Fulgusori de nov-dec 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Cateva pozici noi + cozonacii mei de la Paste

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Simina, super si Maya si cozonacii!

Noi am avut ieri botezul. A fost superb! Slujba a fost foarte frumoasa, iar Nicholas a fost tare cuminte si scump. Sper sa reusesc sa pun poze in curand. A fost foarte bine si acasa, la petrecere. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am reusit sa facem asa cum mi-am dorit - aici, cu familia si prietenii apropiati.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
www.youtube.com/watch?v=2rJh5IWto3M" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna seara tuturor!

Am intrat scurt, sa va spun ca botezul a fost foarte apreciat de toti invitatii...mai ales de Rares care a dormit mai tot timpul ..astfel ca nu am reusit sa facem poze cu el...si cu invitatii.
La biserica a plans cand l-a bagat/scos din apa si putin la imbracat. Din pacate, nu am putut indupleca fetele bisericesti si ni l-a bagat de tot in apa..eu nu am vazut scena...nu m-a lasat soacra-mea..cred ca m-a pacalit ca nu e bine, ca nu cumva sa ma apuce smiorcaiala. Si am mai si impartit botezul cu inca un baietel...ceea ce nu mi-a prea placut. In fine, asta pt ca s-au decalat programarile si dupa noi intra o nunta. Dupa imbracat, fi-miu si-a tot frecat piciorusele, ca a ramas intr-o soseata..iar nasa i-a scos-o si pe cealalta (ca sa nu ramana intr-una sg )...asa ca fi-miu s-a invartit in jurul mesei - in laboantzele goale ...si a mai fost si pozat/filmat.

La restaurant....toate bune, pana la ora mesei
(17.30), cand a devenit agitat....ca atare, ne-am conformat si i-am dat papa...dupa care au urmat maraielile de dinaintea somnului, plus putina agitatie...lume multa...ne-am dus in camera, ne-am linistit, am venit inapoi, au venit si ursitoarele......apoi a adormit si s-a mai trezit seara inainte de plecare, cand a papat din nou. Intre timp, a venit si fantana de ciocolata, care a fost la mare cautare, atat pt adulti cat si pt copii...un filmulet-surpriza pt invitati....s-a dansat, s-a mancat (super gustos meniul), s-a baut, s-a socializat....tortul a fost super (gust si aspect)....invitatii au scris cate un gand in cartea de oaspeti, iar noi am plecat acasa cu un brat de flori (pt mine ) si cadouri (pt Rares ).

S-au facut foarte multe poze, evident ca nu am nici una ....astept prelucrarile de la pozara...ca nu vrea sa-mi dea nici macar o poza bruta. Poate reusesc sa o conving, totusi .

DJ-ul a fost si el super ok, a stat pana a plecat si ultima pereche de invitati, iar muzica a fost perfect aleasa. Si sincronizata cu toate momentele speciale din petrecere.

Azi am avut baita....a fost foarte linistit, cuminte...a papat mai putin ca de obicei...si deja la 21.20 era in patuc, dormind. Sunt curioasa la cat se trezeste (pun pariu ca isi va incepe frichineala pe la 2-3)

Cam atat de pe la noi. fetele si fulgusorii!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Sa va traiasca micul crestin, sa fie sanatos si sa va faca fericiti!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

krelia felicitari pentru botez. Eu stiam ca daca sunt mai multi copii de botezat se tine o singura slujba si ii baga pe toti in aceeasi apa, baietii avand prioritate. Nici eu nu sunt de acord cu asta ... dar cu cine sa te certi?!
tina stai linistita iubita ca bebe mananca suficient. Ma ingrozeam cand citeam pe aici ca stau bebeii cate o jumatate de ora la san. Piciulina mea nu a stat niciodata mai mult de 10 minute (si atunci fortata mai mult ca tot mai insistam eu); ea sta 5-6 minute cronometrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

multumesc fetelor pentru raspunsuri.acum chiar ma duc la nani.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze de pasti
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata

felicitari LauraG si Krelia pentru baietii crestinati, ma bucur ca a iesit la amandoua asa cum v-ati dorit! Sa va traiasca micii crestini!

noi suntem bine, aseara dupa baitza a papat Flavius 200ml lapte praf din biberon, vad ca incepe sa-ai intre in ritm...multumesc lui Dumnezeu ca nu face figuri asa cum ma asteptam....iar sanii mei...sunt goi..asa cum cred ca de mult timp erau...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

DANIEL-MATEI, am implinit 5 lunitze

LORELIX
DANIEL- MATEI MAINE implinim 5 lunitze:):):):):):)
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

neatza de la reghin!

for all!

Lma sarbatiritilor zilei:
Maria Sophia Ecaterina de Suzyca
Daniel Matei de Lorelix
Maria de Monica_80
Andreea Maria de M_Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Simina, nu pot sa iti vad pozele cu cozonaci...e privat albumul.Eu te am la favorite!De fapt nu iti mai pot vedea nici o poza...te-ai suparat pe mine si nu ma mai lasi sa admir ranjita?

Mergi la inceput