Gradinita buna de germana
Raspunsuri - Pagina 4
iubu77 spune:
Anda vad ca nu ai pm activat..imi poti da si mie ceva contacte si preturi pentru aceste meditatii?
Merci
dddaaaccc spune:
Am activat. Multumesc f.f. mult, Gabitza. Ma intereseaza site-ul lor si telefoane de contact.
dddaaaccc spune:
Liliana, am vazut ca ai mentionat adresa dar eram interesata de un website si nr. de telefon. Sunt in cautarea unei gradinite bune de lb. germana iar din mesajul tau am inteles ca Fridolin ar fi ok. Ma intereseaza in special sa se vorbeasca numai in germana. La cele la care am fost pana acum (hansel und gretel si the little artists) nu se face f. multa germana iar grupele nu sunt pe categorie de varsta respectiv la grupe pregatitoare sunt si copii de 4 ani, iar noi urmeaza ca anul urmator sa dam testul la goethe.
iubu77 spune:
dddaaaccc sa stii ca la nici o gradinita nu-s neaparat pe grupe de varsta..inclusiv la fridolin..variaza varstele..plus la fridolin ce mi se pare un pic deranjant sa zic asa este ca sunt 15-17 copii in grupa..in rest pe limba germana cred ca-s super ok..sunt si cam scumpi..dar cine isi permite cred ca e ok..pe gustul meu parea atmosfera mai severa..acum pana nu mergi acolo nu te poti lua dupa pareri..conteaza ce iti doresti tu..si ce astepti d ela o gradi..
la little artist educatoarea de germana cristina mosneanu este chiar ok..vorbeste bine germana spre deosebire de altele pe care le-am intalnit si habar nu au gramatica..ea vorbeste destul de mult cu copii in germana..dar voua va trebuie grupa pregatitoare nu mijlocie..mai e una pe la domenii sperantia parca dar nu am ajuns la ea inca..
eu cred ca voi incerca si la gradi de stat..poate poate..
liliana csaki spune:
Da, in privinta numarului de copii in grupa asa e, la David in grupa sunt anul asta 17, n-au fost de la inceput asa, anul asta au venit 4 sau 5. Pentru la anul au doua grupe, acum mari, deci vor fi doua pregatitoare. In privinta omogenitatii insa, grupele chiar sunt pe varste, la noi in grupa sunt numai copii care dau testul. Anul trecut Alina(educatoarea) l-a avut si pe baietelul ei in grupa, dar pt ca va merge abia la anul la scoala a ramas "repetent" si e tot in grupa mare si anul acesta. Nu e ieftina dar noi am fost multumiti. In 4 ani cred ca de vreo 2 ori am avut ceva de spus d-nei Stoenescu si de fiecare data a tinut cont de ce am avut de spus, asa ca din punctul asta de vedere o mare bila alba. Eu am putut sa compar cu gradinita la care a mers fiica mea cea mare.
Pe de alta parte sunt de acord ca trebuie sa vezi tu daca-ti place sau nu, ce ma multumeste pe mine poate nu multumeste pe altii, asa ca parerile de-aici pot fi orientative doar
iubu77 spune:
Exact Liliana..fiecare are pretentiile lui..:))
Eu poate daca era un pic mai ieftina il duceam..de fapt nu-s hotarata nici acum..ca am auzit ca de la 5 ani nu mai dorm la pranz..a mea e mica ar dormi poate..nici nu stiu ce sa zic..
si numarul de copii da cam marisor.
Off despre gradi de stat germana de pe Iorga chiar nu stie nimeni nimik?:(((
madaga10 spune:
buna mamici,
m-am trezit si eu acum cateva zile sa inscriu copila la gradi.
sunt interesata de gradinita de stat germana cea de pe nicolae iorga.
asta pt ca intr-un an sau doi ne vom muta in Munchen (unde sotul meu lucreaza in prezent). ma intereseaza daca programul e fix pana la 5 si ce se intampla daca intarzii ? (eu momentan lucrez in pipera si ajung mai greu)
si as mai vrea sa stiu pe cineva care are deja copilul acolo: noi am facut o singura vizita si mi s-a parut ca nu e foarte curatel.
multumesc mult
iubu77 spune:
madaga am fost si eu pana acolo intr-o zi..grozav nu mi s-a parut nici mie..dar cam asa arata toate de stat...stii cumva sau ai vazut daca au patuturi sau saltele pe care dorm?? ca am mai vazut moda la o gradi cu niste perne gen saltea pe jos...noi am vrea sa il lasam si la somn acolo...
au program pana la 6 sau pana la 5?
adina2baby spune:
Buna te rog mult sa-mi spui si mie mai multe pareri de gradinita din pipera herman oberth pt ca vreau sa-mi inscriu copii acolo?
Au 2 ani si 6 luni dar ma gandesc sa le inscriu prin iunie sa se obisnuiasca un pic pan in septembrie.
Merci mult
Nicole si Daria