de cafenea/pizzerie/resto...cunoasteti? sau altfel zis : un resto cu loc de joaca?
Am gasit ieri pe net restaurantul "la gil" in baneasa care pare ok, are si loc de joaca. in we merg sa-l vizitez

ralu- de bebe albastru

Mergi la inceput

Ralu, nu este club cu loc de joaca, ci gradinita. Jucarii in interior au doar un mini-topogan si niste scaunele de plastic. Noi am dus de acasa o masina si un elefantzel de plastic, pt "calarit". Iar cele de afara, merg si la copiii mai mici.

www.totsites.com/tot/tudorandrei/photosS/g243326" target="_blank">Aici poti vedea poze de la ziua lui Dudu (animatoarea a fost platita separat, nu cred ca este cazul pt copilasi de 2 ani).

Site-ul este destul de prost organizat, noi am discutat direct cu directoarea gradinitei si am mers sa vizitam locatia. Am numarul ei de mobil, in caz ca ai nevoie de el il pot trimite pe PM. A, sa nu se inteleaga gresit: nu am nici un interes personal, etse pur si simplu o recomandare ca de la parinte la parinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

adriana nu, nu am crezut ca ai vreun interes...exact asta am vrut, sfaturi de la parinti. de locatie inca nu ne-am hotarat dar totul lui dudu m-a dat pe spate vreau si io!!!! de unde e?

ralu- de bebe albastru

Mergi la inceput

Ralu, noi am organizat chiar la locatia pe care ti-am recomandat-o. La asta banuiesc ca te-ai referit, nu?

Mergi la inceput