Gradinita buna de germana

Gradinita buna de germana | Autor: iubu77

Link direct la acest mesaj

Buna mamici

Intentionam sa mergem la scoala germana..si vroiam sa stiu care ar fi cele mai bune gradinita de limba germana in sector 1 in special piata victoriei, domenii, ion mihalache sau in zona..
Am auzit de hansel si Gretel, Little artist care are 2 grupe de germana, Speranta kindergarten de pe la domenii..Stie cineva care este cea mai buna in zona..si care are promovabilitate ridicata la scoala germana? Mia trebuiesc si meditatii dupa..sau care este sistemul? ce parere aveti si de gradi de germana de stat, cea cu program prelungit?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

iti spun eu , ca am cautat 2 ani am incercat 4 -nici una , uita si renunta la idee

Mergi la inceput

sa nugresesc-poate cea de stat cu program prelungit ca nu stiu nimic de ea
In rest , te rog nute lasa inselata de aparente , incearca sa ieie o meditataoare buna acasa , sunt relativ ieftine cca 10 Euro / sedinta si faci o treaba buna
In rest se invata poezioare, cantecele, cat sa ia ochii parintilor si cam atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu am vrut sa urmeze Paul o gradinita germana. Din lipsa de timp, distanta am renuntat. Am ajuns la concluzia ca de ce sa-mi stresez copilul cu mate, fizica, istorie, chimie....in germana cand nu-i trebuie la nimic. Mai bine fac in particular ore si va fi mai castigat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Noi suntem la o gradi germana, dar cred ca e departe de tine, e in Pipera (Hermann Oberth). Noi invatam relativ putine poezii/cantece in germana ( apropo de ceea ce spunea Ligeea) iar accentul se pune pe conversatie. Acum, in grupa mare, de exemplu, copii sunt incurajati ( sau chiar li se spune pe un ton ferm) sa vorbeasca si intre ei la joaca in germana si chiar o fac. Am vazut la cei din grupa pregatitoare ca fac niste ore speciale pentru cei care vor sa dea examenul de la Goethe.
Nu stiu nimic de procentul de promovare pentru ca noi nu vom merge la Goethe. Incercam varianta (cred, nu sunt inca sigura) de Vlahuta in romana cu intensiv germana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

gradinita Fridolin - promovabilitate 100% in ultimii 3 ani
locatie - au fost pe Dorobanti (vs Liceul german), acum s-au mutat in zona Aviatorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Ceau
Ligeea ai incercatt-o si pe cea de stat cu program prelungit de pe langa Iorga? Ca pana la urma poate mergem la unsa de stat care e aproape gratis..si platim meditatii acasa cu cine trebuie..:))
Ca cineva imi spunea ca nu ajunge numai sa stie germana...ce ziceti de treaba asta? ati auzit ceva? ca s-ar da spaga sau ceva? la intrarea la sc germana..

Mergi la inceput

nu , pe cea de stat n-am incercat-o ca eram acrita de cele particulare . Cred ca e singura pe care merita sa o incerci . Spaga ?fii sigura ca se da .
Nu stiu de Fridolin -era ceva parca intr-o casa veche , o doamna foarte importanta care mi-a spus de la inceput ca ei nu mai au locuri, ca ei sunt foarte buni , in timp ce astetma pe hol infrigurata de parca dadea fi-miu admitere la Harvard am vazut ce mancau copiii si am VAZUT si casa cat de improprie era pentru gradi . Sper sa nu gresesc , ma uit si-ti spun
Oricum , nu la little artist e un leopard mare cat casa , nu la Hansel si Gretel are o piscina ca sa-ti ia ochii si mai stiu vre-o cateva . Noi avem profa profi de germana , copilul converseaza dupa 1 an in care ei se joaca -de la monopoly la ascunselea , merg in parc , dar numai in germana .

Mergi la inceput

da am azit ca hansel si geretel cam schimba educatoarele ca pe sosete...si e cam departe de noi...totusi
little artist ce leopard???
am vazut ca ai ales scoala 11..eu acolo am terminat..si zic io ca e o scoala buna..a devenit cam de fitze dar cred ca e buna.
Apropos cum ai reusit a colo? afost greu?:)

Mergi la inceput

Am vrut sa spun ca pe afara e vopsit gardul si inauntru e leopardul-copiii nu mai deseneaza pe foi ci pe jumatati, nu mai au carioci-nu se cumpra decat la inceput de an , etc . Directoarea e amanta patronului si vine la gradi imbracata cu fuste mini si mai bine ma abtin .
Scoala 11? te rog daca ma poti ajuta cu un pont
stii vre-o invatatoare pe care mi-o poti recomanda ?
Sunt 3 anul acesta-dna Vartic, dna Enciu si dna Serban ?
Am intrat cum se poate (detalii pe mail)

Mergi la inceput

Ligeea nu ai activat PM-ul?? ca am vrut sa iti scriu mesaj privat..
Eu am terminat scoala 11 acum multi ani..in prezent am 30..deci a trecut ceva timp si nu recunosc numele educatoarelor.
Eu stau pe bdul Ion Mihalache deci si eu intentionez sa-mi dau copilul acolo dupa gradi daca nu intra la scoala germana..care apropos am auzit ca e cam varza..
Ma pai cum dir de acolo e manata patronului..ca am auzit ca s-a maritat de curand!!!:))) si daca te referi la anne nu mai este ea..au o alta tipa acum..la fel de tinerica...Nu-s ce o fi in capul lor de pun directoare de 23 de ani...dar ma rog..
Sunt interesata de conditiile de acceptare la scoala 11..deci te rog sa iti activezi pm-ul..
Aveam o tipa care venea la sala si avea copilul acolo..daca o mai vad o intreb de invatatoare..

Mergi la inceput