Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 5
anca_vlad spune:
Multumesc de urarile pentru carucior, maine il primesc abia astept sa il vad!
Sunt fff incantata de achizitia facuta si mai ales de raportul calitate pret!
Sa imi mai recuperez si cosuletul care l-am avut la Vlad, si ma mai uit sa vad ce patut sa iau si gata cu investitiile pt bb, trebuie sa incep documentarea pt camera de scolar a lui vlad!
Pt sterilizator si etc fac lista-scaunul de masa il am pe cel de la Vladut asa ca URA SI LA GARA!
hainutele o sa pregatesc ce am primit si ce mai am de la Vladut pt ca am pastrat ce era mai bun!
Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Dragaica spune:
Neataaaa......mama ce morcov am azi, parca as da un examen la facultate
Carla nu sunt de cocos saltelele, sunt cu arcuri si niste bete puse in X, explic si eu cum pot, sotu stie mai exact, el se ocupa de chestiile astea, eu ma ocup de hainute si maruntisuri.
Am inteles ca invelisul este deja impermeabil, mi se par ok, adica nu e cea mai ieftina nu e cea mai scumpa, cele mai ieftine erau 40$, apoi urcau, noi am dat 90$.
Am avut un cupon de la targul de copii care ne dadea reducere de 15% pe tot ce cumparam asa ca am profitat la maxim, zici ca nu e mult dar cand le aduni pe toate se cunoaste economia.
Andreea va asteptam cu drag
Fetelor multumesc pentru sustinere
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam
cris_ales spune:
salutari burtici si delfinasi,
parca era o mamica al carei baietel mai mare s-a imbolnavit de varicela.Si fetita mea a facut varicela, de ieri i-au aparut bubitele. Eu sper ca am avut in copilarie, din pacate la mine in oras nu se face analiza de anticorpi pentru varicela, asa ca sunt putin nelinistita. eu nu am cu cine lasa fetita si trebuie sa o ingrijesc eu.Cele care ati mai fost in aceasta situatie, ati ingrijit voi copilul bolnav? Exista riscuri pentru sarcina?
cris
enik83 spune:
fetelor... oare ii musai sa cumperi sterilizator ??
chiar ieri vb cu mama la finutul nostru...ea a zis ca fierbe biberoanele.. si desi are solutie de sterilizat de la chicco nu a folosit-o niciodata
21+ cu o minune de
poze
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_ales salutari burtici si delfinasi, parca era o mamica al carei baietel mai mare s-a imbolnavit de varicela.Si fetita mea a facut varicela, de ieri i-au aparut bubitele. Eu sper ca am avut in copilarie, din pacate la mine in oras nu se face analiza de anticorpi pentru varicela, asa ca sunt putin nelinistita. eu nu am cu cine lasa fetita si trebuie sa o ingrijesc eu.Cele care ati mai fost in aceasta situatie, ati ingrijit voi copilul bolnav? Exista riscuri pentru sarcina? cris |
http://www.erfi.ro/produse-bebelusi/fotolii-auto/fotolii-auto-0-13-kg/fotoliu-auto-smart-silverline.html
Vladut are Varicela-eu am facut varicela in copilarie si de joi pana azi am stat eu cu el-de azi sta mama, dar dupa ce erup bubitele nu mai este ff contagios, perioada de incubatie se pune-eu nu am facut nici o analiza iar medicul mi-a spus sa stau lunistita ca nu prezinta risc pt bb sau pentru mine!
POZE VLADUT
anca_vlad spune:
la vlad nu am avut sterilizator fierbeam sticlele si bibitele-dar se pastreaza mai bine atat sticlele cat si tetinele daca ai sterilizator-mie mi se matuiau sticlele din plastic la fiert!
Foloseam bicarbonat la clatit pentru a evita sa ii apara muguetut in gurita!
