Aspirante optimiste > 20 FELICITARI UKUME!! (472)
Raspunsuri - Pagina 4
vas spune:
buna dimi tuturor.
Paula, mi-am servit cafeaua....acum sunt la micul dejun.Mersi frumos.
Aseara deja ii spuneam sotului ca sunt intr-o mare dilema: ce nume ii vom pune viitorului bebe, unde punem patutul, unde o sa doarma Eliza, ca amandoi in camera nu se va putea,....si multe altele. Banuiesc ca stiti raspunsul lui, dar asa sunt femeile spera intotdeauna ca ceea ce isi doresc se va implini si isi fac planuri.
Va pup....
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
PaulaFrida spune:
vas si noi facem planuri ca pana vine numai asta putem sa facem.trebuie sa facem si noi ceva
Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker
roxy_s spune:
neata vas
si noi facem la fel, ce patut luam, ce carucior luam, une punem patutul, m-am uitat si de lustre de copii
abia asteptam sa vina
offf.....da Doamne sa vina repede bebe la toate
Vreau sa fiu
roxy_s spune:
eu sapt viitoare am programare la gine si dupa aia ne apucam si noi serios de
Vreau sa fiu
JoAnn spune:
buna
mai e mic dejun???
si eu am inceput sa ma gandesc la chestii pt bebe ,dar oricum e mult prea devreme
madutza_bra spune:
'Neata fetele!
Mmm, Paula, chiar mi-ar trebui un mic dejun asa lejer ca am bagat ca sparta ieri in mine
paula, roxy, vas, joann, cosmi, bebelu
Si noi ne facusem planuri ce culoare sa fie camera pentru bb2, daca era fetita sa cumparam machete care se lipesc pe pereti cu printese, cenuserese, etc, vroiam sa mai dau o mana de lavabila si in bucatarie , acum nu mai fac nimic
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
bebelu86 spune:
neata si de la mine
Paula multam pt cafeluta si papica ...super
va si pt cele care sunteti la munci sa aveti spor, iar cele care stau acasica, o zi minunata
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
camcris spune:
neata si de la mine mai tarziu
paula tu ne inebunesti cu micul dejun
sunt la servici
ce bine a fost acasa, super am facut si prostioare ca doar eram la ovulatie
la toate fetele