Gravidute cu trombofilie -cap1-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Luiza, cum esti?

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draghiluiza spune:

Fetelor, sunt mai bine.Va multumesc pentru sfaturile voastre.
Am in continuare cate o pata cafenie, dar sange nu -Doamne ajuta!
Mi-a raspuns dr.uscatescu sa reiau tratamentul, eu il reluasem insa.Am fost la eco.Din pacate bebele mai mic nu se mai vede, sau ecografa nu l-a vazut(luni merg la medicul meu)si cel mare a mai crescut putin si s-a vazut si embrionul. Bataile nu s-au auzit, dar a zis ca sunt prezente( cele primitive), deci luni le voi auzi.
toate fetele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

draghiluiza, eu am facut toata sarcina de 0,4... fara clexane am pierdut 2 sarcini... ca sa nu te doara deloc trebuie sa astepti sa se usuce bine spirtul pe piele si sa injectezi mai spre lateral, spre sold unde ai putina grasimuta, eu asa le faceam... asta pana cand nu am mai putut sa prind pielea deloc pentru ca se marise burta si pielea era intinsa gata sa plezneasca

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

tu ce vitamine ai luat si de cand?

Mergi la inceput

Doamne, ce bine imi pare Luiza! Slava Domnului!
Eu am luat Medyn Forte (pana prin sapt. 11, ca mi s-a terminat) si acid folic 2 pe zi. Dar cred ca, daca nu gasesti Medyn Forte (care nu exista pe piata romaneasca), e ok sa iei ceva vitamine prenatale (Natalvit, Elevit) si sa suplimentezi cu Magne B6, plus acid folic.
Cand mai mergi la eco?

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot

Mergi la inceput

Luni merg la eco. eu am facut rost de medyn forte si femibion.Dar mi-a dat urmatoarele sa iau:
-clexane de 0.4, cetebe, acid folic, magne b6, centrum materna cate 1/zi.
-femibion 1/zi timp de o luna dupa care iau medyn forte 1/zi o luna.
-aspenter 3/ sapatamana, dar la sangerare mi-a zis sa scot aspenter+cetebe si sa iau tarosin 4/zi.

Voua nu vi se par cam multe?

Acum mi-a scris sa reiau tratamentul, dar nu mai stiu care, astept sa-mi mai scrie.

Mergi la inceput

Sincer, mie mi se par cam multe. Tu ai facut FIV? Ca stiu ca la FIV se dau asa multe vitamine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

luiza,se referea la tratam dat initial.escatescu e f ocupata si de aceea uneori laconica.
letzy,misca,il simt uneori mai tare,alteori incet,alteori deloc.dar desi nu-l simteam se misca la eco de nu l-a putut masura.
azi am facut triplu test,la eco a fost ok.pana sa ma dumiresc unde e eco,am pierdut juma de film.azi era mai potolit,poate era prea dimineata.e dulce foc,l-am vazut 3D.imi vine s aplang de bucurie,dar ma vede colegul.......

mami de , premiata la concursul de dans 16+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draghiluiza

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

draghiluiza, eu am facut toata sarcina de 0,4... fara clexane am pierdut 2 sarcini... ca sa nu te doara deloc trebuie sa astepti sa se usuce bine spirtul pe piele si sa injectezi mai spre lateral, spre sold unde ai putina grasimuta, eu asa le faceam... asta pana cand nu am mai putut sa prind pielea deloc pentru ca se marise burta si pielea era intinsa gata sa plezneasca

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

tu ce vitamine ai luat si de cand?

eu am FACTOR V LEIDEN si MTHFR ambele heterozigote

am luat de la inceputul sarcinii pana la sfarsit:
aspenter 1/zi (nu e vitamina, dar am mentionat-o totusi)
B complex de la Doppel Herz 1/zi sau omega 3 cu acid folic si B-uri -1/zi (alternativ)
vit C cetebe 500 mg -1/zi
omega 3 cu vit.E 1/zi (cand nu luam omega 3 cu acid folic si B-uri, adica atunci cand luam doar B complex)
magne B6 - 3/zi in primul trim de sarcina, apoi 2/zi in al doilea si 1/zi in al 3-lea
acid folic 5 mg -1/zi
centrum materna sau elevit- 1/2 pe zi

incepand cu sapt 18 parca de sarcina mi-au iesit la analize deficienta de calciu si anemie, asa ca am luat pana la sfrasitul sarcinii:
- maltofer fol (fier cu acid folic) 2/zi
- osteocare (care contine calciu, D3 si magneziu)

pentru carceii care incepusera sa se puna in ultimul trimestru de sarcina: 1 sau 1/2 plic de magneziu inainte de culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Miki, in ceea ce ma priveste nu trebuie sa faci nicio modificare pe prima pagina

Danny, ti-am raspuns

Luiza, Doamne ajuta sa fie bine, sarcina usoara iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Luiza,Danny ce vesti minunate ne-ati adus!
Adriana si eu am aceleasi mutatii ca tine.Deci se poateeee!
Doamne ajuta!
Fetelor am o burtica!Dar nu-mi place cand se uita lumea la ea,am pitici pe creier.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

11+

Mergi la inceput