POZE VLADUT
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Offf, imi pare rau ca se intampla si din astea, ai nevoie sa te descarci, clar, cu totii avem nevoie si din pacate ai dreptate, multi omit multe detalii foarte importante Alina 23+ cu gargarita |
Bulina 27+ cu poznas
racusor2010 spune:
gata, am plecat spre casa ne vedem diseara
spor la vorbarit ca sa am ce recupera
Bulina 27+ cu poznas
aelita spune:
MOUSEL nu poti sa iti dai seama dupa miscari acum,ca sunt multe mamici care nu simt la 20+ si bebe e ok.nu mai e mult pana pe 22 aprilie cand ai sa il vezi cum misca el acolo delicat ! posibil ca fiind un pic mai plinuta sa fie asta cauza,nu te stresa,stai linistita ,sai sa vezi ca e totul bine
MOUSEL,MATUSA-pe voi va streseaza unii ca de ce nu misca,iar altii zic ca nici gand sa miste asa devreme Asa ca nu va mai luati dupa lume,raspunsul e:misca,normal,dar nu il simt inca ,e prea mititel!
si pt amuzament:
mie imi spuneau ca nuuuu,cum sa miste acum?(cand deja se vedea prin burta,deci nu vorbeam de fluturasii aia care se pot confuda.cine punea mana se speria ca se simtea tare.) ca nu misca decat FIX la 4 luni jumate Ca si cand pana atunci ei stau asa nemiscati
Si le explicam ca ei misca de muult,dar nu ii simtim noi,si nuuu,cum sa miste si sa nu simti?copilul misca la 4 luni jumate fix
RODYCA o sa vezi ca in loc sa fie geloasa,va fi posesiva si te va trage la raspundere sa ai grija de bebe.Nu mai zic ca bebe va trage la surioara mai mult decat la mama is la tata,va fi cu ochii pe ea ca girofarul,cand va mai creste.ei mai repede se lipesc de copii mai marisori,decat de adulti.
ai sa vezi ca nu te va lasa sa o lasi sa planga nici un minutel !
BTZ-OVI de unde ai luat cosuletul??e superb ! si e la fel din material ca al meu,moale,impletitura aia..si cu manere.o sa iti fie de mare folos ! cat inseamna 90 de lei,20€ aprox? are si picioare?
RACUSOR,mai ales cand ioei o casa,lasa lucrurile un pic sa vina de la sine,pt ca nimic nu e intamplator.incearca sa simti ce se intampla,piedicile desi par negative,intotdeauna sunt pt ceva pozitiv.daca e sa nu iasa casa asta,inseamna ca nu e asta a vpoastra si ca va asteapta ceva mai bun.daca e sa fie asta,va fi oricum !!! uneori nu e bine sa fortam lucrurile,sa le lasam sa se intample.
Bafta !! nu te mai stresa,se vor aseza asa cum trebuie!
FLORENTINA-
Fetelor de la o vreme simt o presiune pe partea stanga sub coaste... Cred ca se aseaza bebelul acolo si de aici si discomfortul. O simt in fiecare zi, un timp si apoi trece... Vi s-a intamplat??/ Va |
si o sa se mai intample,din ce in ce mai des si mai deranjant
GRETY NICU-ce zici ca a ai patiut cu toxoplasmoza la analize?ti-au dat alarma falsa??
ELADEA ma gandesc ca gasesti ,cauta pe net sub diferite nume,ca eu aici l-am luat din Carrefour,deci nu de la vreun magazin special de copii,si ma gandeam ca poate sunt si acolo..ca eu multe nici aici nu stiam,pana nu vezi la altii..Noroc ca am vazut si eu la cineva,ca altfel treceam pe langa ele si nu stiam ce sunt.poate ai noroc si gasesti ieftine.
am vazut si de lemn,daca are cine sa iti faca sa se potriveasca la pat,pe comanda.
eu mai puneam protectorul asta o perioada la patul meu,cand dormea inca Sofia in patut,si dimineata o aduceam la mine in pat .si la patul meu nu mergea rabatat,il strangeam dimineata ,se strange usor,si il puneam dupa usa.
CRIS oricum nu mai ai ce sa faci,de cand au aparut bubitele deja "a dat-o" .Eventual intreaba un medic.
ENIKA eu am avut sterilizator,dar nu e musai.
si NU inainte de nastere.sunt copii care au refuzat biberoane si suzete ! vei vedea pe parcurs, daca si cand va lua biberon.initial daca va descurcati cu tzitzi,pana la 6 luni nu e nevoie.daca se incepe cu biberoanele,depinde daca e doar completare sau mese intregi .daca e completare,un biberon doua pe zi,s epot fierbe .deci e bun,e comod,dar nu indispensabil.
oricum,asta vei vedea pe parcurs,in functie de cum te descurci.
21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)