Gradinita buna de germana

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catincutza spune:

Fetita mea a fost la o gradi particulara in germana. Foarte stricta, foarte dura....copiii nu aveau voie sa vorbeasca romaneste. Stiau -nu stiau, trebuia sa vorbeasca germana. Si pentru ca ceilalti erau mai vechi in gradi, vorbeau si au izolat-o...nu stiu daca a fost cea mai buna decizie. E adevarat ca acum vorbeste aproape fluent, dar...Chiar merita sa ne chinuim copiii?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

nu nu merita sa chinuim copii asta clar...
de aceea cer si eu pareri despre gradi de stat de germana cu program prelungit..dar vad ca nu zice nimeni nimik...

Mergi la inceput

Da deci vad ca pareri..nu..intre timp am mai vizitat ceva gradinite..dar cred ca 90% ramanem la cea unde suntem acum..
Suntem multumiti de educatoare, germana cred ca pt 8 luni..stie sa numere, culori, articole de imbracaminte..face chiar cateva fraze..
gradinita chiar arata impecabil..dintre toate pe o scara de la 1 la 5 clar are 5, personal zambitor si saritor, au camere de supraveghere si ma pot uita ce fac..au cate 2 optionale incluse..problema ar fi cu banii..dar o sa facem un efort si ne descurcam..
La cea de stat din Iorga..nu am fost chiar super incantata..asa sa zic ca nu am de comentat neaparat la mobilier..dar parea cam murdarel..lucrurile mai imbaxite..de personal gen infirmiere pareau genul mai isterice..no offense..
asa ca aventura mea de cautare a unei noi gradinite cred ca s-a incheiat...:))
la fridolin sa zic ca era cea mai ok cu germana dar la banii pe care ii cer mai multi decat la cea unde suntem acum..nu au mic dejun inclus..tre sa ma stresez io sa ii pun ceva la pachet..dorm pe niste saltele..deci nu clar..
va pup si va doresc o zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Iubu, dar nu ne spui la ce gradinita sunteti acum? Suna chiar ok (ma rog, in afara de pret, inteleg ca nu-ti e pe plac). Am descoperit azi subiectul deschis de tine si m-a interesat la maxim. Mai ales ca si eu am o fetita de 4 ani si jumatate care merge de la 3 ani la Hansel und Gretel (dupa ce a mai mers un an la Junior) si ma tot gandesc sa o mut...Dar nu am unde. Nu am gasit ceva cu adevarat mai bun, am avut un coleg de grupa care s-a mutat anul trecut la Little Artist si a carui mamica era f incantata. Am ezitat un pic sa o dau si eu si cand in fine ma hotarasem, am sunat mamica si mi-a zis ca deja plecasera si de acolo. Asa ca decat sa tot mut copilul fara sa fiu sigura ca o sa fie mult mai bine dincolo, mai bine lipsa.
De aceea chiar ma interesa unde sunteti acum, ca pare interesant. Noi platim 1300 pe luna program lung, de la 8 la 18. Noi ajungem la 9 pentru ca mic dejun nu este, este doar o gustare anemica la ora 10 si imi convine sa ii dau sa manance mai bine acasa.
In rest, nu am ce sa reprosez, educatoarea noastra nu s-a schimbat, personalul pare legat afectiv de copii, fetita mea se simte bine acolo, dar bube vad si eu destule, de la curatenie la mancarea de la catering...La limba nu ma pricep prea bine, dar Alex a fost cu noi in Austria iarna asta si a stat la gradinita de schi vreo 4 ore pe zi si cei de acolo erau f multumiti de cum intelegea ce i se spune in germana. Si noi am vrea sa mearga la Vlahuta, dar la germana matern, daca s-o putea. Daca nu, macar la intensiv.
Iti tin pumnii sa fie cea mai buna decizie cea pe care ai luat-o.

Mergi la inceput

Noi mergem la Little Artist..la grupa Cristinei ..noi suntem multumiti..poate el era la anne si de aceea a plecat..ca era jale la ea..dar acum a venit alta educatoare..si e mai bine..plus am vazut o doamna educatoare sau ce e care stie numai germana..efectiv romana deloc..mie imi convine...:)
Eu sunt ff multumita de conditii..este foarte curat, personalul zambitor, au mic dejun dimineata..iar educatoarea noastra frau cristina chiar se ocupa de copii..si noi am vrea la vlahuta..dar mai avem pana atunci..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Da, baietelul pe care il stiu a fost la grupa Annei. Anne a plecat de la Hansel und Gretel, o stiu f bine si au fost cativa copilasi care au plecat odata cu ea. Pacat...ce sa zic. Nu o stiu pe Anne ca educatoare, nu era la noi in grupa, dar parintii pareau f multumiti de ea. Succes maxim! Si sunt de parere ca fara o alta optiune clar superioara nu merita sa muti copilul de colo colo. Mai bine sa aiba continuitate...ce sa faci, am ajuns sa alegem raul cel mai mic. In continuare sunt cu ochii pe forum poate o aparea gradinita -minune care sa multumeasca toti parintii. Atunci sigur o mut si eu. Pupici!

Mergi la inceput

Mie personal nu imi placea de ea..aroganta s nici nu vorbea grozav germana- i asta nu e numai parerea mea..plus de la ea din grupa nu-s daca intra 2 la scoala germana..si aia intra ca vb parintii cu ei acasa nu datorita ei..noroc ca au gasit acum o educatoare mai serioasa..iar de ieri venise una care nu vorbeste roamana deloc..stie doar germana ceea ce mi se pare super..ca asta insemna ca ar vorbi numai germana cu ei..Anne a lasat copii acum in mai cu o luna inainte de examen asa ca ce sa zic..cum e ca om sau educatoare..si sa stii ca eu in ultimele 6 luni am auzit numai parinti nemultumiti de ea..Eu am zis doamne ajuta ca am nimerit la Cristina si nu la ea..Noi per total suntem multumiti..conditii si retul super..fata de ce am avzut..speram ca si cunostintele de germana vor fi pe masura..oare dupa un an de germana ar trebui sa faca propozitii in germana? sau numai sa stie cuvinte?

Mergi la inceput