Fulgusori de nov-dec 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 15
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga Si mie imi lipsesc fetele amintite de tine Raluci...dar eu continui sa strig si sa sper la o revenire!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Aha...si stai ca ma supar ![]() ![]() ![]() |
te curentez acusi, dupa cum vezi mai sus pe tine te pupai din prima

Raluca, mamica de Remus Andrei
(8 nov '09)
Poze BUBUasa creste Bubu
raluci_b spune:
Ramo- esti tare bela si dominic si mai si, hai capul sus, trebuie sa se termine, de esuat nu ai cum sa esuez nu te va lasa minunea de bebe care-l ai
. si lasa textele ca vii sa sa dai vesti proaste, asta este toate fac parte din vietiile noastre
(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
simina_kin spune:
Ramo 
te admir
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
grigore_tina spune:
mie imi era dor si de ramonac.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
simina_kin spune:
Bai am niste junghiuri/intepaturi sub coaste in partea stanga de nici nu pot merge dreapta

fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
vias spune:
RamonaC
sanatate multa lui Domi si te rog eu sa nu mai gandesti decat pozitiv...se va face bine...si tati o sa vina repede-reoede...deja nu mai e asa de mult...
Va pup, insanatosire grabnica! 
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
fetelor, care aveti Real in oras, poate dati o raita pe acolo, sunt reduceri la hainutele de vara pt copilasi...eu cu 130 ron am cumparat 5 body, 2 pantalonasi, 1 tricou si 6 costume (tricou + pantalon scurt)
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Bai am niste junghiuri/intepaturi sub coate in partea stanga de nici nu pot merge dreapta ![]() ![]() fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009![]() |
mai stai locului

(8 nov '09)
Poze BUBUasa creste Bubu
grigore_tina spune:
noi iesim afara ca tare e frumos.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
dymomo77 spune:
Ramo un
de incurajare. Si eu care ma plang ca nu doarme asta noaptea si se trezeste de 6-7 ori... Bine ca e sanatos. Multa putere si sa se faca Domi iar bine.
mami fericit de
Dan Mihail