Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 7
nela_didea spune:
Mousel nu-ti face probleme, si eu eram disperata pana acum 4-5 zile cand a inceput bebele sa miste, deci cam la 21 sapt.fix. Si eu sunt mai plinuta si din cauza asta l-am simtit mai greu. O sa simti curand cu siguranta
21 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
rodyka spune:
la prima sarcina se simt miscarile mai tarziu si mai greu ptr ca nu stii ce ar trebui sa simti... la a doua se poate si inainte de 4 luni, daca nu esti mai plinuta. dar de miscat misca bebe, si inca cum! cel putin a mea e foarte activa prin toate... colturile, cred ca face aerobic
rodyka & printesa Anca-Maria & delfinasul Hannah Isabela (26+)
enik83 spune:
fetelor..dar nu-i musai sa faci botezul ca sa poi iesi cu bebele afara din casa..poti chema preotul acasa si face el o slujba scurta..
dupa care botezul il faci cand poti
21+ cu o minune de
poze
rodyka spune:
enik83, pe vremuri "trebuia" sa stai un casa 40 de zile, acuma...
cel putin aici nici nu ai cum, la 5 zile tre sa mergi cu bebe la control sa-i faca o proba de calcai, apoi hartii cate in luna si in stele... daca vrei sa iti dea preotul binecuvantarea, vine si acasa daca-l chemi
rodyka & printesa Anca-Maria & Hannah Isabela (26+)
bumblebee spune:
Ce mic o sa fie delfinasul nostru la botez... in primul week-end din sept., de sapt viitoare cautam localul. Avem cateva idei, vedem ce se poate. Am putea si mai tarziu, dar vreau neaparat sa-mi fie parintii si fratele aproape, mai ales ca e primul nepotel...
Alina 23+ cu
gargarita
nela_didea spune:
Vai ce lucrusoare dragute am putut vedea, sa le stapaniti sanatoase impreuna cu bbeii. Si eu vreaauuu
Doamne deabia astept sa ies si eu la cumparaturi, am ochit si eu cateva lucrusoare prin magazine, dar astept culoarea
Credeti ca daca voi merge la un ecograf normal, o sa se vada putzica?
21 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nela_didea Vai ce lucrusoare dragute am putut vedea, sa le stapaniti sanatoase impreuna cu bbeii. Si eu vreaauuu Doamne deabia astept sa ies si eu la cumparaturi, am ochit si eu cateva lucrusoare prin magazine, dar astept culoarea Credeti ca daca voi merge la un ecograf normal, o sa se vada putzica? 21 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
Daca n-o sa fie rusinos, sigur se vede
Ca tot vorbim de rusinosi, bodoganeam unei amice ca delfinasul n-a vrut sa ne arate fata la echo, tot si-o acoperea cu manutele. Amica mea: Lasa fata, ca e mai rusinos... De unde atata rusine, si-a aratat podoabele de la 13 saptamani
Alina 23+ cu
gargarita
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mousel la 20+ saptamni de sarcina inca nu-l simt pe bebe miscand o fi vreo problema cu bb-le meu, e din cauza placentei anterioare sau din auza ca sunt mai plinuta?? |
Stai linsitita.si eu sunt grasutza si cu placenta anterioara.mai ai putin rabdare, o sa mergi la eco si o sa vezi ca bebe e bine.nu -ti mai face griji, ca nu-i face bine la bebe.
eu am o mare nedumerire:ce e uterul bicorn si cum de l-au vazut abia acum?
Laura 24+ cu Cristian Alexandru
bumblebee spune:
Laurika, uterul bicorn se vede inainte de sarcina, nu prea stiu sa explic cum e: usor impartit in 2 camere, usoara forma de U nu aruncati cu rosii daca am gresit.
Alina 23+ cu
gargarita