Gravidute cu trombofilie -cap1-

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia81 spune:

Daca nu as fi avut probleme, ma duceam la un doctor de la mine din oras, insa imi trebuie un doctor cu multa experienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ANA,am acum mai mult tp sa ti raspund.
am nascut prin cezariana ambii copii,am facut la prima sarcina numai clexane de 0,4[plus aspenter],la a doua sarcina am facut initial de 0,2,apoi ,de la 20 de saptamani,am crescut doza la 0,4.
in spital am stat pt sangerari,mai multe detalii vei afla citind povestile nasterilor,ti am pus un link cu cateva pagini in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Rocris ma bucur ca bebe e bine!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Mona, povestea ta e impresionanta. Ma bucur ca acum sunteti bine si ai doi copii frumosi si sanatosi :). Totusi, nu mi se pare normala reactia sotului tu la a doua sarcina. Presupun ca din cauza stresului...
Letzy . O sa nastem la sincron .

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Fetelor scuze ca nu am mai scris dar zilele astea m-am mutat iar acum tocmai am plecat din tara (nu cred ca voi mai putea intra in urmatoarea saptamana)
Monalac, am citit povestea celei de-a doua nasteri si ma bucur si eu ca sunteti ok, in final

Ceea ce ne dorim tuturor !

Mergi la inceput

Monalac am citit cu ochii in lacrimi povestea nasterii celor 2 micuti.Ma tot intrebam daca eu as fi in stare de atata sacrificiu?
Dumnezeu stie!
Eu ma tot rog sa merg la servici cat mai mult,oricum am program lejer 5ore/zi.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

10+

Mergi la inceput

Letzy, se vede burtica? La mine la servici deja lumea s-a cam prins, indiferent cat de largute bluze port .
O sa incerc sa fac un album sa vedeti si voi...

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot

Mergi la inceput

Se vede si la mine,mai ales seara simt ca-mi plesneste.Trebuie sa incep sa folosesc si eu creme pt masaj pe burtica si coapse.Sigur o sa fac vergeturi,am deja o gramada.
Ieri m-a intrebat o doamna daca sunt insarcinata si mi-e tare drag!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draghiluiza spune:

Buna gravidute.
Ma primiti si pe mine?Eu am intrat ieri in saptamana 6 de sarcina-daca am calculat bine. Am obtinut sarcina prin FIV. Au mai fost 2,dar s-au oprit la 5 si 8 saptamani. Am facut multe analize si am gasit gena MTHFR heterozigota.Incepeam cu sangerare din ziua 12-a si se opreau.Nu am vazut la cea de 8 saptamani decat vezicula vitelina, fara embrion, fara inimioara.Acum sa vedem de aceasta data.Fac clexane de 0.4,progesteron injectabil, iau vitamine si b-uri.Am luat si 3 aspenter pe saptamana, dar ieri am gasit o pata cafenie si dr.Uscatescu mi-a scos aspenterul si l-a inlocuit cu tarosin.Beta nu se dubla niciodata.Acum in z12 a fost 220, in ziua 14 a fost 442. Nu l-am mai repetat.
Colul a coborat, a mai urcat vineri seara, iar de sambata dimineata este jos.Cred ca nu este prea bine, il simt asa cand pun utrogestanul, inainte nu dadeam de el, acum abia pot pune pastlutele.
Credeti ca ar trebui sa mai fac ceva? Orice sfat imi este de folos.

Va pup si sarcini la termen va doresc.

Mergi la inceput

Cred ca trebuie sa-ti iei concediu maternal si sa stai casa daca ai colul asa coborat. Ce-a zis medicul? Daca inca n-ai fost, intreaba-l neaparat.
Iti tin pumnii sa-ti tii in brate bebelusul peste 7 luni jumate!

Mergi la inceput