Aspirante si Gravi Nou-Venite-LMA mvb!(89)
Raspunsuri - Pagina 5
mvb spune:
Cora imi pare atat de rau pt Z1 .....stiu ca ai puterea necesara sa o iei e la capat si poate luna asta este cea norocoasa
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Neatza fetele mele dragi,sa aveti o zi placuta si calda Eu declar ziua 1,sper ca la acest ciclu sa se mai micsoreze si chistul meu baban "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, umple de bucurie si de veselie sufletele noastre!
sunset_zuzi spune:
cora saru`mana mult de tot si sa te auda Sfantul ....cat despre tine sa te vad cat mai repede ca pe mine
Doamne ai grija si de noi 8+
Arianna11 spune:
Buna fetelor..mai intru si eu din cand in cand...
Mvb La multi ani ! pe ieri...cu intarziere
Despre mine ce va pot spune e ca am intrat in sapt 13 de sarcina....dezlipirea a trecut...dar am o mica scurgere maronie si mancarimi ...dr mi-a dat ovule Gyno Canesten pt 6 zile si de 2 zile de cand le pun e mai bine...sper sa treaca si asta.
La sf lunii mergem din nou la eco sa mai vedem pe bb ca mi-e tare dor de el
Va pup pe toate,aveti grija de voi si multa bafta la prestat
Si pupiceii de molipsire ca am cam tras chiulul...
DD ne-a daruit o minune 13+
Lia73 spune:
helalau fetiliiiiiiiiiii
pup pup
yo am o lista aici
facuta de anul trecut
ptr acatist
azi ma duc la sf anton
sa-mi ziceti cum si in ce fel
Elena se roaga la Sf ANTONIE si MAICA DOMNULUI sa mijloceasca la BUNUL DUMNEZEU pentru:
Ioana si Sevastian, Alexandra Roxana si Costel, Andreea si Andrei, Florentina si Catalin Florin, Elena Iuliana si Sorin Dan, Veronica Elena si Razvan: pentru iertare de pacate, sanatate si dezlegare de blesteme farmece, pentru smerenie , pace, liniste, buna intelepciune si bun spor in casa , la serviciu si sa poata avea si ei un copil..
DACA NU MAI E VALABIL SA-MI ZICETI
CA NU MAI STIU CINE CUM SI IN CE FEL
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
mvb spune:
Puiule drag, ai facut candida pe fondul imunitatii slabite a perioadei de sarcina?......nu te speria, bine ca te simti mai bine.....e atat de intalnita candida asta in sarcina,asa ca stai bland
te pupez .....inca nu ai aflat ce se afla in burtica>
citat din mesajul lui Arianna11 Buna fetelor..mai intru si eu din cand in cand... Mvb La multi ani ! pe ieri...cu intarziere Despre mine ce va pot spune e ca am intrat in sapt 13 de sarcina....dezlipirea a trecut...dar am o mica scurgere maronie si mancarimi ...dr mi-a dat ovule Gyno Canesten pt 6 zile si de 2 zile de cand le pun e mai bine...sper sa treaca si asta. La sf lunii mergem din nou la eco sa mai vedem pe bb ca mi-e tare dor de el Va pup pe toate,aveti grija de voi si multa bafta la prestat Si pupiceii de molipsire ca am cam tras chiulul... DD ne-a daruit o minune 13+ |
Lia73 spune:
sa-mi ziceti pe cine sa sterg din lista
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
mvb spune:
Eu cand fac un acatist il scriu la calculator( e mai usor de citit de catre preot)......fac un acatist pt vii si unul pt morti.......la acatistul celor vii, jos mai scriu o data numele noastre care se roaga pt zamislire de prunci sanatosi
Doamne ajuta LIA!
mvb spune:
Nu inteleg.....numele din lista sunt numele fetelor noastre?
citat din mesajul lui Lia73 sa-mi ziceti pe cine sa sterg din lista Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
JoAnn spune:
buna fetelor
ce faceti?
eu sunt bine cu muci la nas, dar bine
o zi buna
mvb spune:
Muci iti trebuia tie acum!...zi-mi unde stai ca acu trag o fuga sa iti bag mintile la loc.....sa te invat ca tre sa stai cu caciula cu urechi, cu ciorapi de lana si cu chiloti gogosari pana vezi capite pe camp.....hai, zi repede unde te gasesc!
citat din mesajul lui JoAnn buna fetelor ce faceti? eu sunt bine cu muci la nas, dar bine o zi buna 6+ www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">Forever,Michael |