Gravidute cu trombofilie -cap1-
Raspunsuri - Pagina 5
oxy80 spune:
Buna fetelor!
sunt o graviduta de 11s si 4 zile cu trombofilie ,tratament cu Clexane 0,4, Aspenter, MagneB62/zi, acid folic 2/zi , Medyn forte, Omega3, Vit C, cu doua sarcini pierdute la 9s si 7s. Mutatia gasita este MTHFR A1298C heterozigota si o proteina C spre limita inferioara.
Am trait cele mai stresante 7 saptamani din viata mea pana sa ajung aici si inca nu m-am linistit, dar imi doresc din tot sufletul sa fie bine de data asta.La ultima eco (9s) aveam 2,5 cm si 180bpm, mai merg la 13 saptamani.
Problema mea este urmatoarea: iar nu mai gasesc Clexane! Ultima oara am gasit pe 26 martie, m-am interesat cu o saptamana in avans sa fiu sigura si nimic.E valabil numai in Timisoara sau..
Imi pare bine ca existati, citind mesajele voastre capat si eu speranta ca se poate..
letzy81 spune:
Luiza,Oxy bine ati venit!
Ma bucur ca se mareste gasca
.
Luiza si eu imi simteam colul jos cam pana in sapt a 6 iar acum de curiozitate am verificat si nu am mai dat de el.Cred ca ai nevoie de multa odihna.
Oxi te inteleg perfect.Si pt mine primele 9 sapt au fost groaznice,eram cu nervii intinsi la maxim.Acum sunt mai relaxata un pic.Si eu am acelasi tratament ca si tine+duphaston 2/zi.Eu mi-am luat reteta pe 8 aprilie si inca se gasea clexane.
Rocris trebuie sa umblam la sematura,urmeaza sapt a 11 nu?
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
10+
letzy81 spune:
Oxi greturi ai/mai ai?
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
11+
rocris75 spune:
Daaaaaaaaaaaaa! Am intrat vineri in sapt. 11.
Oxy, si e am gasit greu Clexane, dar pana la urma am gasit la Sensi Blue. Am inteles ca au au depozit propriu, incearca si acolo daca n-ai incercat.
Aporpo de stress...si la mine ultimele 6-7 saptaman au fost graozbice. Acum m-am calmat, am fost miercuri la eco si bebe era mai mare cu 2 zile, deci tratamentul e bun.
Nu stiu ce sa fac, doctorita mea hematolog vrea sa ma treaca pe Innohep din trim. 2, si n-am auzit nimic de el (stiu doar ca-i tot heparina, si tot special pt. sarcina). Nu stiu nici macar daca-i compensat.
Oxy: http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=clexane&ItemId=1065732
Si mi-am mai amintit: Polisano are parca depozit propriu. Bafta!
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 11+

oxy80 spune:
Multumesc pentru incurajari!
Greturile au inceput in sapt6, s-au accentuat in s9-10, prima varsatura in s11 si 2zile, acuma parca sau mai domolit, apar mai mult seara si noaptea.Sanii sunt inca sensibili, burtica a inceput sa se rotunjeasca.
Am uitat sa specific ca la tratamentul meu am si 6 Utrogestan/zi;ce am facut diferit la sarcina asta, pe langa tratamentul agresiv , a fost sa-mi iau concediu(de boala, de odihna) si de la 5 sapt stau acasa,fara garzi , fara cabinet(sunt medic oftalmolog).Mi-am mobilizat toate relatiile pentru Clexane si numai promisiuni deocamdata, nimic concret
va pup
Creatza11 spune:
Buna dimineata si bn venit noilor gravidute!

Am facut sap trecuta morfologia de trimII si a fost ok totul, bebe avea 545g, iar dupa masuratori arata cu 2 zile mai mare. Tot sap trecuta am fost si la Fundeni cu eco, unde, dr Uscatescu mi-a lasat in continuare acelasi tratament. Deci,....mergem inainte, cu ajutorul lui Dumnezeu!
Astazi trebuie sa merg sa iau si eu reteta de la medicul de fam si sper sa gasesc si eu clexane sap asta, caci luna trecuta tare m-am mai zbatut sa fac rost de el.
Va pupam pe toate si eu si bebe si va uram o sap cat mai frumoasa! 

23+ cu un
invingator
oxy80 spune:
rocris75 multumesc din suflet!!
am fost la farmacia SensiBlue indicata de tine in link si am gasit 26 de bucati de Clexane0,4!!
sambata intrebasem la o alta farm SensiBlue si mi-au spus ca in urma verificarilor nici o alta farmacie din Tm nu are Clexane
Multumesc mult!!
Voua v-a recomandat madam Uscatescu sa beti 2 l de apa /zi? mie da, si ma chiunui sa respect indicatia
Cu bine..
draghiluiza spune:
Ieri nu am intrat pe forum. Am dormit pe la pranz si cand m-am trezit, am fost la toaleta si surpriza: absorbantul plin de sange si din mine curgea ca la robinet. Acum nu mai curge, se mai formeaza cate o mica pata maronie.Am fost azi la eco, am un hematom, am 2 pui cu vezicula vitelina, fara embrion format si cu 5 respectiv 7 zile mai mici decat ar fi trebuit. Ieri am sunat asistenta de la Fundeni, i-am scris si dr.uscatescu si au zis sa intrerup tot tratamentul pana azi.Dupa eco am sunat si la fel, toate vitaminele si clexanul, tot sa intrerup. Ce sa fac? Dr ginecolog a zis sa le fac in continuare.
Eu stiu ca, la alte fete, clexanul a ajutat sa recupereze din intarziere.Eu am 6,2sapt si bebeii, dupa eco, au 4,5 si 5,1.
letzy81 spune:
Creatza felicitari,tineti-o tot asa!
Deci se poate!
Luiza tare mi-as dori sa pot sa-ti dau un sfat!Si totusi nu vad de ce sa nu continui tratamentul,fara clexane si fara aspenter.Tu in cine ai mai mare incredere in ginecolog sau dr Uscatescu.La mine cred ca asta ar fi un criteriu.Off greu trebuie sa-ti fie!
Te astept cu vesti bune!
11+
letzy81 spune:
Oxi eu sunt medic dentist dar nici nu ma gandesc sa renunt in primul rand din motive financiare desi mi-am redus mult programul.Sotul e rezident,deci bani putini.Si pe langa bani ma gandesc ca o sa-mi pierd toti pacientii si nu as vrea sa o iau iar de la zero.
Ferice de tine si eu mi-as dori
.Daca vor aparea probleme nici nu ma mai gandesc la servici,sarcina are prioritate chiar daca asta inseaman sa cerem bani de la parinti.
Deocamdata ma simt bine,un pic mai obosita.Macar pana la 7 lunii sa pot merge la servici.Doamne ajuta!
Rocris ce mai faci?
11+