Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 4
grety_niku spune:
lucrusoare bb – la capitolul asta sunte pe -… parca nu ne vine sa luam pana nu stim ce e… chiar ieri ne uitam la niste costumase si ne placeau cele roz… da nu merge sa luam roz ca dc e baiat… asa ca am zis ca mai asteptam pana azi… ma rog pana miercuri
epilat - incerc sa nu pun lama nu prea imi iese... dar prefer ceara, si oricum de saptamana asta numai cu ceara o sa ma fac; de la lama ma irit si cum o sa ma imbrac numai in fuste/rochii pantaloni 3/4 o sa fie mult mai bine cu ceara
pompa de san - o sa luam doar daca e nevoie; inca sper la bebe mancacios, fac studiu de piata; fac liste si il trimit la fix pe tatic sa nu cumpere prostii
CMU - hmm... nu mi-as mai face analize acolo nici batuta! dupa ce am patit cu toxoplasma de luna trecuta!
bamboletta sunt superbe patutul si balansoarul
Crissy, pentru bb sanatos si pentru mamica!
Dragaica si Eladea, ce lucrusoare frumoase
Aelita sa fie sanatosi copii si sa va bucurati de ei si de cel mic! sunt niste frumosi!
anca_vlad foarte dragut caruciorul, sa-l stapaniti sanatosi (asa se zice?!?)
20+ cu bebic rusinos
matusa77 spune:
fetelor va salutam, acum am aterizat de la servici si recuperam.
Referitor la plecatul la scoala,(Scolarei si scolarite, baietei si voi fetite/ hai la scoala sa invatam si bine sa ne purtam) cantecul acesta se invata la plecarea la scoala
deh aveti cu ce va lauda- copii mari.
Noi ne rugam sa ajungem si noi scolarei
saptamana 25 Ducu
matusa77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mousel mai plinuta ....adica avem 72 de kg si acum am 80 la 20 de saptamni offf..m-am saturat sa ma intrebe lumea daca misca si la ecograf ajung abia pe 22 aprilie |
nu te mai speria, si pe mine m-a stresat toata lumea ca nu misca? da de ce nu misca? etc si l-am simtit dupa 20-21 saptamani asa rarut, acum da din craci si ma bucur ca stiu ca e acolo, apropo si eu sunt mai acum am 75,5 kg asa ca stai linistita.
saptamana 25 Ducu
grety_niku spune:
citat din mesajul lui racusor2010 ma apuca disperarea noi ne chinuim sa ne luam ap si suntem cam in criza de timp..toate bune si frumoase, saptamana asta planuisem sa semnam , am vb cu proprietarii, cu notarii.... cand colo oficiul de cadastru a intrat in greva pana acum am incercat sa stau calma, dar azi desigur m-au apucat toate caldurile ma doare si putin burtica...am luat un no-spa acum si un magneziu, sper sa ma calmez, ca sa nu ii fac rau lui bebe...off, cum sa fac sa nu ma stresez ? dragul de el misca delicat in burtica, sa stie mami ca e bine si ca e acolo...dar a inceput sa ma doara putin jos burtica Bulina 27+ cu poznas |
linisteste-te iubita ca nu ii face bine lui bb sa fie mamica suparata ai sa vezi ca o sa fie bine!
20+ cu bebic rusinos
bumblebee spune:
Racusor,, sper sa nu mai intampinati probleme, incearca sa stai calma, ce nu tine de tine, nu poti schimba, o sa vina lucrurile de la sine...
Alina 23+ cu
gargarita
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Alina2005 Andreea, cred ca sunt comozi chilotii de la Pompea, dar sincer nu ma lasa inima sa mai investesc in mine...cu banutii pe care ii avem vrem sa cumparam ce trebuie pt bebe, asa ca eu mai stau si cu chiloti made in turkey Anca, e un scump Vladut, cred ca mi s-ar topi inima daca mi-as auzi copilasul asa. Sa fie sanatos si voinic si sa inceapa scoala cu bine. Se pare ca si tu si Elena aveti copii de aceeasi varsta, unul mare si unul mic Alina, 26+ cu Aida Alexandra Fetita mea |
draga mea, nu costa o avere, iar 2 perechi de chiloti nu iti dau bugetul peste cap... mai ales ca faci asta pt. burtica....
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Daca as avea masina da,as lua fara sa ma gandesc,insa in viitorul apropiat nu vad eu asta in planurile noastre,abia ma chinui sa invat pt permis ...deh..lenea e mare tare 25+cu ...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy |
sa ne intelegem nu scaun de masina cosulet e mau usor cu el prin casa bb poate sta mai mult timp in el are centuri de siguranta-eu pe vlad il puneam pe masa in buc in cos si el ma urmarea de acolo http://www.erfi.ro/produse-bebelusi/fotolii-auto/fotolii-auto-0-13-kg/fotoliu-auto-smart-silverline.html ceva in genul acesta sunt fff practice rede-ma pe cuvant, si gasesti si mai ieftine!
Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui aelita ELADEA ai vazut protectorul de pat ? CREATA cred ca si eu ti-am laudat pozele,daca e vorba de cele puse de acum vreo saptamana. ca nu am mai apucat sa mai intru la picasa.. 21+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
aelita da, am vazut..iti scriam in cap trecut...
dar unde gasesc oare asa ceva? trebuie sa caut...
am aruncat ochii pe net, am gasit cateva modele, dar cica nu se potrivesc cu patutul nostru, care nu e asa inalt incat sa pot rabata aparatoarea...ar trebui s-o iau jos de fiecare data...sa vedem...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Racusor,, sper sa nu mai intampinati probleme, incearca sa stai calma, ce nu tine de tine, nu poti schimba, o sa vina lucrurile de la sine... Alina 23+ cu gargarita |
acum parca au inceput sa curga problemele...tot apar lucruri care nu sunt in regula Doamne ajuta sa ma vad cu actul ala semnat mai repede!
Plus ca uneori mi se pare ca oamenii nu iti dau toate detaliile de la inceput, ti le dau pe bucati, fara sa se gandeasca ca poate ai niste planuri si termene....
incerc sa raman optimista, pana acum am fost tare pe pozitii si nu m-am mai stresat...dar azi nu am mai putut....
Bulina 27+ cu poznas
bumblebee spune:
Offf, imi pare rau ca se intampla si din astea, ai nevoie sa te descarci, clar, cu totii avem nevoie si din pacate ai dreptate, multi omit multe detalii foarte importante
Alina 23+ cu
gargarita